RedHotChilliPeppers!

Igår kväll var jag med Martin och Sandra (hans syster) på konsert! Det är inte ofta det blir konserter nuförtiden. Senaste var nog Manson på Hovet skulle jag tro. Sjukt bra var det.
Men igår var det dags för ännu ett stort band att inta Globen.
Red Hot Chilli Peppers.

Jag har gillat dem rätt länge men inte haft överdriven koll på deras musik. Har nån skiva och tycker de är bra helt enkelt.
Konserten var väldigt bra och trummisen var super i sitt solo. Chad heter han visst. Trummisen.
Sångaren Anthony Kiedis hade skaffat sig mustasch, vilket jag inte gillade men annars var han sig lik förutom fler rynkor. Så intressant att han på håll ser ut som en tjugofemåring men på nära håll ser man att han är mycket äldre. Rätt coolt att vara så vältränad när man är medelålders. Precis som basisten Flea. Vältränade gubbar minsann.

De är ju bra på sin grej de här grabbarna. Så jag är jättenöjd med gårdagkvällen!Chanterelle

Fick trattkantareller av min bror igår. Får se när jag använder dem. Funderar på viltgryta eller paj men det lutar nog mer åt gryta tror jag.

Visst är de fina?


Pics

Eftersom jag inte fick nån sömn alls inatt ska jag alldeles strax vila lite. Ja jag kunde helt enkelt inte somna inatt och hade pannknack, så en vaken natt är inte så trevligt dagen efter. Hoppas jag får sova lite nu i alla fall då.

Undrar om det inte var fullmåne inatt också, brukar ha väldigt svårt att sova då nämligen. Nån annan som har samma problem?