WTF??!!

Men whatthefuck!? Kommer in, fixar lite att äta, ser lite på tv, slappar.....går in i badrummet och ser mig i spegeln. Vad ser jag där...?

jo, detta:Nu har jag varit på promenad i snöoväder med en mammavän, och inte fan sa hon nåt heller. Hon tänkte säkert att jag var lite knäpp som hade mascara under och över ögonen istället för på fransarna där resten av befolkningen som använder mascara har för vana att sätta den...Kanske kan starta en ny trend...?

...fan...jag som handlade på Ica också...fy fan vad pinigt!

Barnboksreklam och update, typGå gärna in och läs om barnböcker på
Barnboksprat här. Det är ju jag som är med och skriver på sidan och jag har dessutom ritat denna fina logga! Då måste ni ju kika. Man kan vinna en fin barnbok också, i en enkel tävling!

Idag ska vi på promenad, men jag tror att snön börjat bli en aning blöt nu, tyvärr, så det blir nog en slaskig promenad. Ska ju vara glad att snön ändå stannade på marken så länge utan att vara slaskig! Det är nog nån form av rekord på den fronten tror jag.
Ikväll blir det sedan middag med mamma- och pappavänner och bebisar. Hoppas det blir myspys, men det blir det nog.

Jag håller på med bilderna till barnboken också, måste ju uppdatera mig lite här när jag aldrig skriver. Håller i alla fall på för fullt och blir faktiskt nöjd, känns det som i alla fall. Kanske kommer en sneak peak här senare nån dag.