Big breasts & I whine alot

Fick paket idag som jag hämtade ut direkt efter jobbet. Det var de två påslakanseten jag skickat efter åt mig och Martin, samt tre linnen och en bikini-bh. Bikinin är ju bara att skicka tillbaka, på tok för liten. Hur stora jävla bröst har jag egentligen?! Nåja, det var fina sängkläder i alla fall och linnena har jag inte provat än men en tumme håller jag för att jag kan ha dem.

Nu är det helg. För vissa. Själv ska jag jobba ännu en dag. Jag jobbar ju varannan lördag tyvärr. Men då är jag ledig varje måndag.
Den kommande måndagen ska jag spendera shoppandes påskgodis. Har inte tid någon annan dag så jag tänkte dra in till medis vid tio-tiden och shoppa loss. Idag köpte jag för övrigt en ny daimsmak - vit choklad. Får se sen vad den smakar. Ska nog inte smaka den idag i alla fall eftersom Martin köpte med sig glass igår kväll som vi åt, och godis två dagar i rad känns lite dumt. Vi har en ananas i kylen som vi kan mumsa på.

I affären fick jag hålla god min igen, när en jobbig jävla unge var i vägen när jag skulle lägga upp mina varor på bandet samt när jag skulle betala (då knuffades han) och därefter när jag skulle packa i mina grejer i påsen. Då stod han och hängde där jag skulle packa, slickade på plastpåsarna och äcklade sig, och tog upp plats så jag fick inte plats med packandet. Då sa jag till honom att han nog fick flytta på sig så jag kunde packa mina saker ordentligt. Han flyttade sig två centimeter...jag bara suckade och packade, så fort jag kunde, ner mina saker och gick. Hans mamma, som faktiskt stod bakom mig i kön verkade inte ens reflektera över att hennes son var väldigt ouppfostrad.

Ja, jag gnäller ofta. Men vafan.


I get out before you get out!

61270-190

Don't touch this picture! It's mine, all mine!
If you touch it I will put a spell on you!

Oönskat besök

Har precis kokat ägg till min sallad som jag tänkte få i mig om en liten stund. Solen skiner och värmer upp jorden. Nu börjar det knoppas ute och alla allergikerna bunkrar medicin..utom jag...jag måste nog börja skaffa nåt snart, vet ju att jag brukar få gå täppt från april - september annars..

Idag fick jag besök av migränklubben igen. Tidigt i morse kom de. Och jag har försökt locka bort dem men inget hjälper. Jag skulle ju kört spinning idag men det finns inte en chans att det går när jag har migränklubben här.

Nu ska jag äta lite sallad och sedan vila. Hoppas att de har gått när jag vilat klart. Annars får jag sjukanmäla mig imorgon...


61270-189

The clown

61270-18661270-18861270-187

Mätt och sömnlös

Idag blidde det ingen träning för fröken eftersom fröken bara sov 4 timmar inatt, om ens det. Fröken somnade inte förrän vid 02.00, av någon outgrundlig anledning. Så tröttheten har funnits på plats hela dagen och är här fortfarande.
Inget DH ikväll så jag ska försöka somna lite tidigare. Dock la jag mig faktiskt kl 22 igår så det var inte så att jag la mig halv två eller nåt, inte alls faktiskt.

Jag fick veta att jag troligen får vara kvar där jag jobbar nu. Känns skönt att veta att pengarna rullar in på kontot varje månad. Så jag kan köpa skor och Jellybeans. Haha. Nu hoppas jag bara att jag får semestern när jag vill!

När jag kom hem idag gjorde jag iordning min middag som nyligen slank ner i magen. Dock blev jag för mätt..jag gjorde två smörgåsar (gi-rutor, som både jag och Martin gillar) med ajvar (med vitlök), babyspenat, rökt lax och kokt ägg. Jag drack vatten till det. Gillar det bäst till mat. Sen är det ganska nyttigt också har jag hört. ;)

61270-18561270-184
61270-183


De söta kopparna har jag fått av mormor, som hon fyndat på loppis. Riktiga kap och ursöta små saker. Min favorifärg är lila också, så passande!


How's the bedroom?

Skulle ju visa bilder av hur det blev i sovrummet. Jag har ingen bild av hur det såg ut innan men jag kan avslöja att stolen stod där klädställningen nu står, samt att det var en stor HÖG av kläder där...nu ser det mycket mer ordnat ut. Men det är ju skitsvårt att ta bilder av hur man bor, blir inte bra vinklar hur man än försöker...Sen är det sladdar och skit överallt...måste försöka gömma dem någon gång...att man ska bli så irriterad på små saker.



Jag ställde en tavla som mamma broderat (haha ja, det är sant) bakom ställningen eftersom Martin inte tycker att den är fin. Han vill inte att jag sätter den på väggen. Men nu kan jag se den litegrann i alla fall.

Vår i luft och själen fylls av solen

Idag var jag snygg när jag gick på stan en snabbis med min kära mor. Jag hade svarta manchesterbrallor, grå och svartrandig t-shirt med rött tryck och svart manchesterkavaj, samt mina svarta "herrskor". Det är så roligt med våren. Man får känna sig fin. Jag gillar verkligen inte att vara påbylsad så man ser ut som en michelingubbe.
Idag är det varmt och skönt, säkert 15 grader ute. Var varmt med t-shirt och kavaj liksom.

Tur jag har måndagarna egentligen, att göra lite vad som helst på. Så idag kom mamma hit vid ett. Jag hade precis hunnit duscha. Sen gick vi till ica och handlade lite, gick hem, gjorde tonfisksallad som vi åt och drack lite kaffe till. Sen kom vi på att vi ville till English shop på Medis. Så då åkte vi dit. Vi köpte en påskpresent till Oliver som var väldigt rolig. Mamma köpte lite påskgrejer till Rolle också. Jag köpte lite smågrejer. Jellybeans och en bok plus lite annat. När mamma kom hit fick jag en liten present; ett ljus som ändrar färg när man tänt det. Skumt men lite kul. :)

61270-18161270-180

Imorgon blir det jobb, sedan spinning. Onsdag ska vi försöka boka vår resa. Torsdag ska jag lämna in semesteransökan, samt spinna. Fredag ska jag måla lite efter jobbet. Har kommit en bit nu så det borde hinna bli klart. Jag jobbar ju egentligen bäst under press, ialla fall när det gäller målandet.
Lördagen är det jobb, sedan mys. Söndagen ska jag måla mer på samt göra klart bildspelet. En fullt-upp-vecka.

My motion

25 minuters jogging. Inte joggat sedan förra sommaren...det märks. Men fasen vad fint väder det är ute, och varmt. Men de har sagt att det ska bli kallt igen snart...så där fick man för det.

Nu ska jag duscha av mig svett och äckel. Sen kommer mamma hit.

Me and I

Tyckte det blev rätt tråkigt utan någon bild så här har ni:


Dagens ego!


61270-176

Det var helg

Igår byggde Martin ihop det sista på klädställningen vi köpte på Ikea för ett par veckor sedan. Så nu är det mycket finare i sovrummet. Den fick inte plats i klädkammaren så det fick bli sovrummet, men den passade bra där. Fanns små krokar som jag tyckte var ypperliga att hänga upp halsband på dessutom, så jag slipper ha alla hängandes i badrummet.
Och jag försökte fotografera men det blidde inte bra så jag väntar med bilder.

Och idag är det lööön. Vilket innebär betala lite räkningar och handla mat. Dessutom ska jag ut på en promenad/joggingtur om en liten liten stund. Sen hem och duscha och vänta på mamma som kommer förbi.
Imorrn är det jobbdags igen, denna vecka med lördagsjobb också. Blä. Men jag jobbar i alla fall inte nästa lördag (påskafton).

Igår åt vi förresten våfflor. Men vi köpte färdig mix. Dock var vi så duktiga att vi köpte fullkornsmix. Var jättegott faktiskt, nästan ingen skillnad. Jag gjorde en röra med grekisk yoghurt, tomatpuré, svartpeppar, lök och grillad kyckling (som jag delat i små bitar) som vi hade på. Även lite blåbärssylt, fast inte tillsammans med kycklingen. Till hade vi lite morot och tomat. Så det var inte en helt onyttig våffeldag för oss.

I lördags såg vi "Blood diamond" på bio. Riktigt bra film. Go see!
Innan bion köpte vi ryggsäckar till vår önskade resa i sommar. Dessutom köpte jag lite JellyBellyBeans. Mums.

Nej, nu måste jag bege mig om jag ska hinna innan mor kommer hit!

The new ones

Här är mina nya skor. Så söta och fina så. Men...jag är ovan att gå i höga klackar (vissa skulle säkert inte kalla dessa höga) tyvärr. Men dessa var helt ok att gå i, men jag får tyvärr lite ont om jag går länge...Det kanske går att öva upp, eller?

61270-175
61270-174

Small blowing

Har precis kommit hem från restaurangen där jag och Martin åt gott och jag sprang på toaletten 4 gånger. Jag har så liten blåsa...oj oj oj. Dricker jag cider och kaffe så blir det inte roligt. Fast det var ett fint handfat inne på toaletten som jag fick äran att beundra 4 gånger om.

Såg att jag fått några kommentarer som inte är från min mamma. Haha. Klart det är kul att mamma skriver men det är ju lite mer ovanligt om man får kommentarer från främmande människor. Så jag blev jätteglad såklart! Nu har jag ju inte sån där "modeblogg" eller ens en temablogg av något slag men det gör ju inte så mycket. Jag har ju egentligen min blogg för min egen del. Men tack så hemskt mycket för alla fina kommentarer!

Jag har köpt ett par skor igen. Jag kunde inte hålla mig. Så nu är min samling ännu litet större. Ska ta och fota dem och lägga in tror jag. Självklart köper jag inte märkesskor utan håller mig till Din Sko, men det passar mig bra ekonomiskt. Nu måste jag bara gå in dem lite så jag får ha dem på mig och tänja lite på dem så blir det bra. Jag får nämligen alltid lite skavsår av nya skor.

Träffade Madde igår också, jättekul att kunna ses i alla fall en gång per år. :) Vi hann inte kolla i så mycket affärer eftersom jag inte kunde ses förrän vid halv fem (jag jobbar till fyra om dagarna) men det var kul ändå!

Nä, nu ska jag fotografera lite, återkommer snart med lite bilder.

Tjock men snygg ändå

Lite snygga bilder som min gosMartin har tagit av mig när vi bodde i Göteborg. Vi hittade så roliga miljöer där. Måste ut i sommar och leta här i Stockholm också.
Man kan vara snygg fast man inte är smal, här är bevis:

61270-173
61270-17161270-172

Jag tycker faktiskt själv att jag ser jäkligt cool ut på dessa bilder. Bilden i mitten är bara mina ben, med instoppade långkalsonger innanför de där randiga strumporna. Det är därför det ser så knöligt ut. Det var en kall och regnig dag.

Stresso

Hemma från tant vårdcentral. Jag ska få vara med i den där stressgruppen jag skrev om förut. Det är start den 10 april. På arbetstid..så nu blev jag stressad för att min chef ska bli arg för att jag måste sluta 13.00 en dag i veckan.
Dessutom fick jag reda på igår att jag kanske inte får jobba kvar hos den brukaren jag jobbar hos nu. Jag får jobba hårt nu, så jag får vara kvar där...suck...märks det att jag behöver vara med i en stressgrupp? ;)

På vägen hem från vårdcentralen handlade jag lite, bara nyttigheter. Till lunch idag blev det grovt bröd med lax, keso och ajvar.
Till middag blir det tonfisksallad tror jag. Skulle egentligen spinnat idag men jag har migränklubben på besök så jag skippar det idag och kör fredagen istället för idag. Ska dessutom försöka springa (ca 3 km) på lördag.

Eggs, Ducks, Seahorses and Snow

Kom för ett tag sedan hem från en liten runda i Farsta. På vägen hem började det hagla, sedan övergick haglet till snö. Det snöade och regnade om vartannat och solen var stark trots det. Nu är det uppehåll.

61270-170

I Farsta handlade jag grejer till fåglarna. Lite ny mat, lite leksaker och godis. Dessutom handlade jag lite till mig själv..jag kunde inte motstå detta lilla lila påskägg (det var ett mobilsmycke från början men jag satte ägget på en kedja när jag kom hem. Det fanns andra påskägg också, även som halsband) och den lilla runda svarta bollen, samt sjöhästarna:

61270-16661270-16761270-168
Guldfynd kommer dessa smycken ifrån.

Sedan gick jag till Lagerhaus och köpte den söta tandborsthållaren. Har ju redan sådan, fast en ensam anka. Tänkte att denna kanske kunde vara söt också. Vi får se om vi har den istället, eller väntar tills vi blir en familj. Haha.

61270-169




Will Smith x 2 & helgens händelser

I fredags åkte jag in till stan efter jobbet för att Martin ville att jag skulle vara med när han köpte sina grejer. Det blev silverfärgat och högtalarna i färgen cherry så jag fick bestämma något i alla fall. Haha.
Så nu har vi bra ljud i vardagsrummet och kan se film med dånande ljud.
Även musiken låter ju lite bättre än i den lilla plutten (min gamla) som vi haft förut.

Igår var det tacosmiddag med efterföljande chokladpudding med daimgrädde och hallon. Men in Black på dvd och trötta ögon.
Idag blev det lunch 13.00 med mamma, Rolle, Ricke, Oliver och så jag och Martin förstås. Jag gjorde kyckling med wokgrönsaker och quinoa. Kryddade med curry, kokos, koriander, ingefära och gurkmeja för den gula färgens skull. Till det hade jag gjort en wasabiyoghurt som blev lite skum, sådär halvgod. Dock en rätt trevlig dag.
Middagen bestod av en tråkigare sak - fiskpinnar...dock hade vi fullkornspasta till och så gjorde jag lite sås på oatly matlagningsgrädde. Men fy vilken tråkig middag. Hur kunde jag gilla fiskpinnar så mycket förr. Hmm.
Kollade på Enemy of the State, så det blev Will Smith x 2 den här helgen.
Mamma sa: "Men...har du gått ner?" Hon har inte sett mig på ungefär en vecka. Haha. Ja, vad jag vet har inga kilon försvunnit än så länge (förutom de jag redan gått ner alltså).

Rocki har glömt det sista av äggen nu verkar det som, så jag ska plocka bort det imorgon. Dessutom har hon börjat hoppa ner på golvet och spatserar nyfiket omkring där. Riktigt kul att kolla på henne. Martin fick lite pussar av henne idag för övrigt.

I fredags sprang jag in en snabbis på panduro och ja jag fick ju såklart med mig lite därifrån. En ny rundtång, för den jag hade var för klumpig. Dessutom köpte jag lite småpärlor och lite togglelås. Ska försöka pyssla ett fint treradigt halsband till i sommar..får se om jag lyckas. Vill ha ett lila.

Nedan tre halsband jag tillverkat helt själv. Haha. Det andra är faktiskt en pärla jag gjort själv. Tycker det blev rätt snyggt, men enkelt. Jordgubben har jag också gjort själv. Inspirerades lite av alla pysslare jag såg på blogg.se. Haha.
61270-16561270-16461270-163

Spinn, yo!

Hemma från träningen. Jag är så duktig. Kör tre pass i veckan nu, medelspinning. Tänkte prova köra ett lite tuffare pass men de är så sent på kvällen så jag vetefan. Tycker ju spinnmedel funkar väldigt bra hittills i alla fall. Så jag kör på det tills jag känner att det behövs nåt nytt. 
Nu hoppas jag ju att de där tio kilona ska hoppa bort från mig. Men det är ingen brådska, bara de försvinner någon gång så är jag nöjd.

Nu ska jag se på tv och slöa, sen duschen och efter det - sängen!

61270-159



Det här drömmer jag lite om nu...även fast det är så varmt så jag måste ha en stor tröja och hatt (fick låna av en tant som var med på samma resa) när jag ska vara i solen. Jag tål inte för mycket sol nämligen..det är lite synd om mig. Därför får jag se ut som en liten tant när jag är utomlands. Haha.
Här letar jag snäckor på en ministrand utanför Halong Bay, Vietnam.

Danke you very Mucha

Var på en utställning om Mucha i lördags. Massor av vackra litografier och skisser, målningar etc... Jag tyckte verkligen om det. Hade inte sett så mycket innan men nu vet jag att det är en av mina favoritkonstnärer.

61270-16261270-161

Jag köpte lite vykort som jag tänkte rama in vid tillfälle. Tänkte köpa en affisch men jag tyckte inte att färgerna återgavs så bra på de man kunde köpa där. Dansmuséet, Stockholm.

Lady Carecentral

Men hallå?
Man betalar 140 spänn...och får knappt någon information. De hade typ "glömt bort" mitt fall. De skulle skicka ett brev och meddela ett mer tydligt resultat...så jag betalade för att få veta att jag kommer få ett brev senare. Haha.
Ja, jag var hos tant vårdcentral idag.
Sen gick jag hem igen, förbi Ica och handlade lite lunch och sånt.
När jag kom hem hade jag fått en avi på mina böcker jag beställt från bokrean...och de finns att hämta på - Ica. Jag orkar inte gå tillbaka nu.

Nu har jag ätit en lunchsmörgås och ska väl försöka måla litegrann om ett tag. Jag gillar att måla, men när det är något jag verkligen måste så blir det genast lite tråkigare...jag har alltid varit sån. Dumt.


61270-160

Spring is in the hair

Idag var det vår ute. Var på en kort promenad till Hemköp där vi handlade ostkaka som vi åt ikväll, med hjortronsylt. Gudanemej vad mättande det är, Martin fick min sista bit.
Imorgon ska det bli vår igen sa de på nyheterna för ett tag sen. Tur att jag är ledig från jobbet imorgon så jag hinner njuta lite. Ska ju till farbror vårdcentral imorrn och få veta resultatet av min astmakoll. Lite jobbigt att behöva betala varje gång...140 spänn. Har blivit mycket köpa medicin och gå till doktorn den senaste tiden.

Det här inlägget blev rätt trist så jag piggar upp det med en kul tuschteckning igen:

61270-158

Haha. Snyggt va? Men som vanligt gäller mina enkla regler. Se men inte röra.

On a shoestring

Nu har jag suttit här framför datorn en liten stund och scannat in lite bilder från när jag och Martin var och backpackade i Sydostasien för snart fem (!) år sedan.
Tänkte tillbaka på alla våra äventyr med rasade eller bortsköljda broar, bussar som försvann, svullna fötter, goda frukter, trevliga människor, mindre trevliga människor, sunkiga guesthouses, goda vårrullar, värme, motorbikes, shopping av souvenirer och godis, tempel, turiststråk, fruitshakes, miljoner i pengar, snorkling, roliga vattennamn mm mm... Den resan har jag levt på sedan dess...och nu i sommar planerar Martin och jag en ny resa, dock inte en 55-dagars denna gång, utan en månad får det bli. Jag hoppas på fler minnen att leva fem år till på...

61270-15661270-15561270-15461270-15261270-15161270-15061270-15861270-15361270-14861270-147

1. Halong Bay, utanför Hanoi, Vietnam. Taget genom vårt hotellfönster.
2. Utsikt när vi var på en liten trek i regnskogen, Cat Ba Island, Halong Bay.
3. Marknadsplats, Hanoi
4. Guesthouse i Ho Chi Minh City, Vietnam. Notera det vackra överkastet. Det röda i ena påsen är rambutan. Det andra minns jag inte namnet på men de små frukterna hade tunt hårt skal, nästan som äggskal, med vitt fruktkött och en svart kärna i mitten. Smakade som galiamelon ungefär.
5. Ankor Wat, Siem Reap, Kambodja.
6. Jordskred i bergen...Notera att det enbart är turister som försöker puffa bort ananasbilen. Vi satt fast där i flera timmar.
7. Martin står vid en skylt. Tyckte det var lite kul att man måste springa. Och det var man tvungen till...
8. Jag med den minsta banan jag någonsin skådat. Och jag har sett små bananer. Haha.
9. Två barn i Phnom Penh, Kambodja.
10. Jag och Martin på bussresa från Mekongdeltat.


Och nej, man är inte särskilt snygg när man backpackar.

Cover me in moisturizer

Ska ju sova....ska ju duscha...varför måste man alltid göra massa saker innan man äntligen får krypa ner i sängen och blunda (kanske inte somnar, det hör till ovanligheten att jag somnar inom en timme) i mörkret. Tänderna ska borstas, ansiktet tas om hand, kroppen smörjas in.

Jag var ju till doktorn med mina utslag och fick kräm mot dem...nu är jag fin igen. Utslagen försvann på bara några dagar. Dock syns de värsta litegrann fortfarande, men de är inte röda och kliar inte.
Jag hade fått utslag över hela magen och det började krypa mot ryggen. Armarna var alldeles rödfläckiga så jag ville inte använda kortärmat där ett tag...det var jobbigt när jag skulle träna. Jag fick stå ut med att alla såg mina fula armar. Brösten var också de fulla av kliande röda, ömma utslag...nu är det fint där igen men huden är torr och skum efter den starka krämen. Men klart bättre det än kliande röda utslag. Uschiamej, jag vill inte ens tänka på hur hemskt det var att ha det där på kroppen...
Jag blev beskådad av många sköterskor och läkare där på mottagningen när jag visade upp mina vackra utslag..

"Hur länge har du haft det sådär?"
"Ja, så här illa har det varit en vecka kanske, innan dess var det lite mindre."
"Men såhär kan du ju inte gå omkring!"
Så fixade de så att jag fick hjälp utan att jag hade bokat tid. Skitschysst.

Nu ska jag fixa mig för att sova...men jag hade ingen rolig bild att lägga in idag. Fotade aldrig mina utslag. Haha.
Här kommer en annan bild strax, ska bara scanna först.

Okej här har ni:
En tuschteckning som tog evigheter...har inget att göra med mina utslag men jag gillar den. :)

61270-146

Obs! Jag har endast scannat, ej fixat något i ps, därför syns blyertsstreck och annat kul lite här och var. Och glöm inte: mina bilder är mina och ingen annans. Du får alltså inte använda dem utan mitt tillstånd, or I will hunt you down.


Och, allvarligt...jag kan bara ändra vissa saker i explorer och vissa i firefox..så jag får växla mellan de båda när jag skriver något eller lägger upp en bild. Kategorier kan jag endast ändra i explorer till exempel...ska det verkligen vara på det viset? Blogg.se...skärpning. 

I think I'm done with the kitchen table, baby

Fotade runt lite i köket idag. Tänkte göra en mini-köksvisning här och nu. Håll i er! (Klicka på bilderna för större)




Lite rörigt är det, men det är liksom lite så vi är, jag och Martin.

De små skålarna med gott har jag drejat själv. I dem ligger just nu lite tortillachips (kan rekommendera de nya som kommit, Santa Marias nya smaker), jellybellybeans samt lite cashewnötter. I den lite större "burken" (som inte syns så bra här), som jag för övrigt också gjort själv, ligger nu lite tortillachips även där, fast en annan smak.
De små skålarna står på ett fat från Indiska. Duken, tabletterna, ljusstaken och ljusen är också därifrån.
På väggen hänger två spindlar, en i metall och en luddig liten sak.
Och, "bollvasen" och den lilla "burken" i fönstret (de gröna) har jag, också de, gjort alldeles själv. Jag är sååå duktig. Dock syns de ju knappt här men vafan.

Vårlängtan

Potatisen kokar. Jag ska äta sill och potatis till sen lunch idag. Är rätt hungrig. Hade ingen matlust what so ever till frukost och åt bara tre knäckebrödsmackor med pepparrotsfärskost på...lite kaffe och ett par tortillachips slank ner också. Så...hungrig är jag nu. Bjöd Rocki på lite chips med, det var populärt.
Har även hunnit inhandla lite mat på Hemköp. Så nu finns det lite hemma. Men jag glömde Bregott.

Idag är det vår ute. Solen skiner och marken börjar titta fram under isen. På balkongen värmer solen faktiskt riktigt bra, nästan så man vill ställa ut utemöblerna där snart. Måste bara kasta allt bråte som fått vara på balkongen under vintern. Sen får det bli en liten tur till Ikea om någon vecka igen. Jag vill köpa lite krukor att ha därute. Har ju bara en, där vi hade våra smultron förra sommaren. Jag ska plantera lite färggranna blommor att ställa lite varstans. Så kul med stor balkong. Ska fota den sen när det blir vår och vackert.

Igår åkte vi till Ikea också, och införskaffade en tv-bänk, även kallad Side-board nuförtiden (Lack, vit). Dessutom köpte vi en till cd-hylla (benno, vit), en klädställning (portis) och en badrumspall (molger). Sen blev det lite smågrejer; doftljus, vattenkanna, galgar, tidskriftssamlare, lågenergilampor, skoförvaring...ja, lite smått.

Nu är det dags för lunch.

Some update

Vad glad jag blev när jag såg Maddes modellbilder ( www.muffinsmadde.blogg.se). Satt här framför skärmen och log. Riktigt leendeframkallande bilder hon hade fått där. Sånt är alltid kul, när man blir sådär glad för andra. Det kanske är något alla borde göra, gå till en fotograf och bli tillfixad och fotad som värsta modellen. En egoboost i den gråa vardagen.

Igår var vi på kalas. I fredags var vi på Kohpangan. Idag ska vi till Ikea och köpa sideboard och en klädställning. Borde städa också men jag tar nog det senare eller imorrn. Mest dammsugning som är nödvändigt.

Rocki har lagt nya ägg, för övrigt. Två har kommit hittills, men jag väntar tålmodigt på resterande två eller tre. Förra gången kom totalt fyra ägg. Hon verkade inte lida så värst av att jag plockade bort dem ett och ett heller så det blir så denna gång med.

Oj jag är fortfarande trött, men jag kunde inte sova. Lika bra att gå upp tycker jag. Men det här ju inte till vanligheterna direkt, att jag stiger upp klockan 09.00 en söndag. Och definitivt inte efter ett kalas. Haha.

Jag har ju tyvärr ingen egen sminkös eller fotograf, men jag blev iaf inspirerad av Madde och lägger upp lite egobilder här idag. De är ett par år gamla, men det spelar ju mindre roll. Haha. Sen ser jag ju inte sådär skitglad ut heller, men vafan. ;)
61270-14061270-137


Förresten, vad har hänt med blogg.se....? Jag kan inte ändra kategori bland annat och på bloggen på nätet ser det ju rätt skumt ut.....? Är det jag som är pucko?

Update: Jag kollade lite med explorer, och där gick det tydligen bättre. Men jag använder ju firefox och där ser det ut som skit ibland, så jag hoppas att blogg fixar så jag kan fortsätta med firefox.....suck...