sjuklingar och drömmar

Här sitter jag. W är på dagis och jag ska försöka få klart mitt paper. Det ska in imorrn så jag hinner en stund imorrn också, men det blir fan inte bra. Bara massa blaj. Jag har så mycket i huvudet nuförtiden så skolgrejerna blir liksom bara en smula i all kaksmet om man säger så. Om jag hade tid skulle jag baka kakor hela dagarna istället...men det är bara 2 år kvar nu.
I vår ska jag läsa konstinriktningen, så hoppas verkligen på att det blir skoj.

Vi har varit supersjuka här hemma nu i en månads tid. W hade en vecka (förra veckan) då hon inte åt något alls. Kanske en tugga på mat, eller en sked glass...som tur var drack hon lite vatten hela tiden i alla fall. Sen, på torsdagen, som genom ett trollslag, så åt hon massor till lunch. Hon fick följa med mig till skolan för grupparbetet blev lidande av att jag inte kunde vara med. Jag hade köpt med en färdigrätt med pasta och tomatsås med mozarellaost. Hon år nästan allt själv. Snacka om lycka för mamma M. Hon äter!
Nu mår hon bra igen och äter som vanligt. Hon är ju glad i mat, så det gör ont i mammahjärtat när hon inte äter...då är hon sjuk.
Innan detta har vi haft enormt mycket hosta som gjort att vi inte sovit på nätterna. Snoriga, febriga, allmänt hängiga har vi varit. Superlänge.
Nu hoppas jag vi, eller i alla fall W, får vara friska åtminstone ett par veckor till. Drömmen vore ju att få vara friska till efter jul, så vi får en mysig tid nu inför julens alla bestyr. Men med vår tur kommer väl vattkopporna snart här och så lagom till jul får vi säkert besök av herr Magsjuka.

Jag vill så gärna gå och se Take That (mina barndomsidoler) i Köpenhamn i juli. De kommer inte till Sverige, så jäkla trist...men det kostar 2495 spänn att se dem i Köpenhamn så det är liksom ganska uteslutet för min ekonomi. Sen måste man ju ner dit, med boende och allt. Så, nej det blir nog ingen konsert. Är säkert slutsålt dessutom.

Blä.

Gå in och läs om läskiga lästips och annat på
Barnboksprat i helgen förresten. Eller varför inte kolla redan nu. Finns alltid nåt att läsa. Glöm inte bort att rösta på oss, vi är nominerade till Stora kulturbloggspriset! Sista dagen att rösta är den 11 november så rösta på nu! Barnboksprat it is!


Kommentarer
Postat av: Art By Tina

Take That till Köpenhamn galet. Fast inte så galet att jag skulle betala det priset.



Jo då, allt bra med mig. Hade också önskat ha mer tid för konsten, jag målar, men känner mig inte särskilt kreativ. Mest beställningar just nu utifrån andras idéer - fast tolkat av mig då förstås. Det är kul och utmanande det med. Men jag önskar att den där superduper braiga idéen slår till snart. Men just nu går typ all tid åt till studier och jobb 2 x heltid. Phuu.

Postat av: Art By Tina

Säljer egentligen inte alls så mycket, kanske någon tavla i månaden, ibland mindre projekt ibland större. Beror lite på hur mycket tid jag behöver för att känna mig nöjd med resultatet, ibland är jag det redan efter ett par timmar, och ibland tar det flera veckor - men det där vet du nog redan hur det fungerar. Försöker hålla mig under gränsen så att jag fortfarande kan deklarera som hobbyverksamhet, känner att jag inte har tid just nu att bygga upp mitt varumärke och registrera företag. Men så småningom är det min plan och då hoppas jag ha mer tid för att marknadsföra min konst och sätta fart på försäljningen "på riktigt". Men just nu är jag väldigt nöjd med den respons och dom förfrågningar jag får!

2010-11-04 @ 11:21:42
URL: http://trueborn.blogg.se/
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

nja inte som det känns just nu..är ju itne bara att dra iväg heller.

2010-11-04 @ 20:46:13
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

hur mycket pengar tror du jag har?

i nuläget har jag absolut inte råd..och det är ju inte bara att resa iväg heller när man har flera jobb och företag..

nej drömresorna känns ännu som just bara drömresor.



kram

2010-11-05 @ 18:55:21
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: Matilda Barnboksillustratör

trist med sjukstuga i hemmet! och trist med dyra take that-biljetter, de var några av mina favvisar när jag var liten, visste inte att de skulle spela ihop igen? skoj! haha!



sv: haha, det lär nog bli några vakna nätter ja... vi har iaf räknat med det! ;) men tilly har iaf lugnat sig nu, skönt värre!

2010-11-05 @ 22:17:25
URL: http://www.matildasalmen.com
Postat av: fifi

Tack så mycket!



usch, vad jobbigt att ni är/har varit så sjuka.



Hur gammal är W nu?

2010-11-06 @ 14:17:34
URL: http://fififantastic.blogspot.com
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

nej jag blev inte sur gumman.

ibland känns det dock bara som "alla andra" tror sig vara experter på just min ekonomi och tror en massa.



Hoppas nu du har en skön helg och pussa finaste wilmisen från mig!

2010-11-06 @ 17:01:07
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

så alltså har du egentligen råd med take that, för det är ju nåt du verkligen vill =)

2010-11-06 @ 23:08:10
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: fifi

Oj, är hon redan så stor? Det känns som om det inte alls var länge sen du var gravid!



Vad är det du pluggar?



Jag hade trott att jag skulle lipa på ultraljudet, men jag blev så tagen av hela situationen att jag mest bara gapade och skrattade lite nervöst. Förutom när kejsarsnitt kom på tal, då kom det några rädda tårar…



kram

2010-11-07 @ 21:09:58
URL: http://fififantastic.blogspot.com
Postat av: fifi

Just det, jag vet ju mycket väl att du pluggar till bildlärare :)



Åh, skönt att höra att du förlöstes med snitt och att det gick bra. Får jag fråga hur det kom sig att det blev snitt? Planerat eller akut?



kram

2010-11-08 @ 10:08:51
URL: http://fififantastic.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback