Skolprojekt: sagoskog


Såhär ser en del av mitt senaste skolprojekt ut. Inte så bra fotograferat tyvärr men ändå.

Har suttit i skolan idag och är nu hos svärpäronen och skriver lite om mitt projekt. Hoppas bli klar snart men skulle vilja fixa en bild. Har dessvärre inte kunskaperna för att göra det jag vill med bilden, men ska försöka pilla lite. Annars ger jag upp pch beger mig hemåt.Vinterpromenad

Kom nyss in från en promenad i Nackareservatet. Jag skulle fotografera till en uppgift i skolan. Så jag fotograferade kring Söderbysjön. Fasen vad fint det var där. Jag bor ju nära (gångavstånd), men brukar inte vara där så mycket om vintern. Tänk om jag hade gått dit tidigare nu i vinter, fasen alltså. Det hade varit ännu finare. Nu har ju lite av all snö smält bort. Men det var fortfarande mycket och fint. Klockan var cirka 10 på förmiddagen, det är alltså bilder från idag.
Här är lite bilder:


Coolt med KoLFörsta uppgiften på nya kursen, objektsförskjutning. Jag har klätt en porslinshäst i pärlor. Sisådär 8 timmar pilljobb. Jobbigt men jättekul. Och visst blev den rätt ball?
Jag läser alltså KoL nu, Konst och Lärande. Hoppas på massa kreativitet detta år. Började ju bra med denna uppgift i alla fall. Jag har köpt (nåja, Martin köpte den åt mig, han skulle nog gärna velat gå KoL han med, som han pysslade med den) en verktygslåda där jag ska ha alla verktygen i under kursen (alla har en varsin). Skönt att ha egna grejer och samlade på ett ställe.
Imorgon ska vi prata om grejerna vi gjort under veckan. Får se hur folk tolkar min häst. Om de tänker som jag eller helt annorlunda.

11 januari 2011

Sitter och knåpar (nåja, det är väl en överdrift, har skrivit ungefär 5 meningar) på ett PM till skolan. Det är den sista kursen innan examensarbetet ska påbörjas. Vilket är lite knepigt eftersom jag inte ska göra exjobb förrän om ett år eller så. Jag var ju ledig ett år med W och kurserna har legat lite konstigt så jag har fått läsa andra kurser än det var tänkt. Nog är det rätt skönt att ha de "tråkiga" kurserna avklarade men det är rätt svårt att försöka skriva PM för examensarbete när man knappt börjat fundera på vad man ska göra.
Jag försöker i alla fall. Nåt blir det väl.
2011 ska jag i alla fall läsa Konst och lärande. Roligt men verkar enormt krävande, vilket jag ser som lite jobbigt.

Nu är det ett helt nytt år. 2011. Det visste ni inte va? Jo, men det är sant. Faktiskt. Ett helt nytt år.

Jag håller alla tummar och tår för att jag ska lyckas stressa mindre detta år. Jag har varit nära att gå in i väggen under andra halvan av förra året och vill inte att det ska hända. Det är kämpigt när man har en liten tjej man vill umgås med och så ska man försöka sköta skolan samtidigt. Det blir liksom bara helgerna man har och då ska man hinna med allt...

I mina drömmar pluggar jag deltid eller på distans men det finns inte möjlighet till det på Konstfack...och ledigt kan jag ju inte ta, då blir jag aldrig klar.

Jag har en idé inför exjobbet och det är att jag, Martin och W ska resa bort ett par månader till något varmt land och så ska jag slå två flugor i en smäll och göra en del av exjobbet med anknytning till det land vi befinner oss i. Något sånt. Har inte funderat ut detaljer men det borde väl gå på nåt vis. Jag har ju en tanke med vad jag ska pyssla med, ungefär, under exjobbshalvåret.
Ett krux är handledningen, men den borde man kunna sköta via mail.

Ja, nu ser vi framåt då...eller? Ja!