Ekkorv

Imorgon hoppas jag bli klar med bilden till Tessan. Känns som den kommer bli bra i alla fall, det känns bra i magen hittills. Hoppas hon kommer gilla den också bara...

I helgen har det varit midsommar och regnat en hel del. Idag var det soligt och varmt och vi hälsade på hos min mormor som numera bor på ett äldrehem (det har hon gjort i ett år ungefär).
Vi skulle egentligen fixat pass men det var 110 personer före oss i kön, så vi sket i det idag. Får åka igen på onsdag och hoppas på att det är liiiiite mindre folk då.
Fick en klänning idag, en brun en. Bajsbrun. Låter ju inte snyggt men den är superskön och jag gillar den massor. Ville ha den rosa också men är man pank så är man.

Imorgon blir det också lite pill med min hemsida som jag ska försöka få klar i sommar. Där ska man kunna se alla mina bilder och vad de kostar om man skulle vilja köpa. Samt annat kul.


Ekorre på trädgren. Made by me!

Buy me!

Det regnar och jag ska försöka ta mig till Farsta idag, för att köpa liten present till mormor som fyller år imorgon. Har ju inte sådär enorm lust att ge mig ut i regnet men vad gör man om man inte bor i stan och har butikerna fem minuter bort...
Nu menar jag inte att jag skulle vilja bo mitt i stan men vid vissa tillfällen saknar man att ha affärer nära till hands.

Förresten, om någon är intresserad av att köpa en bild, hojta till så fixar jag det. Det går att köpa kopior på alla bilder jag gjort (ja med en smula modifikation på ordet alla) samt original. Nu när det är sommarlov har jag lagt tid till att rita så beställ nåt om ni är intresserade. Eller köp en kopia som sagt!


ett litet slott jag ritade för något år sedan

Eric Saade!



Jag är inte ett superfan av Eric Saade eller denna skådespelare som var med i filmen jag såg igår. Men hela filmen igenom kunde jag bara tänka på att han var så jäkla lik Eric Saade. Vad tycker ni??

It's my party



Det går verkligen inte att fotografera av bilder...blir bara skitdålig kvalitet. Men här är en ny i alla fall. Inte supernöjd med den men den är okej.

Igår hann jag färglägga en del på bilden som Tessan beställt. Känns skönt och jag tror det kommer bli bra till slut. Det enda jag funderar över nu är bakgrunden, om den ska vara vit eller om jag ska försöka få till något mer där eller någon färg...ja...får fundera.

Maria Montazami?

Jag vill ha en scanner kopplad till min dator. Det funkar inte att fotografera av bilder, det blir så himla sunkigt. Ser jäkligt bajsigt ut alltså. Men men. Just nu har jag ingen sådan scanner så får nöja mig med att fota så länge för att kunna visa bilder här.
Idag ska jag rita mer på Tessans bild, kanske börja färglägga om jag blir av med prestationsångesten och rädslan för att det ska blir förstört. Nåt ska jag göra i alla fall. En liten del.

Här är en ofärdig bild ur mitt VFU-ritblock. Jag hann aldrig göra klart den! Men någon dag i sommar kanske hon blir klar. En hallonbrutta. Martin tycker hon ser ut som en hollywoodfru, jag är beredd att hålla med. Men kul va?



Det funkar!

Okej! Jag är på g! Bilden som Tessan beställt är skissad på stort A2-papper och jag ska pilla mer med den innan jag tuschar och färglägger. Funderar över fler detaljer och placeringen av dem.
Och vet ni. Jag känner mig faktiskt nöjd hittills. Bilden ser ball ut och jag tror den blir jättefin i färg sen. Hoppas jag inte pajjar den när jag ska färglägga bara. Har mms:at Tessan bilden och frågat om hon har några åsikter, så hoppas hon svarar snart så jag kan fortsätta med den. Är lite osäker på en grej men ska pilla mer med det snart.
Det är en sån härlig känsla när man blir nöjd med något och när det man inte trodde sig kunna faktiskt funkar! Jag har aldrig gjort en bild på A2 förut liksom. Men det gick ju det med!


gammal bild



Busy day



Idag har det varit full rulle. Först skissade jag på beställningsbilden till Tessan, det gick rätt okej. Men jag kan inte bestämma mig för vilka bilder som ska vara i den slutgiltiga bilden sedan...får skissa mer. Jobbade ett par timmar igår med det och så imorse då.
Sen åkte jag till Farsta och köpte ett par hängseljeansshorts. Jag kanske inte ser supersexig ut i dem men fasen vad sköna.
Köpte även lite studentpresent till min kusin som tog studenten idag, samt present till tvååriga Kalle som vi också träffade idag.
Passade i Farsta på att köpa en hängblomma eller vad man nu kallar det. En blomma att hänga upp på ballen i alla fall. Mörklilablå färg, jättefint. Nu är jag helt slut och ska bara slöa i helgen. Ja, kanske lite lek på gården, om W får bestämma men annars kommer det bli rätt lugnt i helgen.

Scream

Hey, nu är skolan officiellt slut. Jag slutade förra måndagen kan man säga. Skrev klart lite grejer fram till onsdagen men annars var det slutt slutt. På tisdagen var det Konstfacksfest så vi var några i klassen som först satt på MosebackeTerassen och drack lite vin och öl innan vi gick till festen på Konstfack då som var ganska trist. Jag åkte hem med en annan tjej ganska tidigt. Men det var en trevlig kväll! Och skönt att veta att det var sommar sommar sommar.

I helgen var vi i Älvkarleby med Martins sida av släkten. Hans farmor fyllde 90 så vi firade det lite där tillsammans. Igår var Jenny här och hälsade på, vi hade mysigt i solen och sen i skuggan när W vaknade efter vilan.

Idag ska jag till stan och köpa papper till en stor bild jag ska göra. Tessan som beställt en A2-bild så jag hoppas jag kan uppfylla förväntningarna. Färgglatt var ett krav i alla fall.

Ska nog rappa lite nu, så inte hela dagen går åt.