Ballen!Det här är alltså vår balle. Den sista bilden är mer ur W:s perspektiv, tänkte jag. :)

Jättefint tycker jag att det är i alla fall, men det är självklart mer jag vill fixa men det får bli till nästa sommar i sådana fall. Det kostar både tid och pengar att ordna med ballen.
Vi har lite tomat, physalis, gräslök och hmm..vad var det nu..rosmarin? Jag och kryddor...
Sen har vi lite smultron i en stor kruka, men de verkar inte vilja ta sig så mycket i år. Förr har vi fått mycket röda bär men i år verkar de dröja. Det kan ju bero på vädret också i och för sig.
Den hängande blomman fick jag på mors dag och den har hållt sig fin sedan dess. Hoppas den håller hela sommaren. Riktigt färggrannt och fint är det i alla fall. Färg ska det va!

Godishalsband
Har ett nytt halsband från Indiska. Så sjukt läckert tycker jag! Älskar den rosa färgen och alla raderna av pärlor. Mums!

Living the dream...?


Den röda kjolen och de blå shortsen är ett minne blott, de går inte att knäppa...men snart så!?

Nu har jag bestämt mig...hoppas jag! De här bilderna är från 2008, alltså cirka 2 år gamla. Jag är inte smal på dem. Det vet jag om!
Men jag tycker att jag är fin. Det är jag inte nu. När jag ser de här bilderna saknar jag min kropp jag hade då, fast jag inte tyckte att jag var fin då...hur det kan bli va?
Nu väger jag ungefär tio kilo mer än på de här bilderna. Jag vill gå ner de kilona plus tio till egentligen, men skulle som sagt vara nöjd med enbart tio kilo.
Nu har jag ingen fin form, allt dallrar och hänger överallt. Magen blev ju alldeles knasig efter graviditeten. Även fast jag var lite rund förut hade jag rätt platt mage förut i alla fall, det var jag alltid så nöjd med. Min smala midja. Jag hoppas verkligen den går att få tillbaka åtminstone litegrann.
Dubbelhakan ska vi inte tala om, den är enorm nuförtiden. Vill ha tillbaka min ansiktsform.

Ja, det är dags nu. Dessutom går det inte att bli gravid igen med denna kropp. Måste ner innan nästa graviditet. Även om den ligger rätt långt fram i tiden så känns det ju som det är en bra idé inför det.

Jag behöver pepp...

Har tänkt springa cirka tre gånger i veckan och äta lagom stora portioner och inget godis i veckorna. Nu i sommar tänkte jag dra till gymmet lite också och köra ryggövningar samt fria vikter. Förut när jag gick på gym kände jag att det var bra.
Springandet hoppas jag få fason på inom några veckor. Ska ju runt den där sablars tjejmilen den 5 september...hur ska det gå med den här klumpen till kropp...? Nej, ner några kilo innan dess är ju drömmen.

blubb blubbIdag har det varit strålande väder här i vår huvudstad. Vi har varit ute lite bland myggen (där vi bor kryllar de, skogen ligger så nära) och sen har jag fått mitt paper klart. Sista skolarbetet innan sommaren och sen är det sommarlov för mig. Jag ska förbi Konstfack imorgon och lämna in det och sen är det tre månader av mys som gäller här för familjen Skals/Liljeqvist.
Skolan har gått hyfsat nu faktiskt, trots att jag fick hoppa in i en ny klass och allt sånt där. Känns okej. I höst får jag gå med min gamla klass och sedan, i vår, får jag gå med de som börjar ettan i höst. Så det blir mycket hoppande fram och tillbaks. Gör inte så mycket.

I sommar ska jag försöka fixa fram en portfolio med blandade bilder också. Inte glömma det nu bara. Annars ska vi försöka fixa lite i lägenheten och bara mysa. Fixa det tredje rummet så att vår dotter kan få det, var tanken. Sedan möblera om lite i vardagsrummet också. Behövs.

Är jättenöjd med vår balkong just nu också, behöver bara fixas ett parasoll så att W kan sitta där när det är sol och så ska vi plantera lite blommor som väntar på det. Ja. Ska försöka fota någon dag så kan jag visa hur vi har det på ballen.