Dag 3 och bajsönskan

61270-678
me, imitating a hamster?
Asså, jag bjuder på denna. Man kan inte alltid vara skitsnygg.
And, kolla på röran, sådär rörigt är vårt skrivbord...

Idag var tredje dagen på nya skolan. Idag började alla gruppera sig. Självklart hamnade jag utanför den mesta delen av tiden. Men jag orkar inte bry mig, det är tillräckligt jobbigt att börja plugga nåt helt nytt, jag skiter i att skaffa vänner för tillfället. Särskilt om de är så tråkiga och grupperar sig sådär direkt. Typiskt tjejer! ;)

Köpte en bok idag, som heter Lärobok i bild. Imorgon ska jag försöka hinna köpa två böcker till, samt skriva in mig på datorn och fixa så jag blir inskriven på skolan. Det är mycket som ska hinnas med, och det finns inte mycket tid i skolan att hinna med det, förutom på lunchen, men då är det ju inte helt fel att hinna äta eller ta en paus.

Vi hade en föreläsning om visuell kommunikation idag, det var väldigt intressant. Hoppas resten av kursen är likaså. Vi ska få en partnerskola tilldelas oss snart, om ett par veckor, och då ska vi vara där i två veckor och leka bildlärare. Haha, jag misstänker att vi mest ska observera och kanske hjälpa till, inte direkt hålla i egna lektioner. Det kan de väl ändå inte förvänta sig så pass tidigt??
Dessutom är det snart dags för grupparbete och paperskrivande. Det är inte alls dåligt tempo på den här kursen, det är ju ett som är väldigt säkert!

Igår blev vår klass fotograferade också, och det fotot ska väl hänga i korridoren eller nåt. Fattade inte riktigt. Vi ska inte få en skolkatalog i alla fall, som det verkade. ;)

Jag undrar hur många som kommer droppa av, om det kommer vara någon alls som gör det eller om det blir jättemånga..en är i varje fall gravid och kommer föda i december så en mindre blir det rätt snabbt. 33 var vi från början. Själv hade jag ju kanske tänkt ta ett års paus för bebisinförskaffande. Men det är om två år det. Haha!

Nu är det dags för ett toalettbesök. För er som är fascinerade av sånt, så har jag inte lyckats gå på toaletten ordentligt sedan i söndags om jag inte minns fel...så det vore ju lite trevligt om det kunde bli ett framgångsrikt besök idag. Därefter är det dags för sängen. No way att jag orkar vara uppe sent...tyvärr..jag är ju annars en kvälls och natt-människa...

Och mamma: Jag vet inte vad jag vill ha för mat, men gör nåt gott bara. Behöver inte vara något speciellt. Kan du förresten göra lite så vi kan spara till Martin om han hälsar på efter att han slutat jobbet?
Kanske soppa och pannkaka?? :)

Dag ett


klicka på bilden för större

Sådär såg jag ut på Martins födelsedag...;)

Nu är den första skoldagen avklarad och mitt huvud är fullproppat med information som jag redan glömt...men då kanske huvudet snarare är tomt nu då? Some real plugging is going to rule in mitt liv de närmsta fem åren, som det ser ut. Och ja, det känns spännande. Och ja, det känns skitläskigt. Och ja, det känns lite jobbigt också faktiskt, om jag får vara ärlig. För det är inte en enkel utbildning. Det är en av de tuffaste i Sverige.
Nästa vecka ska vi börja med digital storytelling, och photoshop samt digitalkamera...som det verkar. Det gick lite snabbt där med informationen.
Om ett par veckor slussas vi alla ut i varsin skola där vi ska husera i två veckor. Ja, det går snabbt här.
Skola 9-16 varje dag, alltid...huga...

Rektorn på Konstfack heter Ivar och pratar rolig engelska, som alla andra rektorer? Han sa bland annat att "here at Konstfack you have to stick out your...haka!"

Men alltså, är det inte liiiite häftigt att jag ska gå på samma skola som Elsa Beskow, Carl Johan De Geer, Tove Jansson, och massa andra kändisar? Jooo, liiiiite va? Visste ni att den där handikappskylten, alltså den där som syns på alla handikapptoaletter, tåg, bussar etc...i hela världen...är designad av Konstfacksmänniskor. Wow! ;)

Sen fick vi varsin dörrmatta också, som några elever designat. Men rektorn sa att vi kunde använda den till vad vi ville, till exempel hänga på väggen. Haha!

Förresten, jag köpte nya "höstkängor" förra veckan:


klicka för större

Första dagen i nya skolan

Nu är tjejmilen avklarad - jag sprang utan att ha tränat och dessutom bakis och med för lite sömn. Det var lite jobbigt. Jag fick sämre tid än förra året, en minut mer. Lite sur blev jag men vafan.

Nu sitter jag med orolig mage och ska snart iväg till min första skoldag. Usch...hade glömt bort hur det kändes när man började ny skola. Fast när man började gymnasiet och sånt så brukade man ju alltid känna folk, i alla fall gjorde jag det för jag hade många från gamla högstadieklassen i samma gymnasieklass... Och nu...är det helt nytt och främmande och skitjobbigt.
Alla är så glada för att jag ska börja men jag är inte alls glad idag, det är mest jobbigt...

Jag har tagit fram block, penna och fixat pengar till kåren, personbevis och sånt..behöver dock ett passfoto men har inte haft tid att fota mig..så jag vet inte hur det blir med det. De kanske kastar ut mig då?
- Hon har inget passfoto! Ut med henne!

Nu ska jag fixa resten så jag kan bege mig vid 07.55 med tunnelbanan mot skolan.

No Durians!

Durian är en väldigt stor taggig frukt som man antingen älskar eller hatar. Den har ett gult, svampigt, segt innehåll som ligger som i klyftor inuti det stora taggiga skalet.
Det luktar sopor!
Durian är förbjudet på Singapores tunnelbana, men man slipper som tur är böter om man råkar ha med sig det. Jag smakade aldrig på den, det räckte liksom med lukten av den...men om någon önskar smaka duriankolor så har jag ett par över.Dessutom gjorde de allt möjligt med den där omöjliga frukten. Mat, kakor, efterrätter, godis, glass...I SIngapore gillar man Durian så mycket att man har en byggnad som ser ut som och heter Durian! Eller...de kallar den i alla fall för Durian, den ser ju ut som en!

61270-675
Man ser inte superbra men det är den där stora taggiga "kupolen" man ser
till vänster i bilden.

Kitty jobbar i Hong Kongs tunnelbanaI Hong Kongs tunnelbana (har jag för mig att det var...) jobbade Hello Kitty. Hon och hennes syskon alltså. De hade fina uniformer också.Bjuder också på två bilder från Phuket.

Och...shit vad mitt besökarantal ökade när Anna (Pyttis) lade in min blogg som länk i ett inlägg. Jag fick ungefär femdubbelt så mycket besökare, men inga fler kommentarer trots det. Haha! Men det var ju lite skoj att få lite fler besökare i alla fall, de dagarna. :)

Nu har vi bokat biljetter till Manson-konserten den 15 december. Jag håller tummarna att det är bättre än Hultsfred för då var jag riktigt besviken efter den konserten!

Nu har jag tre dagar kvar på jobbet. Sedan, på lördag, är det bröllop att gå på och på söndag ska jag springa tjejmilen, trots att jag knappt hunnit träna något. Men förra året kom jag under min måltid (det lät lite konstigt, men jag hoppas alla fattar vad jag menar) och då hade jag sprungit typ lika mycket som i år.
På måndag börjar sedan infoveckan på Konstfack. Gudanemej!

Khao San Road

61270-66761270-664

Två bilder från Khao San Road i Bangkok. Den kända Backpacker-gatan som även finns med i filmen The Beach med Leonardo DiCaprio.
Fotade inte så mycket där. Den övre bilden är beskuren, jag ville fokusera på skyltarna, som man faktiskt lätt missar när man är där..det är alldeles för många skyltar alltså. Det är därför kvalitén är lite halvdassig på den bilden.

Artistix

61270-665

Tyvärr är bilden lite sned, men det bjuder jag på! ;)

Jag ska strax sova sängen, kalaset är över och vi är trötta. Martin är nog tröttast, konstigt nog. Det brukar vara tvärtom.

Jag slänger in lite bilder igen, om det är någon som tröttnat på mina bilder så...ja...stå ut! Det är min blogg! ;)
Detta är några bilder som jag blev mer nöjd med. Jag fotade inte så mycket konstnärligt när vi var ute och reste, utan mest "turistbilder", men jag försökte ett par gånger att få till det lite snyggare i bilderna, och här nedan följder alltså fem av dessa!

1. Patong Beach i eftermiddagssolen, parasailing.
2. Solnedgång i Karon.
3. Familj vid stranden i Patong, jag tar med den för man ser inte hur människorna ser ut så det borde vara lugnt.
4. Utsikt från restaurang vid Singapore River, solen börjar gå ner.
5. Höga byggnader i Singapore!Ingen tycker om mig :)

Jaha, då var man hemma igen då och antalet besökare på bloggen sjunker direkt. Nu är det som vanligt igen, med andra ord. Under resan har jag haft upp till tjugo fler besökare per dag (haha ja visst är det mycket??;)) men nu när jag är hemma har det återgått till samma som förut. Intressant det där. :)

Martin fyller 27 år idag, stora mannen nu! Han fick en bok, en slipsguide och en mugg av mig. Så svårt att köpa presenter till Martin tycker jag, särskilt när jag inte har tid eller pengar. :( Hoppas han tyckte om dem i alla fall.
Jag har dammsugit, städat badrummet, och plockat allmänt här hemma för att det ska se någorlunda trevligt ut när Martins släkt kommer på besök idag. De ska dyka upp runt sex-tiden och vi ska förbereda lite mat och gott att dricka. Dock har jag inte hunnit få i mig någon lunch, så en smörgås står på schemat just för tillfället.

En kulinarisk resa genom Asien?Shit, det blev en del bilder detta! Lite av det vi åt och drack under vår resa, ett hopkok av alla möjliga sorters mat och dricka, från Hong Kong, flygplansmat, Bangkok, Phuket och Singapore.
Icke att förglömma de söta gaygodisarna (halstabletter). Med två söta killar som dansar (tango?) med en ros i munnen. :)

Tema: Djur i Hong Kong (och en larv och en hund i Thailand)Idag blev det djurtema här i min blogg.
I Hong Kong fanns ju som jag nog skrivit förut, en fiskgata, med bara en massa fiskaffärer med fisk i alla dess former och dessutom diverse andra tillbehör och även djuraffärer som sålde hundvalpar.

Den lilla hunden på fjärde bilden fotade jag dock i Patong i Phuket, men han var djur så han fick vara med. Det var en så liiiiten hund, tror inte jag sett någon mindre, den var mindre än en chihuahua.
I Hong Kong fanns ju även en slags fågelmarknad, med fåglar och diverse tillbehör. Jag förstod inte om man fick köpa fåglar där men jag antar det. Där är fågelbilderna tagna i alla fall.

Shoppat i Asien

61270-610Ja, som man ju faktiskt kan se, så är detta massor av bilder av en del av det vi (jag) shoppade i Asien. En del är inte med på bild, lite av godiset, en klänning, och alla presenter till folk. Men det är lite, hoppas det är lika kul för er att kolla på det som det var för mig att köpa det. Eller, det tror jag ju inte... Haha!

Allt är fotat på plats i fjärran land, det är därför en del bilder inte är så där jättefina. Hoho!

Yo yoyo's!

När vi var i Thailand fick jag äntligen tag i mina älskade Yoyo's!Jag hittade liknande godis i Hong Kong också, i en godisaffär som hette Okashiland (www.okashiland.com) och på 7/11 bland annat. Det verkar som detta slags godis är poppis i Asien överhuvudtaget. Wonder varför. Just nu är det inte så mycket av mina Yoyo's kvar eftersom jag givit några i present, och bjudit på en del igår när min bror, Oliver och min brors tjej Anna var här.
Jag gav Oliver sin present igår, en påse med blandade leksaker (dinosaurier och en groda man spelar på, som ett instrument som låter som en groda som kväker) och godis. Han var speciellt förtjust i pizzagodiset (går att köpa i Sverige också) och sa: "Är det pisseliet som gjort den?"
Han verkade nöjd och sa att han älskade allt som var i påsen! ;)
Min bror fick tre halsband av olika sort, men jag vet inte om han gillade dem. Han sa tack i alla fall. ;)
Dock gillade han inte alls duriankolorna. De spottades ut! Haha!

Honeys, we're ho-ome!61270-601
Hej hopp hemifrån, och oj vad svårt det var att börja skriva med å ä och ö igen. Jag lägger bara in ett par bilder nu for att ha något kul i bloggen, så länge utan bilder nu så jag var tvungen att klicka upp några. Dessa är från Hong Kong, det var ju där resan började. Stora bilden är utsikt från The Peak.
Första miniatyrbilden är från flygplanet.
Den andra är från en marknadsgata i Kowloon. Tredje från Starbucks. Fjärde är utsikten från vårt hotell i Hong Kong. Femte bilden är från en restaurang med riktig kinamat. Sista bilden fiskar från fiskmarknaden i Kowloon.
Klicka på dem för att se större!

Vi har nu genomgått ett dygns resande...först åkte vi från vårt "hotell" i Singapore klockan 07.00, tog tunnelbanan till flygplatsen, reste därifrån till Bangkok. På flygplatsen i Bangkok åt vi jättegod mat och jag fick ont i magen. Sen köpte vi duriangodis och väntade på flyget, vi hade ca fem timmar där, att fördriva. Efter flygningen till Hong Kong var det byte igen...och pust och stön vilket dygn. Det susar i öronen.
Tur att Martins mamma och pappa var sa himla snalla och hämtade upp oss på Arlanda!

Mina naglar har växt sig långa under resan och jag har inte haft tillgång till min nagelknipsare (klipper inte naglarna med något annat) så nu sitter jag och klickar tangenterna med naglarna. Haha. Ska klippa dem snart, ska ju jobba imorrn med.

Nu väntar en tids oro och stress på hemmafronten. Om en stund ska jag gå till affären och handla, det behövs foooood här hemma.

Soon to be bildlarare

Nu har jag fatt besked om att jag kommit in pa utbildningen pa Konstfack. Sa om fem ar ar jag kanske bildlarare da. Hoho. :)
De hade ringt pa min mobil som jag inte hort och lamnat ett meddelande pa mobilsvar som var omojligt att hora. Sa min kara mor fick ringa upp dem och hora vad det var (jag fattade direkt att jag kommit in, ego som jag ar, men Martin var jatteorolig). Sedan skrev mamma sms och sa att jag kommit in. Yippie stod det! :)

Vi satt vid Singapore river och at mat och sag pa nationaldagsfirandet med fyrverkerier och annat spektakel.
Boat Quay hette det dar vi satt, men Martin sager att det heter Clark Quay. Nat ar det i alla fall. Det var en gata med olika restauranger (allt fran indiskt till fish n chips) som gar langs Singapore River. Aker ni hit, sa ga dit! Det ar utsikt over skyskrapor och vatten, ratt bra fototillfallen dar med andra ord. :)

Nu ska vi kika vidare i affarer, fast Martin vill bara titta pa trakiga datorer (han borjar bli trott pa klader, som vi inte tittat pa sarskilt mycket faktiskt!).

Puss pa er alla manniskobarn!

Luftens celluliter

Nu har vi landat i Singapore, efter en javligt obehaglig flygtur. Jag hade ont i armen efterat for jag satt och holl krampaktigt i armstodet hela resan. Gick inte ens pa toa.
Javla luftgropar! Jag hoppas det inte ar sa nar vi ska hem sedan, det ar nagot av det varsta jag vet namligen. Sitter dar och tanker "Nu dor jag", och det ar ju inte sa kul.

Vart "hotell" ar inte sarskilt fint och kostar for mycket. Men man maste ju bo nagonstans. Det ligger i Little India, och vi tar tunnelbanan in till stan varje dag. Little India kanns lite som Bangkok. ;)
Idag ar det nationaldag har och vi hade tankt kolla lite pa fyrverkerier och sant.

Igar var vi till ett kopcentrum och jag kopte en t-shirt och en klanning, det var rea pa en affar som hette River Island. Det ar tydligen rea eftersom de vill att alla ska kla upp sig lite pa nationaldagen, borde vi infora i Sverige ocksa tycker jag! ;)
Vi har langbyxor pa oss, dagen till ara. Inte shorts. ;)
Vi at mat pa Foodcourt, ungefar som Hotorgshallen, fast bara asiatisk mat. Det ar billigt och man blir matt, passande eftersom hotellet var dyrt. Da sparar man in lite dar i alla fall.

Har kollat studera.nu men inget star dar annu, far se om det kommer upp nat ikvall.

Soon Singapore Sling

Nu har vi, efter manga om och men och suck och ston och huvudvark, hittat ett hotell i Singapore. Det ligger i Little India, en bit fran centrala Singapore men det finns tunnelbana sa det ska ju inte vara nagot problem dar.

Idag ar i alla fall sista dagen har i Phuket och det kanns ju ratt lagom att aka nu tycker vi. Om en vecka den har tiden ar vi pa jobbet igen, kanns lite konstigt, men Martin langtar litegrann till jobbet. Jag ar mest orolig for min egen framtid jag, att behova sluta nu nar jag kommit in i det sa bra och allt... Aja, det visar sig hur allt blir. Pa torsdag far jag veta min framtid haha.

Ar det nan mer som vill ha oreos? ;)
Vi koper med oss lite till Barbro i alla fall, sa hon slipper cykla flera mil varje dag till olika affarer. :)
Det brukar i alla fall finnas i valsorterade butiker, ifall nagon blir sugen sadar, som jag redan sagt. :)
Varsta hypen det har blivit kring dessa kakor nu, haha. Alla kommer bli skitbesvikna sen nar de testar for de trodde det skulle smaka helt annorlunda. Ni vet som nar man fatt tips om en bra film som alla sager ar sa bra i flera manader. Och sa ser man den och blir jattebesviken for man hade sa hoga forvantningar. Haha. Oreoshype indeed. :)

Ha det nu sa bra alla manniskobarn och sa skriver vi igen fran Singapore.

Bargain bullshit

Ang mammas kommentar om att jag ska passa pa att sy upp lite klader, sa sager jag bara att jag inte har lust, pengar eller kropp for det! ;) Dessutom aker vi ju i overmorgon.

Igar spenderade vi aterigen lite tid hos var hjarnuttrottande van skraddaren Lucky. Martin ska sy upp annu fler skjortor, i siden, vill Martin att jag tillagger.
Sen at vi mat pa Loken och gick sedan till affaren och kopte varsin glass.

Idag ar det besok i Patong pa schemat, orka med lite fler jobbiga forsaljare. Men det ar kul att aka dit och kolla pa grejer. De tar mycket overpris dar med. En souvenir kan kosta 450 baht, men koper man den har i Karon (bara ett par kilometer mellan dessa tva platser) kostar den kanske 80 baht. Lite skillnad. Och pruta ar mycket svarare nu an forr...nu ar de sa envisa med dyrare priser sa man orkar inte bry sig utan koper det antingen lite dyrare eller sa skiter man i det helt enkelt. Till och med tuktuk-forarna vagrar lagga sig under 150 baht for en liten tuktuk-fard till Kata...helst vill de ha 300 baht och prutar man sa skrattar de at en...ja, det har andrats en del sen sist..

Pa onsdag har vi bokat taxi till flyget i alla fall, 06.00 ska vi aka fran hotellet.

Nu ska vi snabbt pa toa, sen blir det att umgas med ett gang tuktuk-gubbar ett tag, for att fa hyfsat pris till Patong.


Slappardag med hemresefunderingar

Haha, det var varst vad de vart intressanta de dar svartvita kakorna da. ;) Oreos ar inte saaa speciella att man maste cykla 1,5 mil tva ganger om dagen for att kopa dem. ;) Men kul att manga vill prova i alla fall.

Idag har vi en ordentlig slappardag. Sov till elva, gick upp, duschade, at lunch vid 12.30. Sen gick vi tillbaka upp pa rummet och jag vilade medan Martin sag pa tv. Nu sitter vi vid varsin dator och pillar lite, pa datorn alltsa. Haha!
Vid femtiden, alltsa nar klockan ar runt 12 i kara gamla Sverige, sa ska vi forbi hos skraddaren och kolla laget med Martins bestallda klader.
Efter det, runt sextiden eller sa, blir det val mat. Vi drack god cappuchino igar pa Loken, det var massor av gradde ovanpa, sa det var nog inte akta cappuchino, men mumsigt vad gott det var! Man fick en liten kaka till ocksa, de ar sa sota pa Loken.

Vi ska snart borja kolla narmare pa Airport transit, infor den 8 aug nar vi ska till Singapore. Vi maste nog vara pa Phukets flygplats runt 07.00 pa morgonen for att vara sakra pa att hinna allt vi ska med incheckning och sant.
Nar vi aker hem fran Singapore kommer det bli jobbigt...forst aker vi till Bangkok fran Singapore, i BKK maste vi checka ut vart bagage for att direkt ga till incheckningen igen och fa det incheckat aterigen, denna gang till Stockholm. Sedan sitter vi val pa flygplatsen i BKK tills flyget mot Hong Kong gar, runt 18.00. I Hong Kong maste vi byta flyg. Och Hong Kongs flygplats var inte liten!
Nar vi val forhoppningsvis kommit pa planet i Hong Kong, vantar en tio timmars flygresa mot London. I London maste vi aterigen byta flyg. Heathrow var ingen vacker flygplats for ovrigt...men de hade chewable toothbrushes! ;)
Vi lar val vara hemma i lagenheten runt tvatiden den 13 aug, om vi har tur och slipper diverse krangel och forseningar. Efter det lar man ju dacka pa soffan!
Dagen efter? Ja, da ar det ju jobb igen...fast den 9 far jag veta om jag kommit in pa Konstfack...sa det kanske blir att behova ha samtal med chefen...blaaaaaaaa...

Spabesok och ninjadrakt

Idag har det varit spabesok pa schemat. For 300 kr per person fick vi detta:

Te
Bodyscrub
Varmt aromabad, med rosenblad
Te
Svensk massage
Fotfix
Te

Det tyckte vi var ganska billigt. Dock kandes det lite ovant att vara naken framfor okanda manniskor (de som masserade), fast det var tanter som tur var. ;)
Allt tog tre timmar ocksa, sa det var en hel eftermiddag nastan. The sense spa hette det, i Kata. Kan rekommenderas. :)

Efter det gick vi till skraddaren som Martin syr upp sin smoking (tuxedo) hos. Idag var det ninjakostym, men den ser formodligen lite mer ut som en kostym imorrn. :)
Dessutom lurade han pa Martin ett par byxor och tva skjortor. Det var jattefint tyg, ursaktar sig Martin, med siden+bomull-mix. Helt skrynkelfritt tillagger Martin.

Jag kopte ett parlhalsband och en planbok, inte lika dyr i drift som Martin, som dessutom ocksa kopte en planbok till sig sjalv, den gamen! ;)


For alla oreofragor, vanligen kontrollera pa google om svarigheter uppstar! :) Ja, det ar kakor! :)

Mer oreosinfo och spatankar

Alla som onskar Oreos; kolla in er lokala icabutik ocksa, vad vet jag, kanske de har dessa lackerheter dar. ;)
Jag har bara kopt det pa Hemkop sa jag vagar inte saga var de mer kan tankas finnas.
Tva paket med jordnotsfyllning har jag i alla fall kopt pa mig har eftersom jag inte sett det i Sverige och det ar gott.

Nu sitter vi och svettas, eller i alla fall jag, och letar efter spa att fa massage pa. Nu har jag bestamt att Martin ska ringa och boka. :)
Det kostar runt 400-600 kr per person. Ar det dyrt? Det ar alltsa paketen som kostar sa. Man far nan kropssscrub eller inpackning, massage och nat sant..ja ett litet paket kan man saga. Bara massage kostar kanske 200 kr, jag vet inte alls..svart ocksa for de flesta har ingen hemsida.


OREOS

For alla som undrat:

OREOS = chokladkexkakor med vaniljfyllning, finns aven med chokladfyllning, samt jordnotsfyllning. Originalkakan med vaniljfyllning ar inte alls ovanlig i Sverige, men jag har inte sett med jordnotsfyllning eller chokladfyllning hemma i Svedala. Ga till din lokala Hemkop sa ska du se att de har Oreos i kexhyllan! :)

Ovrig fakta: Nar jag och Martin var i Kambodja forut sa kopte vi Oreos-kopior, som hette Stereos ovh var lite billigare. Det tyckte vi var skitkul. ;)

Mane skippar solen

Martin ar och dyker vrak idag, vilket lamnar mig helt at min ensamhet. Jag har atit en BLT-smorgas och lite stekt potatis till lunch - nej inte sa nyttigt, men valbehovligt - druckit en halv liter vatten och forsokt rita lite. Det gar inget vidare. Pennorna ar daliga, pappret i blocket ar daligt och inspirationen finns inte.
Jag forsokte vassa fargpennorna jag kopte men det var stortomojligt. 7 javla uddar gick av pa en enda penna och sen orkade jag inte bry mig om dem langre.
Det ar sa varmt. Idag ar det nog den varmaste dagen hittills har tror jag. Men solen skiner och man ska ju inte klaga, svensk som man ar.
Jag fick for mig att jag skulle ga runt har i krokarna och fotografera med systemkameran pa olika detaljer och sant, men det ar FOR VARMT! Sa jag far glatt vanta tills det blir svalare, runt 16-tiden.

Ifall det ar nagon som undrar sa ar jag inte brun. Det har sin anledning: jag haller mig undan solen. Later kanske inte klokt nar man befinner sig i sjalvaste Thailand, med en strand 50 meter bort. Men sa ar det. Jag mar inte bra av for mycket sol och far bara ont om jag befinner mig i solen mer an en timme i strack.
Dock ska jag sola lite nagon dag nu, eftersom jag har lust. Den solningen kommer sakerligen inte vara langre an en timme men i alla fall, lite mer bad vill jag ju ha. Trots vagorna, man kan alltid sta dar i strandkanten och latsas att man har vacker figur och kisa mot solen.

Ikvall blir det som igar kvall, roda loken till middag. Igar at vi anka sweet and sour. Mycket mumsigt. Far se vad det blir ikvall. Ni antecknar val nu?