Spyprat och utmaning

Jag fick inte ner någon mat igår kväll..så fort jag bara kände lukten av mat så började jag må illa igen och när jag efter många om och men försökte få ner en tugga så fick jag springa till toan...faaaan alltså...är jag magsjuk eller?
Jag har klarat mig hela natten (jag lade mig strax efter åtta igår), drömde en hel del mardrömmar om att jag tappade lillfingernageln och ena hörntanden åkte ut..., men är ju skitorolig för att äta nu...vågar jag det eller kommer det komma upp igen?? BAJS!

Ingen skola, det är for sure i alla fall...aldrig jag riskerar att behöva spy där igen...

Sorry för allt spyprat..

Fick en utmaning av
Alexandra, som jag tänkte att jag kunde göra. Den verkade rolig så jag hoppas jag får ihop nåt skoj. :)

Reglerna är följande:

  •  Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg. 
  •  Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
  •  Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem. 
  • Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.
1. Jag har fobi för att gå barfota på gräs, det riktigt ilar i kroppen när jag nuddar vid gräs med min bara fot...
2. Jag har länge varit intresserad av övernaturliga saker och skräckfilmer är en stor favoritgenre. Redan i femman skrev jag ett litet arbete om Dracula i skolan. Alltså den historiska Dracula, Vlad Tepes.
3. Jag sover jättedåligt på rygg.
4. Jag har varit AJ i Backstreet Boys när jag och två kompisar gjorde en parodi på deras video till "I want it that way".
5. Jag har varit kär i Jesper Salén och pratat med honom i telefon. När jag var elva.
6. Jag har ingen kontakt med min pappa och planerar inte att ha det i framtiden heller.
7. Jag har en hemlighet.

Jag utmanar:

Anna, Sophie, Madde, Egowar, Marie, Carin och Jenny.



Besök av migränklubben...


"kopp" jag gjort på keramiken

Idag fick jag åka taxi hem från skolan. Jag vaknade med huvudvärk liknande migrän och åkte till skolan i alla fall eftersom vi skulle ha redovisningar idag...väl i skolan gick det väl okej tills lunch..då fick jag lägga mig i vilrummet och väl där spydde jag på toa två gånger...så jag sa att jag nog inte skulle orka redovisa...och de fixade så jag kunde åka taxi hem..var hemma på tio minuter, lade mig på soffan och vilade tills nu...det känns lite bättre men det är inte bra. Jag har sluppit spy i alla fall...och hoppas slippa det nu...hatar verkligen det.
Martin skulle komma hem och laga mat till mig (om jag nu får i mig något) istället för att gå på möte som han egentligen skulle. Gulligt tycker jag.

Nu ska jag fortsätta vila..

Keramikstuff



Mina svartglaserade keramikplattor hade spruckit...alla fem. Jag tror det hade kommit luft i leran på nåt vis...men jag knådade den som man skulle så det är surt nu...men jag får redovisa det i alla fall. Detta kunde jag inte förutspå. Dessutom finns det ju inga krav på att uppgiften (som vi inte sett hur den blivit förrän idag klockan fem, typ) skulle bli perfekt. Allt kunde gå fel och det gjorde det, i alla fall för mig.
Färgen på skallarna blev inte heller så bra, men det duger. Mest nöjd är jag med det lilla gröna minihuvudet.

Visar lite bilder från dagen, jag fotade mina grejer och här är en del:



Vad tycker ni?

Juli och en yoghurtglass

Äntligen fick jag en glass med Anna. Det var inte alls dumt med lite yoghurtglass i gallerian kan jag säga. Mums! Hon hade lite lockar kvar i håret sedan rosabandet-galan igår, så fint så.

Nu sitter jag hemma igen med en ciabatta med ceasarkyckling och en banan/jordgubb-smoothie till lunch, som jag köpte på vägen hem. Vid halv tre-tiden tänkte jag dra mig mot skolan. Vi håller på och bränner alla keramikgrejer och det tar alltid två dygn innan man kan öppna ugnen och den öppnas idag vid 4...vilket innebär kvällsskola idag. Jag ska limma fast mina fågelskallar på svartglaserade keramikplattor idag. Så jag behöver nog inte stanna till sena timmen, det lär gå ganska fort. Sedan måste jag hem och förbereda redovisningen som är imorgon. Stress stress. Som tur är fick vi tills på måndag på oss att greja med portfolion, det var en sabla tur det.
Får inte glömma kameran till skolan, ska ju fota allt till portfolion...

Eftersom fler av er verkade gilla mina gamla tuschteckningar så bjuder jag idag på en till. Låt mig presentera Juli:



Calle Clown

Huga, en dag av väntan.
Vi skulle ha s.k handledarsamtal idag i skolan, vilket snarare var ett slags utvärderingssamtal..men i alla fall..det var inte förrän vid kvart i tre som jag och de andra i min grupp skulle prata så jag fick sitta på rumpan från halv ett till kvart i tre och vänta. Det var ganska tråkigt kan jag avslöja.
Men dessförinnan hann jag shoppa lite i Globen. Wihooo! Köpte bland annat sex par nya trosor, eftersom mina gamla har tappat allt vad resår heter och hänger i grenen när jag använder dem...så...ja..det var liksom dags att införskaffa sig lite nya.

Vi har kommit lite mer i ordning i lägenheten nu, men det är jättesvårt att börja fixa särskilt mycket när vi vet att vi har målande kvar, samt att skaffa nya lister till vardagsrummet...så..än så länge är det mesta i lådor och hyllorna gapar tomma och längtar efter sina böcker.

Eftersom jag fortfarande har ganska fullt upp så hinner jag inte rita så mycket figurer som jag skulle vilja...därför tänkte jag idag visa en jääättegammal bild som liksom var en slags förlaga till de figurer jag ritar nu. Jag ritade massor av liknande figurer innan jag kom fram till hur de skulle se ut.

Alltså, ett gammalt exempel:


ritad 2005


Calle Clown är enbart ritad med tusch, medan jag nuförtiden brukar blanda in lite digitala medier i mina bilder på figurerna.

Hoppas alla har en finfin tisdag och att ni inte missar Desperate Housewives ikväll. Haha!

Moved on

Hej hopp alla människobarn!
Nu är det söndag, är ni vakna?


Vi har flyttat till vår trea nu, och det är ett jättestort vardagsrum som vi har fått och det är inte alls dumt.
Jag trivs redan, förutom att vi ju inte hunnit måla om i alla rum. Det är nämligen blommiga tapeter i båda sovrummen...så...det är nästa projekt.
Vi fick det mesta flyttat igår, men en del grejer är tyvärr kvar. Typ alla handdukar och lakan...så vi måste ta några vändor med bilen imorgon. Dessutom blev allt mitt vardagssmink och min hårborste kvar så nu ser jag ut som ni kan tänka er.
Och tandborsten kom inte heller med, vilket ju innebär att det inte direkt luktar hallonbåtar ur munnen idag...

...ja en del grejer kvar med andra ord...inte bara det jag nämnt utan en del annat också. Men vi har i alla fall det viktigaste här.



Här bor vi...inte. Haha!


Jag orkar...inte


En riktigt blåsig och kall höstdag, håret frög åt alla håll och de sista löven klamrade sig fast vid träden.
Jag hade som tur var halsduk och varm jacka så jag förfrös inte i den kalla vinden, men mössan låg i väskan, oanvänd. Skulle kanske haft den på?

Idag är jag helt slut, men måste jobba på. Mycket kvar. Igår fick vi ner lite mer i lådor och jag fyllde en stor plastsäck med kläder. Det blir alltså mer packande nu.
Imorgon ska vi flytta, det kommer några vänner och hjälper oss, vilket är väldigt snällt. Det är ju inte det roligaste, att flytta. Men vi ska bjuda på lunch, dricka och sedan middag för de som stannar. Så vi hoppas de känner att de blir lite kompenserade för mödan.

Nej, off to the packning igen...

Avstress-dag och presentation av Pernilla

Nu har jag övertalat min sambo/man/kille/pojkvän att vi ska ta en lite lugnare dag idag. Jag klarar inte av att stressa ihjäl mig tyvärr. Så idag är jag hemma lite tidigare (vi var hemma hos vår lärare och eldade i marken och sedan var vi inne i hennes mysiga hus och fikade smörgåsar som hon själv bakat och då upptäckte jag att hon hade katt, så jag mådde inte så där skitbra, haha) och det känns så skönt att veta att jag slipper vara uppe till halv ett och måla idag.
Idag ska vi alltså packa det sista istället så vi får det gjort.

Middagarna har blivit lidande dessa dagar, det har mest blivit halvfabrikat och hämtmat...det kommer väl bli bättre framöver (som Lasse Winnerbäck kanske skulle sagt) förhoppningsvis, när vi flyttat in och slipper åka mellan två ställen hela tiden.

Och mitt i all stress ville jag träffa Anna, men där gick jag bet. Hon hade inte tid. Kanske lika bra det, för jag hade en sådan ruskig migrän igår så jag trodde jag skulle kräkas på bussen hem. När jag kom till lägenheten (den nya) så fick jag lov att försöka trycka i mig en smörgås, två panodil, ett glas vatten och så fick jag lägga mig på madrass och vila i två timmar...

Men hallå, vet ni vad? Mitt i allt kom jag på att nu när jag är hemma tidigt för en gångs skull, så tänkte jag visa en till teckning som jag hittade förra veckan, i samband med Nils.
Det här är Pernilla, hon bor i samma stad som Nils, det är därför jag täckt över namnet på stan, för det är ju hemligt tills vidare. Haha.



SHIT

Shit...är ett bra ord att starta dagen med.
För så känns det.
Jag är alldeles genomstressad av allt som jag ska hinna med. Som tur är jobbade jag häcken av mig häromdagen i skolan så jag har inte mycket kvar där, mest efterarbete, glasering, ta hand om portfolio (får ta det nästa vecka) etc.

Vi hann måla ungefär halva vardagsrummet igår. Idag tar vi resten. Så länge vardagsrummet är klart så känns det ok. Det är ju det största och jobbigaste rummet.
Imorgon bitti kommer de och lägger nytt golv åt oss i vardagsrummet, hoppas det blir fint. Det blir det nog. Vi kommer troligen få leva utan lister i ett par månader men man får väl stå ut. En ny lägenhet ordnar inte till sig på en dag.

Nu måste jag strax stressa iväg. Jag tog (en välförtjänt) sovmorgon idag då vi hade självstudier 9-12 och jag ändå har kommit så långt med allt. Ska till skolan en snabbis nu snart.

Men en rogivande akvarellkladdmålning kanske kan pigga upp?



Sandlåda i ögonen

Idag kommer det vara lika fullt upp som vanligt...och inte nog med det..jag hinner knappt sova...så jag är helt slut och det är en hel sandlåda i ögonen.
Idag i skolan ska jag fotografera mina saker och skriva lite mer om hur jag har tänkt, det är min uppgift idag. Dessutom ska jag försöka fixa med min gjutna mugg om den har behagat lossna från gjutformen.
Igår hann jag både ringla en liten kanna, kavla och böja till ett fint fat (hoppas det hållt), glasera mina drejade saker (4 st) i mintgrönt och svart (värsta ballt) och dessutom gjuta en mugg som nu som sagt ligger i gjutformen och väntar på att få komma ut.

Imorgon hoppas jag att jag hinner träffa
Anna.



Hihi!

Det är mycket nu...


bild ritad med färgpennor, av mig

Eftersom jag har fullt upp med flytt och renovering (river tapeter för tillfället) så hinner jag inte riktigt med bloggen alla dagar, som jag skulle vilja. Jag åker nämligen mellan den nya lägenheten och den gamla som jag befinner mig i just nu. Men efter lördag den 25 då det stora flyttlasset går, så hoppas jag kunna skriva någon gång per dag som jag brukar. Dessutom är det rejält fullt upp i skolan. Shit, det är verkligen mycket nu...

Men för alla som undrat hur jag gör mina bilder med mina karakteristiska figurer (har fått den frågan många gånger nu den senaste tiden):

1. Jag ritar alla mina bilder för hand, oftast med svart tusch.
2. Jag scannar in bilderna i datorn.
3. Jag efterbehandlar/bearbetar bilderna i PS och AI.


När jag ritar annat gör jag inte alltid på samma sätt, detta gäller bara mina speciella figurer med svarta konturer.

Nu ska jag sova, det behövs. Har stått upp i princip hela dagen. Hohooo!
Natti natti, alla människobarn!

Tim Burton-fåglar?

Idag ska vi handla färg och sen åker vi till vår nya lägenhet och slipar, spacklar och sen målar vi! Wohooo! Nu gick vi upp lite för sent, egentligen var 09 alarmtiden men på något konstigt sätt ville kroppen ha helg. Haha!

Igår i skolan blev jag klar med de fem delarna till min uppgift som handlar om att skapa en arkitektonisk keramisk sak..hmm..jag har inte direkt följt uppgiften men i alla fall. Det blir 3D-tavlor som man kan flytta runt på väggen.

Såklart är det fåglar. Fågelskallar. Jag har gjort fem olika sorters fågelskallar som ska sitta på varsin lika stor fyrkantig platta så att de passar ihop och var för sig. Det blir lite Tim Burton-känsla på mina 3D-tavlor och det gillar jag!





Vad tycker ni?

Får jag presentera Nils?

Nu har vi snart packat allt i köket som går att packa...alla (ja allt utom typ 2 av varje så vi kan äta mat) glas, tallrikar, muggar, koppar och skålar. Mamma hjälpte mig lite med de sista glasen idag. Nu är jag trött. I skolan har jag fått ihop fem delar till uppgiften som jag jobbar med. Tror det blir ballt. Känns bra hittills i alla fall, vet bara inte riktigt hur jag ska montera det. Det löser sig det med.

Idag är hela bloggvärlden på någon bloggala i stan. Lilla jag med min lilla blogg är ju såklart inte bjuden men jag är lite glad för det jag...hade inte orkat med all press runt kläder, smink, limousiner hit och drinkar dit..shit alltså. Näe, lilla jag och min lilla blogg..vi trivs bättre här. Haha!

Men jag fann en ganska ny bild igår när jag kikade igenom lite teckningar, så jag slängde in den lite fort (Martin scannade den lite fort, betyder det) och så trixade jag lite med den och såhär blev resultatet:

Får jag presentera Nils!



I alla fall en ny bild tills vidare. Tjohooo!
Det är överstryket där på ett ställe som ni kanske kan se. Det är så att hans hemstad är hemlig, men kanske kommer den att avslöjas i framtiden. Den som kikar här får kanske veta sen...

Stuvade makaroner och falukorv

Idag hann jag beskikta alla mina 4 drejade grejer. Jag råkade svarva lite för mycket i botten på den ena skålen så det gick hål, haha..jag bara satt och drömde och plötsligt var det hål.
Jag försökte laga det men jaja..vi får se hur det blir när det är bränt sen. Satte ett öra på en liten skål och plötsligt blev det en helt annan skål.
Ja, det blev en skål med öra. Haha!
Man kan göra mycket med små medel. Dock ser jag mest fram emot att få glasera och se det slutgiltiga resultatet sen..sååå spännande.
Det är nästan som när man skickade in filmrullar för framkallning förr i tiden...och man väntade och väntade på de där bilderna som man inte visste hur de hade blivit.

Det är riktig höst ute nu, men fortfarande fint väder och det är jag glad för. På kvällarna blir man lätt lite deppig i mörkret, så det är bra att det under dagen är fint.
Dock längtar jag i alla fall till sommaren...




Åter en favorit i repris, jag har många favoriter. Men många nya kommer att dyka upp så småningom. Jag räknar med att kunna rita fler när flytten är klar. Det är mycket nu, både i skolan och hemma. Men det kommer. Promise. Nya, färska bilder kommer att dyka upp.

Näe..nu ska jag laga stuvade makaroner med stekt falukorv...har fått dille på saker jag aldrig brukar äta annars...någon gång i veckan får man äta onyttig mat. Hohoo!

Skolprat och trött i kropp och knopp

Jag är en trött Malin nu. Har stått upp hela dagen så nu är jag helt mör och slut i kropp och knopp.
Jag ska strax laga till en enkel pulversoppa eller nåt annat mumsigt till middag (?) och sen vila framför tv:n ett tag...det är ju DH idag.
Fast...lite packning måste vi få gjort också..det är extremt mycket kvar att göra här..ser ut som skit i hela lägenheten gör det. Blä.
Jag fick gjort min gjutform idag, i gips..ett av delmomenten avklarat. Nu ska det bara gjutas i den också. Imorgon ska jag svarva (beskikta) mina drejade grejer och börja med den stora uppgiften. Hoppas jag hinner en bit. Måste även ringla något, men vet inte vad..kanske ska ringla en liten kanna. Ja, kanske det.

Juste, jag lovade visa mina små glasbitar, som jag knåpade ihop igår. Vissa av dem har en kanal genom vilken jag hade tänkt att man kunde dra en kedja eller något för att göra ett halsband..fast troligen funkar det inte med kedja så snöre eller liknande kanske passar bättre.

Vad tycks?



Cutting glass

Jahapp, så har jag provat på glas också då. Vi fick inte blåsa glas för det måste man ha speciell utbildning för eller hur det nu var (hade ju vart sketakul annars), men vi fick i alla fall skära i glas och göra små pryttlar..jag gjorde lite hängen. De ska i ugnen idag, så imorgon får jag se resultatet. Jag är så nyfiken. Fasiken vad kul om det blir fint..kan man ju ha som halsband. Wohoo!

Jag tror dessutom att jag har  kommit på vad jag ska göra till uppgiften..man får ju alltid uppgifter när man går i skolan. Vi har inte bara kul. Jag tror det kommer bli skitballt om jag klarar att göra det jag har tänkt. Visar sen om det blir bra.

Tills vidare får ni se favoriter i repris, som börjar bli en vanlig syn här i min blogg. Nu har jag en bild i två färgskalor. Vilken gillas mest?


Lyx-scones



Min lunch idag bestod av lite snabbt ihopslängda scones. Och mums alltså, det var inte dåligt. Fast inte särskilt nyttigt heller för den delen. Nu är det ju lördag och på lördagar får man vara lite extra lyxig.
Lite intressant dock, att jag tycker att scones är lyxigt..det är ju bara mjöl, mjölk/fil och smör...typ. Jaja, lite bakpulver och salt också såklart. Ja, lyx kanske inte måste vara svårare än så.

Att äta förnuftigt?



Det blidde chips med dipp och Idolkväll och migränkväll för lilla Malin igår. Alldeles, alldeles ensam.
När jag hade ätit chips med dipp mådde min mage inte alls särskilt bra. Men det var jäkligt gott. Haha!

Så gick natten, min migrän lade sig åt sidan litegrann och jag vaknade upp.
Idag är åter en ensamdag, Martin ska ut i skogen. Jag ska försöka packa ner en del saker idag, det behövs - vi flyttar ju om mindre än två veckor och hela lägenheten ser ut som en katastrof. Det är hur mycket som helst kvar att packa ner...funderar vart jag ska börja...huga..

Hoppas att lördagen bjuder på något roligare för alla söta vänniskomarelser där ute.

Redhead



En annorlunda version på flickan som finns i min header. Hittade den nyss när jag kikade runt i min mapp med sådana här figurer. Jag tror jag har visat den förr, fast det var länge sen.
Vad hon representerar får ni komma på själva, det är ju bra att få fundilera själv ibland också, inte sant?

Idag har jag världens pannknack och ska alldeles strax bege mig mot soffan och kuddarna. Prata lite med fåglarna och se vad de pysslar med och sen ska jag se på tv all night long. Dock ska jag försöka rita lite också. Det är en dålig kombination att vara jätteritsugen men må lite lagom dåligt så att man inte orkar. Men jag hoppas jag orkar litegrann i alla fall. Vill ju.

Vad händer i helgen?

Dreja

Eftersom lilla jag studerar på heltid har jag inte lika mycket tid för bloggen som andra verkar ha.
Fattar inte hur folk finner all tiden till bloggen, mitt på dagen och allt. Nåväl, jag har i varje fall inte tid att skriva mer än något inlägg per dag och det känns ibland tråkigt men ibland är det jätteskönt att inte behöva ha prestationsångest över bloggen.
Då mitt läsarantal är enormt litet så känner jag inte lika stor press att hålla igång bloggen hela dagarna, utan det får bli ett inlägg då och då när det finns tid.

Idag har vi pysslat med lera i skolan, likaså igår. Idag drejade jag för första gången sedan gymnasiet och jag mindes skitmycket. Det var så roligt och jag kände mig rätt duktig. Vi fick bara 45 minuter på oss, för att testa bara.
Jag hann i alla fall få ihop 3 olika saker, varav en alldeles sned för att jag stressade som faaan på slutet (det var kö till drejskivan..ja så är det för oss på BI på Konstfack...vi får två drejskivor på 15 pers..) fast jag tror den kan bli ball i alla fall, med lite cool glasyr och så.
Dreja is my thing. Det är enormt roligt. Vill bara dreja mer och mer och mer. Sen kan man inte vänta tills allt är klart, glaserat och bränt..det är så enormt kul att få känna på och se sina färdiga skapelser.

Här är lite av de saker jag gjorde på gymnasiet. En del blev kvar i (m)Uppsala (bajs) och sen har jag en fin kanna som min mamma har till låns..jag tror dock att jag vill ha hem den snart igen, tänkte ha den framme när vi flyttat. I den nya lägenheten kommer den att bli fin.


1. En "burk".
2. Tre små skålar där jag brukar ha godis (oftast Jelly Belly Beans).
3. En miniburk.
4. Temugg som just för tillfället används som uppsamlare för vissna blad och blommor.
5. Vas, för en eller fler blommor..gissar att det kanske får plats fyra, fem totalt.

Favorit i repris: Solveig

Det här är Solveig. Hon har stått här och väntat länge på att den rätta killen ska dyka upp.
Han har inte kommit ännu.
Hennes blomma som hon tagit med sig har sedan länge vissnat och hänger nu lealöst ner mot marken.
Hennes nya klänning känns inte längre lika fin. Men hon härdar ut. Hon försöker sig på ett litet leende, likt ett Mona Lisa-leende.
Egentligen är hon ledsen, men det vill hon inte visa. Hon tänker...kanske kommer han om fem minuter.



Min vän Vera


Det här är min vän Vera. Henne har jag presenterat förr, men det var länge sen så jag tyckte hon förtjänade en ny presentation. Vera är en speciell tjej med mycket skinn på näsan. Hon gillar mode och skönhet, det är hennes all time största intressen.

Jag kom nyss hem från skoldagen som spenderats ute i Gustavsberg på porslinsfabriken där. Vi fick gå en rundvandring i toalettfabriken, det var jätteintressant att se hur det går till att göra toaletter. Faktiskt.
Jag smög iväg lite tidigare då mitt kära lilla huvud inte klarade mer för dagen. Min lärare var förvarnad.

Nu måste jag snart ta tag i disken, det svämmar över här...som alla andra dagar..usch.

Min tumme gick av!

Inatt jag drömde något som jag aldrig drömt förut...

...jag drömde att jag blev av med halva min tumme. Minns inte riktigt allt och hur det gick till men där gick jag med en halv tumme och den andra delen i en påse där den halkade omkring med ett par isbitar.
Det var inget blod. Jag fick åka ambulans och den hade inte bråttom så jag antar att det inte var akut. Haha. Men den åkte på fel sida av vägen ibland bara för att det var kul.
Jag hade inte ont i tummen, men plötsligt såg det ut som en nagel började titta fram på den stumpen som var kvar. Nageln började ramla av...

...ja, sen minns jag inte så mycket mer.

Och med helgen försvann också alla nya besökare. Nu är allt åter som vanligt här hos mig.

Idag bjuder jag på en favorit i repris som talar för sig själv:



Okej, Orvar! Och så biffstroganoff i tanken...

Okej, jag sa igår att ni kanske kunde få träffa Orvar också, Alves hund. Nu är det så att bilden är pytteliten och med min tekniska hjärna kan jag inte få den att bli större just nu..så jag vet inte ens om man kan se Orvar så bra här på bilden:


Jag har skrivit lite om Orvar där också, som synes. Jag gillar att göra små personligheter av mina figurer som jag ritar. Det finns en tanke med det också, det kanske ni får veta mer om senare i år eller så..

I natt, när jag och Martin gick hem från tunnelbanan så tänkte jag "fan vad jag är sugen på biffstroganoff", så det ska jag försöka bege mig ut i regnet för att handla ingredienser till. Det ser ut att blåsa rejält också, så det blir ingen gemytlig höstpromenad idag inte...men vad gör man inte för biffstroganoff. Gotta have it!

Resten av dagen ska vi försöka packa. Det är ju typ hela lägenheten kvar att få ner i lådor...usch..hatar att packa..bläää...

Hoppas ni har en härlig höstsöndag och ingen regnig grå stormig blädag.
Som jag. Hohooo!


Här har ni Alve!

Den här morgonen bjöd på ännu fler fina kommentarer, tack så hemskt mycket för alla fina ord.
Det är så jädra kul!

Bara för att jag inte ska vara hemma idag och hinner inte visa någon ny bild så tänkte jag att alla kunde få se lite av...

...lilla Alve, en mysig kille med förkärlek till randiga tröjor och soppa i alla dess former. Han gillar även att mysa med sin hund Orvar (ni kanske får träffa honom senare också, om ni har tur).



Hoppas alla har en übermysig lördag med massa stoj och gott att äta och dricka. Det är sånt lördagar är till för, eller hur?

Ojojoj!


jag ser lite konstig ut men aja...haha!

Ojojoj, det var inte illa. Ett av mina inlägg har synts på www.blogg.se i två dagar nu och det har kommit massor av fina kommentarer om mina bilder så jag blir alldeles varm i hjärtat och lite yr.
Så himla roligt, men så jädra ovant. Haha!

Nu fick jag mer lust att rita än jag haft på länge, så vi får se om det dyker upp någon ny bild här snart, kanske i helgen. :)

Tills vidare får ni se en gammal bild.



A little ego-girl.
Haha!

The pinnbygge

Okej, håll i hatten, för här kommer mitt slutgiltiga pinnbygge som ska redovisas imorgon i skolan.



Wooo, shit, va snyggt.

Eller hur?

Man ser ju direkt vad det ska föreställa...nämligen ingenting. Det är bara ett experiment med pinnar och papptrianglar. Dock fick jag till det så att det blev liiite likt en stol med fotpall. Haha. Ja, man kan ha roligare en torsdagskväll, men skolan måste skötas...humhum..

Magen är i vägen?


Jag vill så mycket, men det går liksom inte riktigt...magen är i vägen..eller...? Jag når liksom inte. På mig är det inte riktigt magen, utan  det är mest det som sitter i huvudet som är i vägen. För riktigt så tjock är jag inte.

Jag känner mig lika trött som alla andra dagar, så idag blir det att bita ihop dagen lång.
Jag ska göra mig lite (o)nyttiga nudlar till lunch och sen ska jag bygga bygga bygga och fota fota fota, sen klistra klistra klistra och skriva ut bilder (de jag fotat) och klistra dem också. På en stor svart pappskiva.
Som någon i skolan sa idag: Det känns som det blir en större redovisning än vi trott från början.
Well, yeeeeah.

Får se om det dyker upp någon bild här med sedan då.

För det är sååå intressant.


portfolio och byggsats

Idag är skolarbetets dag. Måste pyssla med min portfolio ett par timmar och försöka få klart byggsatsen..det är tidskrävande må ni tro...men jag får nog ihop något. Har inte extremt mycket skisser/bilder på allt, men något kan jag nog skrapa ihop.

Äter lite överbliven moussaka från igår och kollar läget på nätet innan bara. Vitaminerna är intagna och håret är snurrat i en boll på skallen. Jag ser inte mycket ut för världen, men vad gör det när man bara är hemma.

Bjuder på en gammal (typ våras) bild idag.