Kyligare tider och barnböcker

Idag har solen skinit, de gulnande löven har börjat blåsa ner från träden och himlen har varit blå. En katt ville väldigt gärna gosa med mig så jag klappade den litegrann trots att jag är hyperallerigsk mot katter.
Vi satt ute på gården och tittade på naturen. Skrattade.

Imorgon ska vi ta en tur till staden för att shoppa pyjamas och mössa. Det börjar bli kyligare ute och den tunna mössan blir lite för kall för W snart. Och kortbyxad pyjamas blir också lite kallt, dessvärre. Så - pyjamas och mössa it is.

Jag har för övrigt börjat blogga om barnböcker på
Barnboksprat! Gå in och kika vetja!

Mysse utan bysse


På sista bilden är det en hårlock på hakan som gör att det ser ut som om jag är värsta John Travolta. Haha!

Jag har köpt mig en ny färgglad mössa. Såna kan man aldrig få för många av.

Idag regnar det i hufvudstaden och solen kommer inte igen förrän på onsdag enligt TV4. Jag hade tänkt gå ut och kika på blad med W men det verkar inte sluta regna. Lite frisk luft blir det nog i alla fall för oss idag. Men med regnskydd! Hohooo!

Om att synas eller inte synas

Roligt att så många gillade mina nya dojjor, särskilt de svarta verkade poppis. Hade ingen aning om att jag hade köpt ett par skor som så många ville ha. Haha! Jag är ju värsta modelejonet ju...eller nåt. Haha!

Idag har vi varit ute, jag och W. (Ifall någon undrar varför jag inte skriver ut hela namnet eller berättar mer i detalj om W så är det för att jag anser att hon är en egen individ och kanske inte har lust att se sig själv utlagd på nätet. Nu menar jag inte att hon förstår detta nu men när hon växer upp och får reda på att alla har kunnat se på bilder av henne eller läsa om vad hon gör etc så kanske hon inte ser det som något positivt. Internet är ju ändå lite läskigt, bilder kan hamna lite varstans och alla kan bevaka en.
Därför vill jag att hon själv ska avgöra om hon vill synas på nätet till allas beskådan. Och det får hon alltså bestämma när hon kan. Det här är ingen gigantoblogg men jag tycker i alla fall att hon ska få bestämma själv över sig själv:)).

Vi gick promenad, satt i parken på gården (vi har som en liten park som gård, supermysigt), kollade på kottar och blad samt pratade lite med granntanten.I'm not showing you more than this! :)

New shoes!


Jag har nya höstskor! De bruna är från Vagabond och kostar 1099 kr. Jag har liksom inga lite finare höstkängor, så jag kostade på mig dessa...dyrt men användbart. De svarta skickade jag efter från Nelly och de kostade 499 kr...vet dock inte riktigt än om jag ska behålla dem. Men jag gillarom mycket! Det är pengarna som är problemet, jag är liksom inte så rik...