TEMA: MAT

Okej, så var ännu ett projekt avslutat i skolan. Denna gång gjorde vi i klassen en installation. Alla tillsammans, fast ändå var för sig. På temat Mat. Vi valde att göra ett långbord där vi alla skulle äta tillsammans, som ett slags performance. Alla dukade sin egen plats. Såhär såg min plats ut (ohoy-tuben hör inte till min plats egentligen):
Och såhär ser tallrikarna ut närmare:Tallrikarna gjorde jag i morse, när jag kom till skolan. Så det var rätt stressigt och jag hann inte få det så fint som jag ville och såg det framför mig. Men det fick duga och blev ju ganska sött ändå.

Japp!

Spring i sinnet

Sitter i soffan, med krökt rygg. Förstår inte varför jag inte kan sitta vid köksbordet som en vettig människa. Men då kan jag inte se på tv samtidigt jue.

Letar inspiration till en ny bild jag ritar på. Tar år och dar att rita eftersom jag bara har en timme här och en timme där men nåt blir det väl till slut.

Har en ny bild i ett block som jag inte hunnit scanna än. Får se om det hinns i helgen, så kan jag visa den.

Annars då. Jo, det är fint. Ser fram emot våren som rusar mot oss. Eller hur var det nu. Det snöade senast i morse här utanför fönstret. Men om man tänker på att det snart är framåt mars, alltså dags att ställa fram klockan en timme, samt att det ju blir ljusare och ljusare så blir man ju liiiite gladare. Om en månad är det fan vår!