Projekt barnrum...

Sitter här igen och försöker få igång hjärnan. Den går inte direkt på högvarv these days. Kommer bli konstigt att börja skolan igen på måndag alltså, lyckas starta igång motorn igen. Med sömnbrist på det. Yey! Men det går säkert. Bättre att ha skola än jobb i detta läge, tycker jag. Blir dessutom enklare med dagis, eftersom jag kan hämta tidigare ibland och W slipper vara där till fem varje dag.

Idag tänkte jag att jag kanske skulle försöka (!) ta och måla lite i W:s rum. Vill ha det klart snart, det hinns aldrig med. En vägg blir lite ljungfärgad medan resten av rummet blir vitt. Sen ska jag göra små roliga grejer på väggen, troligen gör jag egna schabloner och duttar dit. Vi ska ställa in en hylla från vardagsrummet, där hon ska få ha alla sina böcker. Det är redan en hel hög med böcker, både mina gamla och en massa nya. Funderade på att måla hyllan blå eller grön. Vill inte att hennes rum ska vara trist, vitt. Jag har redan pysslat lite med en stor blomma som jag gjort på gymnasiet. Den har jag lindat en ljusslinga kring så att det blivit lite som en lampa. Den ska vara i myshörnan, där det ska vara en klädd madrass samt mysiga kuddar och gosedjur. En liten hörna där hon kan mysa, leka och läsa böcker.
Åh, vill bli klar nån gång!


portfolioprutt

Sitter i min ensamhet (det känns väldigt konstigt) och försöker lista ut hur jag ska göra en portfolio...tänkte försöka greja den den här veckan nämligen. Men det står still. Hur ska jag lägga upp den, vad ska jag ha med? Visa bredd eller en viss stil? Visa process eller färdiga grejer? Svårt ju!

Sen börjar skolan på måndag också, jag börjar 4:an. Eller egentligen börjar jag trean, men den kurs jag skulle gå (en konstinriktning) kommer inte att finnas tillgänglig förrän till vårterminen så jag får gå i fyran ett halvår, med min gamla klass. Sedan byter jag till de som börjat ettan nu i höst. I våras gick jag med de som gick tvåan...en del byten blir det.
Min utbildning är 4,5 år i fall det är någon som undrar.

Sida ur en av mina portfolios från skolan, processarbete och tankar, brainstorming. Hjärngympa!


I'm hohohome!Snart kommer ett nytt album med dessa grabbar (Robbie inkluderad)! Can't wait!

missing the egobombing


Vid
Volkspark Friedrichschain i Berlin.


Längesen ni fick se en bild av mig va...ja men man har ju gått och dekat ner sig lite det senaste året. Ni har inte missat nåt. Ska shejpa upp mig lagom till beach 2011, då kommer ni kanske egobombas igen, så som det var förr i tiden i den här bloggens barndom. Åh, det var tider. Massor av balla egobilder av mig. Älskar de bilderna!

Jag har egentligen inte tid att sitta här just nu, min lilla Martin fyller 30 år gammal idag. Han blir alltså en stor pojke, eller hur? Jag ska i alla fall baka lite inför firandet som sker imorgon och på lördag.

Zu Hause aus Berlin...ehum...min tyska vet du...

Hemma efter nästan en vecka i Berlin. Det är lite tråkigt att vara hemma. Gillade att slappa där borta. Det var mysigare, bättre väder och inte hemma. Gillar ju utomlands ganska mycket.
Vi har fikat, ätit god mat, handlat på Kaiser, åkt spårvagn, tappat bort apis, köpt en hundis, träffat Linnéa, ätit god glass, promenerat, åkt buss och haft det bra. Vi har tagit det lugnt och struntade i de flesta sevärdheterna. Jag är ju inte ett enormt stort fan av att kolla på gamla kända hus. Synd dock, att vi missade Potsdamer Platz, hade varit intressant på grund av historien, men men. Är nöjd med resan och vill resa mer.Hoppas det blir fler resor inom en snar framtid...fasen att man inte var lite rik...eller mycket. Resa is the shit!

Bouncing off cloudsEn av mina absoluta favoritartister och låtar! Så glad att jag fått se henne live!

You have to listen! It needs to be played at maximum volume. Älskar pianoklinket i denna låt!