Christmas Carols & Candyshopping

Sitter på min rumpa i soffan och lyssnar på Peter Jöbacks julskiva. Ja, det är sant!

Är väldigt stressad så jag kände att det var likabra att börja med julmusiken. Skolgrejen som ska göras denna vecka har fått lite grus i halsen om man säger så. Det krånglar lite. Det blir aldrig som man tänkt sig.
Så...jag läser en lååång uppsats idag och har lite pauser. Bland annat var jag till Hemköp och köpte lite julgodis i förskott. Dock ska det inte ätas förrän till jul, men det är kul att handla och ganska skönt att ha det gjort. Jag brukar alltid ha after eight, alladin, paradis och sånt på jul men i år blir det annat julgodis. Erfarenheten säger mig att det är bättre. Eftersom vi förra året fick slänga ungefär 2 chokladlådor och annat så känns det ju ganska dumt att köpa sånt. Särskilt som jag ju brukar göra eget julgodis med. Så - inga chokladlådor ska i år inköpas i familjen Skals/Liljeqvist.

Men jag hittade något ännu bättre - Polly Christmas Collection. Massa mysgoda pollysar med saffranssmak, glöggsmak, kanelsmak, vaniljsmak, knäcksmak och marsipansmak. Hoppas de är goda, ska inte öppnas förrn ti jul! Sen köpte jag lite från Anthon Berg, bland annat äpple med kanelsmak överdragna med yoghurt. Så det får räcka i vår familj. :)

Fast jag kunde inte låta bli att köpa tre olika sorters glögg inför adventsmyset i helgen. De låter väldigt intressanta.

Sen när jag kom hem ringde mor min och jag pratade med henne en stund innan jag tog kameran och fotade mig själv i konstiga poser.



Det var lite kul, trots svullet och torrt fejs. Hoho, fan va man kan ha kul mitt i all tråkighet och stress.

I lördags fotade jag när Rocki och Rune hade en mysstund tillsammans. Rocki är ju i parningstider och lägger en massa ägg. Hon tror dessutom att Rune kan para sig med henne och låter honom sitta på ryggen. Rune däremot, verkar inte alls fatta vinken, utan ser mest ut att tänka "va skoj, får man hoppa upp?" Sen sitter han där och rycker lite i Rockis fjädrar. Nån parning har jag inte sett än. Haha! De är ju helt olika fåglar!



Är det nån annan som börjat med julinköpen? Julklappar, julgodis etc?

Lakrits, Lax och besök från Gävle

Idag fick jag ett kort men trevligt besök av Sophie och hennes kille. Det var kul att de ville kika förbi en sväng, inte ofta man ser Sophie.
När det hade gått åt jag lite middag i form av en ljum potatissallad och ett stort glas vatten.



Jag satt i vardagsrummet och såg samtidigt på Roomservice, där Emma & Hans Wiklund fick sin inte så lilla hall omgjord. Det blev så fint. Oj, vad jag skulle vilja ha en stooor lägenhet...

Igår gjorde jag iordning lax med svart pasta och saffransås. Den såsen gick inte av för hackor den! Jag hade oatly matgrädde, honing (honung på svenska:)), limejuice, svartpeppar, fiskbuljong och gräslök. Tror inte det var nåt mer i såsen...eller vafan säger jag...det var ju saffran i också såklart! Den var verkligen skitgod, Martin höll med.



Dock känns det alltid lite konstigt att äta svart pasta. Man tror att den ska smaka nåt annat. Som..lakrits? Men det gör den ju inte, den smakar pasta! Ja, det var en lyckad middag igår, med vitt vin till.
Nu får ni se lite bilder av mig tagna de senaste dagarna. Hoho! Men guuuud, jag börjar bli sådär enormt torr igen, överallt...hårbotten är värst såklart, men ansiktet börjar också krångla mer nu...faaan! Syns väldigt tydligt på bild 3 här...




Candygirl

61270-978

Här är bilden! Visst är den lite söt trots att den är slarvigt gjord?

Hallå eller?

Jag har ny klänning.


Sorry about the torra läppar men vintern är inte så snäll som man kan tro...eller brukar man tycka att vintern är snäll, den bits väl mest? I kinderna och så?

Klänningen syns på dessa bilder, dock är det ju inga superbilder men man förstår kanske på ett ungefär. Hoho. Jag tycker mycket om den! Så är den ju lila också!

Idag var det den andra PO-dagen. Nu sitter jag här och är jättetrött och funderar över ditten och datten. Typ om jag ska vila en stund eller om jag ska läsa lite, orkar jag det? Det är tydligen bomöte här på gården ikväll klockan 18.30 och Martin är så duktig och tycker att vi ska gå på sånt. Så då gör vi det. Middagen blir lidande men det får bli smörgås istället. Vi får rosta några smörgåsar när vi kommer hem igen. Eller nåt.
Oj va intressant. Tror bestämt jag får besöka soffan en stund i alla fall, det här verkar ju inte leda nånstans. Jobbigt bara, att jag alltid blir på pysselhumör just vid de tillfällena då jag verkligen inte orkar pyssla. Får pyssla i huvudet.

Förresten, tänkte ju visa bilden jag ritade till vår redovisning i går. Vi hade uppgift att komma på en lektion och hade denna som exempel på hur man kan göra. Fast jag slängde bara ihop den på tio minuter (tjugo inkl klippande och klistrande) så den visar ju inte allt på ett skitbra sätt. Men det var kul att göra den i alla fall. Hahoooo!
Den kommer strax här, ska bara ladda upp den.

Förresten igen! Jag fick checkar från H&M på 1050 kronor så nu kan jag shoppa lite inför julen om jag vill. Till mig själv eller om jag är givmild, kanske lite julklappar?

Winter - time of the poop

Come on and do the poopdance and sing with me! It goes like this!
It's pooptime! P-o-o-p... what's that? POOP! Let's step in it!
Come on, let's poop!
Let's poop now!
It's pooptime! P-o-o-p...what's that? POOP! Let's step in it!
And again!

61270-971
Nej det är ingen mumsmums!
Ja, då var man här igen, på årets jobbigaste årstid - bajsets. Nu växer bajshögar stora på gator och trottoarer, på gräsmattor och i hissar. När den första snön faller...då passar de på. De gömmer sig därunder och väntar på nästa tillfälle att sätta sig under någon människas sko. Sen att de lägger sig mitt på trottoaren, det är det ingen som bryr sig om. Varför lägga sig i en bajspåse när man bara kan ligga där och ha det bra, mitt på trottoaren. Annars missar man ju alla skorna!
Jag glömmer aldrig förrförra vintern då jag räknade alla bajsar på vägen till jobbet. 32 bajsar tror jag att jag såg på den totala 10 minuters-promenaden. Ack och ve, hur många bajsar ska det bli i år?

Godis till alla!

Mossa mossa!
Idag är det soligt och flera plusgrader. Isen är bortsmält och nu väntar alla på den andra omgången snö.
Själv är jag jättetrött men ska idag jobba med skoluppgift och sedan ska jag ut på en powerwalk/joggingtur ikväll innan jag sover, tänkte jag. Vid sjutiden borde passa.

I lördags var jag ensam hemma här, åt kinamat och hade tända ljus. Martin var ute med en kompis och jag hade inget bättre för mig. Jag såg på film och åt glass med chokladsås.



När vi var på stan på dagen (Martin klippte sig) så köpte jag nya hårprodukter, mina favoritgrejer till håret. Tyvärr hade de inte sprayen men jag fick i alla fall med mig lite grejs. Sen köpte jag en bok, som var jättefin och hade en massa kul recept inuti, tänka sig.
Den ser ut såhär:

Så den roade mig en stund också, där på kvällen.

Idag ska jag som sagt jobba med skoluppgiften och jag ska alldeles strax sätta igång. Så nu får ni alla fem roa er med lite bilder på mig från idag. Kolla va fint jag posar på de första bilderna. Riktigt stolt över det faktiskt. Dessutom får man ju se lite av vårt alltför röriga badrum och det är också kul. Alltså, på riktigt nu...varför ser jag så dum ut? Haha! Men de där fakesmilbilderna är nog bäst!



Ni kan få lite godis också, om det var alltför trist att kolla på de där bilderna.





Vad Malin gör när ingen ser

Dagen har bestått i studiebesök med klassen. Det följdes av nachotallrik på cafe fix och skrivande av lite skolgrejs. Sen for jag med t-banan hem, där jag sedan roade mig en halvtimme med att fota min egen mun. Ja, jag vet....hur sjukt som helst kanske man kan tycka. Haha! Men kolla in bilderna då!


ja, det är helt medvetet suddigt!

Sen blidde det ett par på ögon, här kommer de:



Inte sådär skitroliga bilder men jaja. Det är mitt öga det där. Oj!

Sen satt jag på golvet och lekte liten:



Men sen tog jag en rätt normal bild:



Sånt brukar jag roa mig med när jag framförallt är rätt trött och när jag är ensam hemma. Då kan man leka knäpp hur man vill utan att nån kan se en. Så nu vet alla vad jag gör när ingen ser på; fotar mig själv i konstiga vinklar, olika sorters sminkningar, med konstiga miner etc.
Vad brukar ni göra när ingen ser på?

Hiding behind the Phantom

Igår på klassfesten spetsade jag till sminket litet.



Då såg jag ut ungefär såhär. Det var finare i verkligheten. Det jobbiga var att det såklart rann ur ena ögat (alltid det vänstra) och det förstörde det på det ögat...men någon timme in i festen hade det slutat rinna så jag gick in på toa och fyllde i det som saknades (använde flytande eyeliner). Hoho, så tokigt det kan bli. Och intressant också!
Det var en helt okej fest i alla fall. Alla var trevliga och på bra humör. Dock gick jag vid halv elva när några andra också gick. Jag började få värk i skallen igen så kände att det var lika bra. Men det var en trevlig kväll.

Idag har jag varit på café med en i klassen och funderat lite över vårt lilla arbete som vi ska redovisa på måndag. Vi ska planera en lektion och sedan hålla den för klassen. Haha. Jag köpte lite rekvisita:



Får se om vi får användning av dem, annars är det ju aldrig tråkigt med serietidningar!
Efter stan var jag till mamma en sväng och åt lite mat och pratade som vi brukar göra. Jag hade köpt med mig specialbullar (bullar i muffinsform, size giganto) som vi fikade på. Orkade knappt en halv bulle. :)

När jag kom hem för en stund sedan fotade jag ett självporträtt, rätt fult och suddigt för övrigt. Men kolla..det ser liksom ut som jag är svullen om ena kinden.



Som om jag har en vindruva innanför där eller har sparat maten sedan middagen. Haha! Jaja, skumt i alla fall. Har väl så mycket bölder i ansiktet att det ser ut som jag försöker imitera Brando.

Nu ska jag strax i sängen, det är en dag imorgon också. Då ska vi på ett studiebesök kl 10 och därefter ska arbetet fixas klart inför måndagens redovisning.

Förresten så har jag ännu inte döpt min dator. Jag funderar på om det är en han eller en hon. Jag har ju svårt för att se saker som honor så det kanske är en något feminin han då? Namn...humhum...va svårt. Haha!

Bilder från min balkong



Den där med det fula nyllet, det är jag!

Halka var nog dagens ord tror jag. Det var så halt och jag trippade fram på tå som vanligt om vintern. Tog bussen hem och satt där och hade solen i ansiktet och kikade ut på de träd som fortfarande har lite löv kvar att stoltsera med. Jag smög in på Konsum och köpte billig sushi som inte alls var god. Den ligger i soporna nu. Mitt VISA-kort fungerade inte i automaterna igår. Jag måste ha ett nytt om det har dött. Ska till banken imorrn och göra hjärtlungräddning på det så får vi se sen.

Ikväll är det klassfest på Konstfack. Vi ska ha med oss till knytis. Jag har tillverkat egen tzatziki och tar med lite grovt bröd till. Jag skulle egentligen bakat en kaka men jag hade inte tid eller ork igår. Så..det duger!

Mossa mossa!



Bild? Svar nej.

Igår var vi och kollade på Jonas Gardells nya show "Tillfällig gäst i ditt liv". Som vanligt tyckte jag det var jätteroligt och jag skrattade så tårarna rann vid ett par tillfällen, sådär som det ska vara. Bra platser hade vi också, jag slapp sätta mig på jackan för att komma upp en bit för att se något. Såg bra hela tiden.
Man fick inte fotografera så jag har inga bilder att visa upp från gårkvällen, tyvärr.

Har inte fotat nåt nytt alls sen igår på dagen så det blir tyvärr inga bilder i dagens inlägg.

Imorgon är det klassfest så jag kommer nog inte att ha tid att blogga under morgondagen heller, om jag inte får ett ryck och gör det mitt på dagen innan jag går eller på kvällen när jag kommit hem. Man kan aldrig så noga veta med mig.

Ja, men nu vet alla att jag lever och mår bra. ja, den där skallvärken har gett med sig litegrann men jag är så satans trött istället så...jaaa...man kan bli knäpp för mindre.

Mossa mossa!

25x10 och teträdsshampo, samt migränsnack



Lite bilder från lördagens födelsedagsfirande. Dock inga bilder på några gäster. Haha. Jag fick ju en rosa mus till min dator av Martin, visst är den väl fin? Martin hade på sig manschettknappar dagen till ära och han ville att jag skulle fotografera dem. Blev ju världens sämsta bild men man ser ju att det är knappar i alla fall. Hoho!
Jag fick presenter också men jag har inte fotat alla. Åtta stycken skålar av mamma, syns på bilden med nötterna, som jag fick av Tessan och Oliver. Av mamma fick jag även tea tree shampo som ska vara bra för hårbottenproblem...får hoppas det hjälper. Har testat idag.
Av min bror och hans tjej fick jag en bok om mysterier, typ parapsykologi, mystiska byggnader och annat sånt där. Jag är ju intresserad av sånt där knas. ;)
Av Martins familj fick jag en ljusstake med ljus och av Martins faster fick jag ju springa tjejmilen nästa år också. Sen fick jag en trisslott som jag vann 250 kronor på. 25x10. Inte illa. Ska nog försöka hämta ut vinsten snart.
På kvällen gick jag och Martin ut och drack cider/öl med min bror och hans tjej. Det var första gången i världshistorien som jag varit ute nånstans överhuvudtaget med min bror. Haha!

Jaa, så nu är jag 26 år. Fick gratulationer från en del och inte från en del. Men det är väl så det brukar vara, man glöms bort med åren. Tur att de viktigaste gratulerade mig i alla fall. :)



Och idag ser jag ut såhär. Ska försöka piggna till lite inför Jonas Gardell ikväll. Jag gick inte till skolan idag på grund av min satans värk i skallen. Igår kväll fick jag återigen sådär ont över ena ögat. Den här gången var det vänster öga. Så jag stannade hemma idag. Sov till elva...usch, men det var väl behövligt.
Ikväll ska vi som sagt iväg och se Jonas Gardell och jag håller tummarna jättehårt för att jag slipper må dåligt då.

Its maj börtdäj!

Mossa mossa!

Idag är det min födelsedag! Jag har fått en rosa mus till min dator av Martin. Den är fin och fungerar bra. Längtar bara tills jag får mitt bord nån gång, så jag kan sitta lite mer bekvämt.
Vi håller på med maten och försöker att inte stressa. Jag brukar ju jämt stressa, så nu får det blir lugnare, annars är det ju ändå inget kul att fylla år, om man i alla fall bara stressar och får ont i magen.
Jag gör två olika sorters paj, en med lax, räkor och spenat och en vegetarisk med diverse grönsaker (ex paprika, broccoli, oliver, tomat). Jag hoppas de blir goda.
Har inte fotat nåt men kanske lägger ut en bild senare eller imorgon på maten. Haha!

Hoppas alla har en skön lördag nu!


Malin - the alcoholic

Nu sitter jag här igen. Jag mår inget vidare, det känns som en förkylning på G. Vore ju passande eftersom jag fyller år imorgon. Alla i klassen har ju snörvlat och varit hemma pga sjukdom nu det senaste så det skulle ju vara konstigt om jag inte alls blev smittad. Jag brukar iofs bara bli smittad om det är någon som har magsjuka, inte förkylning...

I Farsta centrum satt en man och matade duvorna. Han såg ut att ha trevligt där bland alla fåglarna. Duvorna satt på hans hand och åt, brödsmulor i massor.
Jag vandrade till djuraffären och shoppade frön och godis åt mina egna fåglar. Hoppas de blir nöjda.

Inne på Åhléns köpte jag en salladsskål, som jag saknat länge. Inne på Lagerhaus köpte jag 8 stycken glöggmuggar, samt gröna salladsbestick (grönt är skönt och en av mina favoritfärger. Grönt och lila, det är mina färger det) och döskallemarshmallows.

Sista anhalten var Systembolaget. Där handlade jag en box vitt vin, en flaska malibu, en liten flaska bacardi, en liten flaska vodka samt en flaska Grådask (ja, det är portvin och ja, det ÄR gott).

Lite är till för att ha imorrn och bjuda på. Men sen gillar jag att ha lite sprit hemma. Och det där lät ju inte alls lite halvalkoholiserat av mig...alltså, jag dricker väldigt sällan alkohol. Är "full" kanske tre gånger om året. Så nu vet alla det. Men det kan vara trevligt med en drink nån gång ibland och en pina colada är inte alls äckligt. Uss, man kan inte skriva om alkohol utan att det låter dumt... Tur att det inte är så många som läser min blogg..

Migränklotter

61270-915

På lunchen idag kluddrade jag i blocket och denna kille kikade fram på det vita pappret. Man kan ju undra vad som pågick inne i mitt huvud då...men visst är han söt. Det roliga med honom är att han har två sidor. Jo, det är sant! Håll för ena halvan av hans ansikte och sedan den andra halvan så får ni se att han har två sidor! ;)

Jag hade sån huvudvärk att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, så till slut gick jag hem. Vi skulle efter lunch sitta i små grupper och diskutera arbetsplaner från våra partnerskolor, men de i min grupp sa till mig att det var lugnt att jag gick hem. Så här sitter jag nu, framför skärmen...inte är det ett bra botemedel mot begynnande migrän va? Näe, eller hur! Därför ska jag alldeles strax bege mig mot sängen eller soffan, har inte bestämt vilket än, men det lutar åt sängen för mina små söööta fåglar brukar ha svårt att sitta still och tyst när man är i vardagsrummet.

Sängen it is. Sen tror jag att jag ska överväga att stanna hemma imorgon, för denna värk är inte att leka med. Känns ju inte så bra men vad gör man...



Vet inte om det kan synas att man har huvudvärk men jag tycker jag ser tröttare ut på dessa bilder än vad jag brukar...och hur fan orkar man fota självporträtt när man mår dåligt, det är också en bra fråga.

Jag hann till sexpasset!


Imorse regnade det mycket. När jag kikade ut genom vårt lilla lilla köksfönster kunde jag se den lilla lilla bussen stanna vid busshållplatsen och släppa på en del blött folk. Sen gick jag själv ut i regnet, men jag klarade mig från att bli genomvåt, var mest lite kall. Såhär såg jag ut innan jag gick. Jag var mysklädd idag, orkade verkligen inte anstränga mig alls när det gällde utseendet...och så blev jag ganska kult gul i kökslampan. Hej kyckling!
Den sista bilden av de tre visar hur jag såg ut när jag kom hem från PO-dagen, intressant va? Var det stor förändring, tycker ni? Haha!



Idag blidde det spinning i alla fall. Dock hann jag ej med fempasset utan fick åka in lagom till sexpasset. Oj, det där lät ju nästan lite snuskigt.
Mitt kort har jag lyckats slarva bort i all oreda (ni skulle se hur fan det ser ut här hemma) så jag fick betala 100 kr för ett nytt. Jag har inte tränat sedan i somras...det märktes. Jag var så trött.
Efter passet gick jag in på Ica och köpte sushi, hoppas bara den är god. Ska äta den när jag ser på DH. Inte så bra att äta sent men jag måste ju få i mig nåt.



Idag har jag annars varit på PO-dag, alltså partnerområdesdag. Det var okej, förutom att jag kände mig lite vilsen och ensam, men det är lugnt. Som tur var hade jag ju varit i området förr så jag hittade relativt bra där. Min partnerskola ligger precis bredvid där vi var nämligen.

En god nyhet (tror jag) är dessa goda grejer:



De var verkligen supergoda, åtminstone för min del eftersom Salvi är min favoritsmak på Läkerolhyllan. Synd bara att de innehåller sötningsmedel...

Uppochnervända Malin



Idag har varit en trött dag. Jag har nästan somnat i skolan, både under lektionstid och när vi skulle revidera vårt paper. Men fan då! Varför ska jag alltid vara så trött. Jag sover ju faktiskt bättre på nätterna nu än på väldigt länge. Det kom jag att tänka på nyss. Jag har alltid haft problem med min sömn, men efter att jag börjat plugga nu så känns det som jag är liiite mer avslappnad och har lättare att somna in och sedan sova fler timmar i sträck än jag gjort på länge.

Så varför är jag så trött?

Äsch! Man kanske blir det av alla nya intryck. Jag får skylla på det ett tag till. Sen är det ju lite mörkare ute, kallare...kanske det bidrar.

Well...nu har jag en fiskgratäng i ugnen, vet inte riktigt hur den ska smaka men det går säkert ner. Massor av räkor ovanpå i varje fall. Inte illa.

På lördag fyller jag år och jag får hela tiden frågan vad jag önskar mig. Jag veeet ju inte! Det är skitsvårt att önska sig saker tycker jag...tips på vad jag kan önska mig mottages tacksamt, helst sådant jag gillar också! Lycka till.

Nu ska jag kissa, sen äta middag.

Pus på alla människobarn!

Ingen latte, men dock en bild på en



Idag ser jag inte ut sådär. Jag hittade några bilder i arkivet som jag inte använt ännu, så de får agera dagens bilder då jag inte hunnit få in så mycket annat på datorn hittills.
Martin är i duschen, han snodde den från mig. Så nu sitter jag här och väntar.
Igår var jag hemma hos mamma och sedan kom även min bror, hans tjej och lilla Oliver (min brorson, 4 år). Vi drack lite vin (inte Oliver) och åt mammas lasagne med bär och glass till efterrätt. Mums. Men mätt blev man, oj.
Väl hemma igen - jag gick hem vid åtta för att hinna umgås lite med Martinen - så kollades det en del på Youtube på bland annat spöken och fåglar som pratar och en och annan Backstreet Boys-video. Eftersom jag älskar fåglar fastnade jag längst på de filmerna...men gudanemej vilka sötisar det fanns att kika på. Fåglar som dansade till Backstreet Boys, fåglar som pratade som människor, fåglar som bara var allmänt söööta och gosiga, bebisfåglar..allt. Måste kika vidare sen.

Men nu är det snart dags för min dusch. Sen ska vi till svärpäronen vid femtiden. Alltså, Martins föräldrar.

Pill pill...hihi!

Nu sitter jag i vardagsrummet med min dator i knäet (på ett litet datorbord med rispåse under så man kan sitta bekvämt med datorn, finns att köpa på Ikea). Jag håller på och pillar runt lite så jag ska lära mig hur fan den här grejen fungerar. Att det kan vara sån skillnad mellan PC och Mac...ja, det trodde jag nog inte. Det ska nog gå att lära sig med tiden.
Jag gillar min egna lilla söta dator. Den är vit, liten, lätt och tunn. Love it.

Internetanslutningen fick vi igång igår, efter att Martin slitit med den nya routern en stund. Så nu kan jag blogga från vardagsrummet. Och se på tv samtidigt - just nu VH1. Min favoritmusikkanal.

När någon loggar in eller ut på min nya messengergrej låter det som det där ljudet innan det ska komma ett meddelade i ett stort köpcentrum, typ Coop Forum. Pling Plong! Nu har vi ett kundmeddelande. Extrapris på blöjor, nu endast 39.90 för extra large!

Jag har haft fullt upp i skolan de senaste dagarna och det är därför jag inte bloggat på ett tag. Men idag blir det en liten summering i bilder.



Det är ingen speciell ordning på bilderna. Jag har helt enkelt gjort lite jordgubbssmoothie, trixat med vår gestaltning i skolan (cd-spelarna med hörlurar är därifrån, samt bilden av min dator på den röda britsen), pulat med min nya dator och ätit chokladkaka med vaniljglass.
Sen tyckte jag att bilden på mig (inte den där jag har stor näsa, den är gjord i Photo Booth på min dator) vart lite söt, trots den knasiga minen, så den fick vara med också. Den är ifrån idag.

Igår kom jag hem halv åtta på kvällen, efter att gestaltningen plockats ner och en hel dag hade gått...vi var i skolan kl 08 på morgonen och fixade allt som behövde fixas. Klockan 09 började dagen med vår gestaltning och opponering/respondering. Det gick jättebra. Sedan följde tre andra gestaltningar och deras opponeringar...så det var en lång dag men mycket intressant och kul!

I helgen ska det bli jätteskönt att sooova!

Puss på alla människobarn!