Om du har ett äpple...vill du dela det med mig?

Eller vill du ha ditt goda äpple för dig själv? Jaaa...fast Martin får låna den ibland.

Här är min nya daaata!

Klick

Den gick att få tag på igår trots allt. Inte illa. Jag passade på att köpa ett rosa fodral till den också, så den kan bo fint. Kan inte använda den riktigt än för det är ju en del som ska installeras på den. Typ nätverksgrejset. Just nu fungerar inte det trådlösa utan man måste använda sladd och sladden vi har är av miniformat så den är inget att fundera på att använda. Men imorrn ska vi köpa en ny router så då kanske det kommer att fungera med det trådlösa. Me wish!

Och nu ska jag alldeles strax till skolan och möta upp min grupp. Vi ska förbereda vår gestaltning så mycket det går samt öva på opponeringen. Japp japp.

This is me idag, jag försöker få med mitt nagellack på bilderna, därav de skumma händerna i bilderna.



Jag tycker jag lyckades få till en bra profilbild där - not. Nu kan alla se min konstiga näsa. Haha!

Vadfan hände med söndagssteken?

Idag har vi varit på IKEA och handlat. Det bidde ett skrivbord till Martin denna gång. Det bordet jag ville ha var slut och kommer in om tre veckor. Jag som ville ordna min hörna...min egna hörna...men det dröjer alltså. Tills dess får jag nöja mig med att titta på Martins bord. Och kanske låtsas lite att det är mitt också. Fast det är det ju, vi delar ju allt.
Vi köpte även med oss några badhanddukar, ett par tidskriftssamlare, doftljus, förvaringsaskar, dynor till köksstolarna..sen minns jag inte vad mer vi köpte.
Efter besöket på IKEA tog vi en promenad till Mediamarkt där jag äntligen skulle få min egna dator. Men precis som det sabla bordet så var även datorn slut. Sååå...den ska köpas imorgon i stan istället. Jag ska ha en väska till den. Helst vill jag ha en lila men jag gissar lite lätt på att det inte finns, så det får bli en rosa i så fall. Det är kul med färg. Hoppas bara den finns inne i stan imorrn. Datorn alltså, väskan är ju inte lika viktig.



Vi åt en tidig middag i Heron City efter besöken på affärerna. Vi var så hungriga och åt onyttig mat. Ojoj. Men vi gick en promenad sen i alla fall, så kanske en del av det onyttiga kompenserades. Det tror jag iofs inte med tanke på de varma mackorna vi åt ikväll. Man blir hungrig av tidiga onyttiga middagar.

Jag har återigen konstaterat att jag inte alls tycker om dessa affärsområden, eller vad man nu kallar dem. Dit alla åker bil på söndagar med sina snoriga ungar och handlar tills de stupar. Vadfan hände med söndagssteken?
Näe, jag hatar - jag vet, det är ett starkt ord - verkligen trängseln, stressen, knuffandet, de långa köerna, den höga ljudnivån.....bläääää! Jag minns den goda tiden då jag jobbade ett par dagar i veckan och kunde åka till IKEA vid tiotiden en torsdagsförmiddag. Inte en själ som trängdes, för det var bara jag och fem andra där.
Så jag fick fnatt idag...på allt. Fiiifan!
Men måste man så måste man...konsumera alltså. Konsumera mera. Vad gör man inte för att få ett mer trivsamt hem?

Tankar om lax och en puss till Martin

61270-887
Jag vet att jag är ful men jag vill ju ge er en puss i alla fall. Hoho!
Kanske är pussen mest till Martin idag i och för sig och han är ju van med hur jag ser ut... haha!

Idag är en seg dag och det känns som jag skulle vilja sova lite till. Vaknade ju när Martin gick upp, när han höll på och grejade (han är inte så tyst den mannen), samt när han gick och när han kom tillbaka (glömde något) och sedan när han gick igen. Jag såg honom springandes mot bussen när jag kikade genom köksfönstret. Undrar om han kom i tid.
Jag har i varje fall funderat lite över middagen och det blir apelsin- och rosmarinlax, ett recept jag tänkt testa ett bra tag nu men aldrig gjort. Det låter gott, visst gör det väl? Får bli jasmineris till idag för det är ju faktiskt lördag!

Men...först måste jag handla. Ska ta på mig min nya jacka idag och mina mjuka vinterskor och mysa iväg till affären. Yep, that I will do!

Hoppas alla har en mysig lördag!

sjuttioåttiotalslampafeeling

Mossa mossa! Det var ett tag sen va? Ja, det har varit mycket att pyssla med nu i veckan, skolarbete upp till öronen har det varit. Nu är i alla fall papret inlämnat, både det enskilda och gruppens gemensamma. Nästa vecka ska vi börja att pyssla med gestaltningen. Dessutom blir det opponering på torsdagen, samma dag som vi själva ska bli opponerade på. Men det går säkert bra.

Härom morgonen när jag vaknade var det såhär ute


klick

Ja, det var så dimmigt att jag tror det kan ha varit lite tufft i trafiken. Jag såg inte Hemköp, som borde synas där långt bort i det vita, det brukar jag göra annars.

Nu har helgen börjat. Det känns så skönt att få ha helg utan att tänka på skolarbete. Sociologin är ju också klar och nu har jag mina 40 poäng där. Åh vad det känns skönt.

Jag unnade mig en ny jacka idag. Jag köpte den trots att det egentligen inte är en sådan jacka som jag letat efter. Eftersom jag inte hittat någon fin kappliknande, ganska lång jacka...så fick det bli en svart med fuskpälskrage och lite dragkedjor här och var. Dessutom köpte jag en blå parkasliknande (?) jacka som jag velat ha länge. Jag unnade mig det. Sen gick jag snabbt förbi alla andra affärer så jag inte skulle frestas att kliva in och "kolla lite" där med.


this is the blå jacka
klick

Var inte på egofotohumör idag heller så det bidde bara bilder på den blå jackan. Dessutom har jag som vanligt undvikit att göra bilderna bra, för helkroppsbilder av mig blir ju bara "bra" om det är lite halvtaskig kvalitutta på bilderna.

Jag bjuder i alla fall på en dagens Malin


klick

Måste också passa på att visa bilderna på ljuset som jag fick av mamma i våras. Jag har inte tänt det förrän nu, eftersom jag inte gillar att tända ljus på våren och sommaren på samma sätt som på hösten och vintern. Aj totalli lav it! Det är så coolt! Växlar mellan blått och rosa sken. Really my kind of stuff, lite sådär sjuttioåttiotalslampafeeling över det.


klick

Mobilen vilar mjukt på bindan

61270-875

Tänkte att jag skulle visa hur det ser ut där jag sitter om kvällarna/dagarna/mornarna/nätterna och nätar mig, pillar i ps, bloggar, läser, skriver etc.. Visst är det snyggt och inte alls särskilt stökigt? Hoho! Tjo visst du! Högar av saker överallt. Dock är detta ett av de tillfällena då det faktiskt inte är extremt mycket grejer på bordet, högarna brukar vara mycket större än så här. Observera stjärnorna på väggen, vi har inte orkat måla om i hallen ännu...
Och mobilen ligger mjukt och skönt på en alwaysbinda, bredvid en burk med cashewnötter och annat bråte...huga hur det ser ut...

Nu kommer jag snart få en egen dator och vi ska fixa en egen datorhörna till mig så kan Martin få ha sin för sig själv (denna alltså). Jag ska köpa ett litet bord och en stol i helgen hade jag tänkt, så kan jag sitta på min egna arbetsplats. Kommer att bli mysigt tror jag! Måste bara hitta utrymme till alla mina målarprylar och annat som nu ligger i den hörnan som ska bli min dator/arbetshörna.

Såhär, typ, ser jag ut idag. Måste ju ha med de obligatoriska egobilderna:


You need to klick på bilderna

Back to the hanger

Ni behöver inte hjälpa mig mer nu. Inte för att någon gjorde det men i alla fall.
Martin tycker den ser ut att vara tre storlekar för stor och jag börjar nog tycka det också...så in till stan imorrn med den då. Tillbaka till galgen den kom ifrån.

Nu kommer Martin snart hem, då blir det flygande Malin med ris och grönsaker. Sen är det ju Idol på tv, får inte missas!

61270-87361270-870

Hjälp, är det ingen som kan hjääälpa mig?

Nu kommer jag snart bete mig som en typisk sån där "modebloggare". Men jag säger som så, att varför inte passa på när det i alla fall är 25 stycken som läser varje dag? ;)

Here it comes:
Jag har köpt en jacka/kappa/whatever och har stora våndor med den. Den är jättemysig och säkert varm om vintern. Har luva och är tillräckligt lång. Jag tycker om sånt man kan mysa in sig i. Men...jag ser för sjuttsingen ut som en liten tomtemor i den. Alltså, jag vet ju att jag inte är smal, och jag har ju funderat på det där ett tag nu...måste jag hela tiden köpa kläder som gör att jag ser smalare ut? Jag har dessutom lagt undan en annan kappa, som jag ska kika mer på imorrn innan jag bestämmer mig för en av dem. Men den jag köpt ser i alla fall ut såhär:


Klicka för att förstora, som vanligt.

Alltså...jag är inte smal men köpte denna i medium och trodde att den kanske skulle vara lite tajtare då. Men den är rätt stor i alla fall. Men jättemysig...hjälp mig! Ska jag ha kvar den i alla fall? Martin brukar inte gilla när jag inte har kläder som följer mina former exakt. Han tycker om mina former. Haha! Nejmen...den är ju indragen i midjan, alltså inte enbart en påsjacka, men den är tillräckligt stor för att jag ska se lite kul ut, eller? Jag är ju dessutom endast 158 cm lång, så det bidrar ju till tomtelooken? Fast den är så mysig och gosig...ja, hjälp mig nu sa jag!



I say peace man

Jahapp. Då var det en ny dag då. Eftersom dagen precis har börjat så bjuder jag på några egobilder av hur jag ser ut just nu, innan jag beger mig ut. jag snörper av någon anledning på munnen på många bilder, vet inte varför. Försöker jag se busig ut på nåt märkligt vis?



I know, jag är helt vit i fejan, men ibland blir man det. Som snö. Fast inte med de gula fläckarna.

En salig blandning idag


Mossa mossa! Här ser man gammal ut...jaaaa...
Nu har jag kommit hem från min tur på stan. Fick tag i lite grejer. Lite på rea och lite på interea. :) Hittade en kappa som jag tyckte var fin men blev osäker på så jag ska vänta tills imorrn och fundera på det..va jobbigt..

Såhär såg jag ut när jag var i provrummet:

Det där är min utstyrsel idag, enkla kläder. När jag ska prova mycket kläder på stan vill jag inte ha massa krusiduller på mig innan för det är enormt jobbigt att ta av och på allting hela tiden. Så det blidde byxor och tröja. Idag känns de där brallorna stora, som om jag gått ner två kilo eller nåt. Men det har jag ju inte..skumt.

Men jag fick med mig lite kläder hem, det var ju tanken med besöket på stan.

Fotade lite på fåglarna imorse..det blir aldrig bra bilder, men några måste man ju ha på de små liven. Jag kan inte gå för nära med kameran för den hatar de.


Köket ser ut såhär just nu:
61270-861
Fotade även det i morse innan jag gick ut. Vet inte varför. Men nu får ni alla njuta av det också. Haha!

Oh, sweet sweet shopping

Idag verkar vara en bra egofotodag, trots finnar och knögglig hud, så det kanske dyker upp bilder här senare. Dock ska jag först dra mig mot staden och shoppa litegrann. Har till och med skrivit lista på vad jag behöver så jag inget glömmer i ruset av att vara i en massa affärer.
Bara jag, ensam bland sorlet av tusentals andra människor på gatorna runt omkring mig.

Jag hade en så bra dikt i huvet igår innan jag la mig, men såklart skrev jag inte ner den. Fan!

I slutet av den här månaden kommer jag att ha en alldeles egen dator. En laptop som kommer ligga i mitt knä och mysa närhelst jag vill. Spinna som en liten kattunge kommer den att göra!

Människotugg och envist fulfotande

61270-856
Ja, det fortsätter svida i mina ögon...

Och det var ju inte en liten bild det där...hmmm...

Idag är jag trött, det svider (som sagt) och rinner i ögonen. Vet inte varför.
Häromnatten drömde jag om två spindelmannengubbar som sprang runt och åt upp folk, tuggade i sig stora bitar av människor. Det låter kanske lite sådär tokroligt men det var skitläskigt i drömmen, riktigt skräckfilmspsykoskitäckligt. jaa.

Och batteriet till den lilla kameran är dött och jag har glömt ladda så jag fotade mig själv med systemkameran. Men jag ser ju ut som skit. Fortfarande är huden sådär torr och fet på samma gång och sminket sitter inte bra. Jag körde lite av medlet jag hade kvar, i hårbotten igår kväll och hade i det över natten. Måste köra ett par kvällar till. Hoppas det hjälper.. Ja, på grund av allt detta blidde bilderna skit även idag. Jag har försökt få dem så bra som möjligt. Men varför envisas jag? Varför inte bara skita i att fota när det blir skit och man är ful? En evig gåta.
Håll till godo.




Det kliar och knastrar överallt

Ny vecka med nya dagar och nya tag. Jag är jättetrött och seg och det svider i ögonen. Har haft en bra dag idag på skolan i alla fall. Tiden gick ganska fort.

Helgen försvann i ett nafs. Jag var knappt utanför dörren. Igår gick vi till Ica och köpte dinkelmjöl, naturell yoghurt och lite annat för att baka scones, sen hade vi sconeslunch med te vid 12-tiden. Vi såg Tillbaka till framtiden part II och sen kom min bror en sväng förbi. Fåglarna var det fart på också. Rune var högljudd som vanligt. Ja, helgen kom och gick, försvann...in i en måndagsmorgon.
Jag hade klädångest imorse och visste inte alls vad jag skulle ha på mig. Var kluven till allt. Jag är inte en sån person som lägger fram en hel outfit inför dagen efter utan jag är mer en sån som springer runt, rotar upp alla lådor och försvinner sedan ut genom dörren med en efterlämnad hög på sängen som jag, på kvällen innan jag lägger mig, tvingas lyfta bort till stolen. Sen blir den liggande där, och växer och växer...tills jag orkar sortera allt igen...



Idag blev inga bilder bra, det var skitväder ute och ansiktet känns stramt och torrt samtidigt som det känns alldeles flottigt och glåmigt, fult och knöggligt. Hårbotten knastrar och kliar igen och jag blir gaaalen på det. Så trött på det. Och för att inga bilder blev bra kan jag endast bjuda på denna omgjorda, extremt photoshoppade kvartett Malinar.

En lila damcykel tack

61270-846

Idag blidde det en hemmadag med städning, matlagning och därefter såg vi på Tillbaka till framtiden ätandes glass med grädde, banan, chokladsås och maränger. Inte illa, men mycket onyttigt!
Hade jag haft en cykel hade jag nog tagit en lång cykeltur imorgon. Nu är det tyvärr så att jag ingen cykel har. Ska försöka köpa en till nästa vår tror jag. Vill helst ha en lila cykel, gammaldags damcykel, med tre växlar. Jag brukar tycka att det är lagom. Gillar äldre modeller, man sitter rak i ryggen och inte helt nerböjd som på till exempel Martins cykel.

Men nu ska jag sova.

Helgkänningar och kappdrömmar

61270-845

Det svider i mina ögon. Misstänker att tröttheten kan vara skyldig. Kanske för att det snart är helg, eller att det redan är det på sätt och vis. Min kropp har en tendens att känna på sig det. Nog är det ju så att jag faktiskt vet att det är helg...men ändå..öööhhh...så brukar min kropp slappna av på konstiga sätt under helgen. Jag kan bli jättetrött och hängig eller så får jag världens pannknack. Brukar variera mellan dessa två saker. Det är lika spännande varje gång, att se vad det blir.

Utanför fönstret regnar det och skiner upp om vartannat. Mycket skumt väder idag. Men ingen snö än så länge. Dock är det ju svinkallt ute så jag har börjat med vinterjackan, som jag inte gillar. Den är för tung och hänger på axlarna som en annan potatisryggsäck. Jag vill ha en vinterkappa men Martin tycker att det är en onödig utgift och att jag istället kan lägga pengarna på sånt jag behöver, eller tröjor till honom. Nääää...får se om det inte blir en kappa i alla fall, ska kolla efter en relativt billig på H&M, jag fick ju en rabattcheck på 50 spänn. ;)
Martin sa igår: "Jag skulle också vilja ha femtioelva olika skor och tio olika jackor, men jag tycker att det är onödigt."
Så gick han och köpte en digitalbox. :)

Näe, nu ska lilla Malin (eller kanske lagom tjocka?) gå och vila en stund. Trött trött...trött..

This is me now:

Pssst!

Pssst!

Jag har precis ätit några chokladdoppade jordnötter...

...jag är en hemsk människa.

Är jag en nöt?

Mossa mossa!

Har precis ätit varmrökt lax till lunch, inte alls äckligt faktiskt. Tryckte i mig några vindruvor till efterrätt också. På vägen hem idag plockade jag ett par löv, som jag fotade lite snabbt innan jag gick in. Hittade några kastanjer (som jag lekte elak med men de bilderna visar jag nog inte. Haha!) som också fick vara med på bilderna.

Just nu sitter jag här och har pannknack som vanligt och ska alldeles strax försöka göra kompletteringen till hemtentan. Jag hade tur och behöver bara komplettera en fråga för att få godkänt. Hoppas bli klar innan helgen är slut. Men mest av allt skulle jag nog bara vilja ligga på soffan och slöa idag och käka chokladdoppade jordnötter...men nej, det får jag inte! För det första är det mycket som ska göras, för det andra är det onyttigt med chokladdoppade jordnötter. Fast fan vad gott det är!

Det sitter nån på sängen, vem kan det va, vem kan de va?

Jaaaaa...trötter trötter...suck suck...Maaartin kom hem, för jag längtar efter dig! Ja, sån kan man bli när man har sovit konstigt och har huvudvärk. Därför slutar jag skriva här för jag känner mig själv. Som man själv känner sig, känner man andra, eller hur var det nu? Haha!

Kolla, en Malin----->

Times 4.


Krämig smoothie till tidig lunch

Nu är det åter dags att dra sig mot skolan. Blev en sen dag idag, men det gör inget. Ganska skönt att få ta det lite lugnt såhär i början. Slutar kl 15 idag. 
Jag har precis fått i mig en jättegod krämig hallonsmoothie med banan, kokos, linfrön och naturell yoghurt. Och hallon då givetvis. Har ingen matlust och måste se till att äta mindre portioner och mindre snask nu i veckorna. Har blivit någon godis här och någon godis där...inte bra. Must stop it. Får ta mig en kopp te eller så istället om jag blir godissugen. Vill ju faktiskt gå ner tio kilo och då måste man ha lite disciplin...

Bjuder på en gammal bild. Kunde inte ta några nya idag, kom jag på, eftersom Martin har kameran idag, den busen.

61270-834

Intryckshuvudvärk och ett solöga

Precis kommit hem från en dag på en högstadieskola. Jag måste säga att det gick hyfsat bra för att vara första dagen, första gången, någonsin, som jag faktiskt har varit på en skola som praktikant. Dock fick jag huvudvärk av alla intryck, men det är ju som vanligt.
Har hittat en superbra buss som bara tar ca 20-25 minuter direkt från min dörr. Eller, jag måste ju kliva utanför porten men sen är det inte många meter till hållplatsen. Värsta najs!
Jag kommer nog stå ut i två veckor, trots allt.

Här kommer tre egobilder jag nyss tog. Plus ett solöga.



De liknar de jag tog igår, men vafan, shit the same.

Tre Malin & en Ananas




Jag älskar ananas. Förutom när man glömt att slänga bort skalet så det luktar dagen efter. Men frukten, den är god, mumsig, fruktig, söt, syrlig och vacker. Köpte en miniananas på Willys i går när jag var där med min lilla mor och handlade. Den ska jag kanske äta ikväll, jomenvisst!
Idag har jag handlat godis till mamma och Rolle, två påsar jordnötter med choklad och en påse (500 gr) punschpraliner. Muchos gotto! Du får det sen, ok mamma?

Imorgon börjar vfu-n. Jag är mucho nervös. Halv tolv ska jag träffa handledaren. Jag och en annan tjej i klassen ska vara på samma skola så imorrn ska vi ha sällskap. Rätt skönt att slippa vara där prick 08 första dagen, det måste jag ju säga. Så man kan slappna av lite innan. Huga..Gudanemej...ojojoj..hur ska det gå?

Bilderna däruppe, det är jag idag. Fast jag är ingen ananas.


Bror goes 30 bast

Nu sitter jag i nattlinnet och knackar på tangenterna här på tangentbordet. Martin sover fortfarande, jag gick upp 10. Blir så rastlös av att sova jättelänge nu för tiden...så jag klev upp.

Igår var vi hos min bror som fyllde 30. Vi fick smörgåstårta, som var jättegod. Tyvärr glömde jag fotografera den.. Sen blandade han en massa drinkar åt oss så vi gick därifrån en aning lulliga, jag, mamma och Martin. Vi var ju där tidigt på dagen och Martins päron skulle kika förbi runt middag så det vart mycket alkohol mitt på dagen där. Men vi hann nyktra till innan päronen kom. Haha!

61270-825

På kvällen, efter middagen, gjorde jag en liten äpplepaj som vi mumsade på till kaffet. Den var inte helt äcklig den. Jag hade även köpt ost och kex men det får vi ta ikväll, det blev lite mycket gott där igår. Får se om jag vågar ringa mamma nu, hon kanske sover...
 

Guldpengar

Jag har precis kollat mina mail och fick veta att jag får pengar från csn trots allt! Så jag är riktigt glad nu och lättad, för det innebär att jag slipper fråga Martin om pengar hela tiden. Och så kan jag handla mat och studentlitteratur. Inte helt fel det, tycker jag.

Skulle bara säga det. Nu är det sängen.

Colour your fall


Nu kommer lite av de bilder jag tog idag. Jippie! Det blev mycket färger.

Jupps.

Och nu har jag och Martin ätit varsin kanelbulle. Wow!


Reservbilder och tankar om kanelbullar


En iskall morgon med rök i mun slutade i en solskensdag med svett under armar och på rygg. Verkligen stora skillnader i vädret just nu. Jag tog bussen hem från skolan, där vi pratat med handledare, hämtat frigolitskivor och redigerat ljud. På vägen fotade jag lite genom rutan och sedan gick jag av ett par hållplatser innan min och vandrade runt och fotade litegrann av det som är kvar av hösten. Lite löv, lite solstrålar, himmel och elkablar.
Dock strular kameran just nu, bilderna verkar inte vilja hoppa över till datorn så jag fick nödfixa dessa två och lägga upp i detta inlägg istället. De är från förra veckan när jag gick genom skogen från Bagis.

Jag ringde till Martin och bad sötisen att han skulle köpa med sig ett par kanelbullar, eftersom jag ju inte ätit någon idag och egentligen tänkte jag att..nej...ingen bulle här för då blir jag tjockare, men vafan. Lite kul måste man ju få ha, och kanelbulle mitt i veckan är ju liksom enormt lyxigt. Haha!
Han skulle i varje fall kika om han hittade några bullar, kanske de är slut överallt. Man kan aldrig veta.

Ikväll blir det tacos till middag igen, rester från igår. Men det är inte fel. Mer mums! Ska försöka slappa till kvällen liiiitegrann och se på tv senare, efter middagen.

Kanske ska passa på att säga, igen, att jag använder Mozilla Firefox som webläsare så ser min blogg knasig ut för er som använder Explorer, byt till Firefox! ;) Vill ni inte byta så klicka åtminstone på bilderna, så slipper ni pixlarna...fast klicka på dem hur som helst, så blir de dessutom större.

Hundminnen och hundönskan

Idag när jag scannade massor av gamla bilder, passade jag på att scanna några bilder av Jacky, min schäfer. Jag saknar att ha hund. Trots att jag inte haft det på femton år nu. Jag försöker övertala mamma att hon och Rolle ska skaffa en, men mina övertalningsförsök misslyckas hela tiden..



1. Den sista bilden vi tog av Jacky, dagen efter fick han tyvärr lämna oss...
2. Ny liten valp i mammas knä..sover som alla andra barn :)
3. Med bästisen Hampus (Jacky är den lilla).
4. Jacky flirtar lite med kameran.

Gammalt gammalt



Shit alltså, kolla in. Hittade nyss två gamla cd-skivor som visade sig innehålla lite gamla bilder. Detta är alltså minst fem år gamla bilder. Känns nästan lite konstigt att se dem nu, när jag inte sett dem sedan dess typ. Ja, jätteskumt...
Och jag skulle ju städa idag, och skriva. Kanske dags att sätta igång snart.

Godissvull och videofilmsutrensning

Idag är en hemmadag. Jag tänkte faktiskt försöka mysa till den så mycket det går. Ska bara vara hemma, skriva skolarbete, dricka massa hemgjord latte och kanske äta några jellybeans också. Ska städa lite också iofs..men det är rätt trevligt det med ibland. Jag ska städa i klädkammaren, rensa bort massa videofilmer som vi har skaffat på dvd. Så är det någon som vill ha lite videofilmer innan jag kastar dem, hojta till!
Ska kolla vilka vi har här hemma.

Hittade dessa bilder på datorn nyss, kolla in godisskålen på bordet, bredvid glassarna. Fan vad vi åt godis då. Det var när Sandra var på besök o vi skulle se på film och äääta gooodis. Haha! Den första bilden är trots allt lite kul, det är jag med min glass som ser ut att reta fåglarna för att de inte har glass...haha! haha! I have some ice-cream, you haven't got some aiiiiiskriiiim!

61270-79961270-798

Piercing, latte, strössel och pyssel...sen en jag också

Idag har jag umgåtts med min grupp och vi har träffat en piercingsnubbe. Det var mig en väldans trevlig karl. Dessutom råkade jag få se en gammal klasskamrat från gymnasiet, som tydligen jobbade där, i piercingstudion. Sa inte hej.
Sedan fikade vi i gruppen som vanligt. Jag drack som vanligt en latte och så tog jag en liten varm smörgås också.

61270-797

Efter vår gruppträff (alltid trevligt!) så smög jag in på English Shop. Kunde inte hejda mig utan köpte detta:

61270-789

Den runda burken innehåller roligt strössel som jag tänkte använda på min födelsedagstårta som jag tänkte göra när jag fyller år (nähe??) och bjuda på. Mike & Ike gillar jag bara så det fick bli två askar. Böckerna är så söta, tänkte försöka samla alla...hum hum..Nej jag är ingen pryl och godisgalning?

Igår kväll städade jag i sovrummet och fixade på min byrå. Ställde dit "hängtanten" jag köpt och hängde dit en del av alla mina halsband och armband. Böjbara Bengt fick hålla i några av mina armband också.


Japp, sen fick jag egofnatt, som vanligt. Idag har jag sett ut såhär:




Tivolit packar upp farten och fläkten?




Utifrån vår balkong/loftgång kan man se tivolit som håller på och packar upp sina attraktioner. Det ser så ödsligt ut där nere nu, trots att det de packar upp ska symbolisera fart och fläkt. Det brukar aldrig vara särskilt mycket fart på de där tivolina som huserar här ibland...inte så många besöker det..jag brukar mest se det genom köksfönstret.

Idag fick jag komplimanger för min sminkning, att jag är väldigt duktig. Och att jag passar i så många färger. Då blev jag lite generad fast såklart jätteglad! Jag passar tydligen i alla möjliga hårfärger med, har ju haft ljust, svart och rött. Nu har jag min egen hårfärg..funderar ju dock på att ljusa upp det...men jag vååågar ju inte!

Japp, det var Winnerbäck i lurarna idag. Med solen i ögonen.
Fast solen har inte skinit på mig..