två nya tavlor

Hallå där dear blogg.
Jag har producerat två nya tavlor i veckan. Kan ni tänka er?! Fast den andra är inte riktigt klar men på g. Det kändes så skönt att måla dem och jag är supernöjd och vill absolut ha dem på väggen här hemma. Funderar bara på ram. Det är ganska tjocka dukar, kanske 5 cm och jag har inte den blekaste vilken slags ram man ska ha då...Lite svårt att få till bra bilder men såhär ser de i alla fall ut. Den första jag målade är den nedersta bilden med fiskarna. Den är klar. Den övre bilden är det lite pill kvar på men i stort sett klar. Ska försöka få den klar imorgon.

Joggat...eller nåt i den stilenSommaren är kort, det mesta regnar bort. Och nu är den slut.

Jag har precis kommit in efter en springtur. Eller springtur och springtur. Joggingtur med mycket pust. Seriöst så tog det 40 minuter att "springa" 5 km idag. Mein Gott! Jag hade tänkt komma runt Tjejmilen på under 1,30 i år men vete fan alltså. Blir nog svårt med dessa springtider nu...
Det känns liksom inte så kul att vara under 30 bast (jaaaa, faktiskt i hela tre månader till...typ) och springa på så dålig tid. Men det är ju bara mitt eget fel. Dåligt med tränig plus övervikt. Kan inte bli så mycket annorlunda då. Men nu ska jag försöka springa minst en gång i veckan året om så får vi se hur det blir. Vore bra om jag kunde motivera mig själv till att komma ut och springa två gånger i veckan.
För vi hade faktiskt tänkt att fixa ett syskon till Wilma i framtiden och jag vill inte väga såhär mycket när jag blir gravid igen. Det går inte för sig! Tio kilo väck skulle vara bra innan nästa bebis tillverkas.

Håll tummarna för mig!

Fågel, fisk och mittemellan

Här är mitt senaste alster. En stor teckning på A2-papper gjord med Promarkers. Satans vilket pill med massa saker. Men kul och jag är nöjd med den. Vill gärna ha den på väggen här hemma så måste skaffa en stor ram. Helst vill jag ju ha passepartout så får se hur stor ram som behövs.
Är dessutom klar med Tessans bild, det var supernervöst att överlämna den. Hon betalar ju för den. Och jag känner henne. Då känns det alltid mer nervöst. Men hon verkade gilla den! Pust!Det är superbajsig kvalitet eftersom jag inte kan scanna den, den är ju i A2 och jag vet inte hur man scannar såna stora bilder...Dessutom är kameran lite paj...