jamaican me crazy

färgpennskladd

Idag är det varmt igen, det är varmt alla dagar och alla nätter. Jag längtar dock lite mer till nästa sommar då man kan ha lite mer semester. Nu har det mest blivit att komma in i allt det nya.
Igår köpte vi lite Jamaican me crazy från Ben & Jerrys (jag diggade namnet) och så såg vi på Kvarteret Skatan på datorn. Det är sånt vi pysslar med nu, det är sånt vi hinner mer och orkar.
På torsdag kommer
Madde på besök och nästa vecka kommer lite tjejer från (m)Uppsala. Snart börjar Martin jobba igen...kommer kännas konstigt men kanske bra att komma in i lite mer vanlig vardag igen.

Kanske ska jag köpa mig lite biggaråer idag...

Michael Jackson är död!Låter videon tala för sig själv...

planning the poodle-look

En inte så jätterolig bild men den är ny! Haha!

Idag har vi varit i Globengallerian och shoppat lite. Jag fick ett par zebratights! Tänkte leka pudelrockare inom en snar framtid. Hohooo! Martin har ett nitbälte jag tänkte låna. Men krustång har jag ingen...

Vi åt lite canneloni till lunch (love canneloni) där och köpte islatte och vaniljlatte på espressohouse sedan när vi väntade på tunnelbanan. De håller på och renoverar så vår linje har bara 20-minuterstrafik just nu...bajsigt värre. Men gott med kaffe.

Tryffel och ost

Idag får vi besök från (m)Uppsala och jag har bakat en kladdkaka med chokladtryffel så jag hoppas fasen att den ska smaka gott. Var lite orolig för tryffeln verkade inte vilja stelna men nu när jag kikade imorse såg den fast ut så jag håller tummarna. Ikväll ska lilla familjen äta ost och kex, dock inte den minsta av oss som bara får vara sällskap. Jag köpte lite brie igår som jag ju inte fått äta på ett år ungefär...ska verkligen försöka njuta av den!

En ny bild bjuder jag på, eftersom kakan inte går att bjuda på om man inte är hos mig IRL. Haha!Spiky purple hair


Tänkte att nu när det äntligen blitt lite scannat, kunde jag visa en bild. Det är en bild jag ritade den 20 maj så den är en månad gammal nästan precis, minus en dag ungefär. Jag har använt mina promarkers till denna, men har så himla mycket kvar att lära mig när det gäller de pennorna.
Kanske att jag borde byta papper också eftersom jag, som jag sa förut, ju använder ett ganska kraftigt ritpapper. Det är det jag gillar mest, men på bättre papper borde det gå bättre att få det fint med promarkers, även om de ju är tusen gånger bättre än vanliga tuschpennor.

Midsummers

Glad midsommar alla människobarn!
Idag firar vi hela familjen hemma. Vi har inte hunnit planera nåt mer fancy än så och alla är på landet vilket medför extra krångel att ta sig ut dit och så vidare och så vidare..men vi kommer igen nästa år, med en liten tös som precis lärt sig gå kanske.
Idag blir det i varje fall färskpotatis med matjessil och gräddfil med gräslök. Äter lite mörk lindtchoklad med blåbär och mandel däremellan, den är supergod. A must!

Men solen skiner inte just nu, dock kikar den fram mellan molnen ibland. En skur har vi haft men det kommer nog mer. Kanske blir det en filmkväll för oss.

knasglas

Vi var till IKEA i måndags och trängdes med alla mammalediga och andra som inte arbetar. Vi köpte lite grejer och fikade i deras café. Vi åt varsin kycklingwrap och det var precis som flygplansmat...alltså ganska ointressant. Hahooo!
Jag köpte lite fina glas i alla fall, kunde inte låta bli för de var så himla fina! Lite smått psykedeliska men sååå fina. Nu har vi tolv nya fina glas i skåpet i köket! Ska bli ljuvligt att dricka rabarbersaft ur dem!

Wahey!Det regnar ute, vilket trevligt sommarväder vi har eller vad säger ni?

Dripp dropp.

Jag har fortfarande inte hunnit scanna de nya bilderna, men de kommer så småningom. Mycket att stå i nuförtiden. Jag mår lite bättre också, det känns väldigt skönt. Hoppas bara att det håller i sig. Nu när vädret är grått är det ju rätt bra att jag mår lite bättre, så inte vädret gör mig ännu deppigare. Wahey!