En trötthetens dag

Idag är en trötthetens dag. I mina ögon brinner grus och sand till glas och solens strålar smälter ner alla chokladslott som jag byggt.



Jag känner mig inte så glad, har gått med mungiporna nedåt hela dagen. Jag känner mig tjock, jag känner mig ful, jag känner mig trött. Idag ska jag banta och bara äta frukt och svåräten nutrilettbar. Den som aldrig tar slut, som känns som en klump i munnen som aldrig vill glida nerför strupen och ner i magen. Den där som jag måste dricka tre stora glas vatten till för att få ner.
Det kanske vore enklare med vanlig mat, men nu ska jag tänka på vikten så idag blir det frukt och naturdietbar plus en hel massa vatten då. Men till lunch åt jag i alla fall riktig mat, man ska inte byta ut alla målen. Jag åt den grillade kycklingen som blev över från gårdagens grillafton på balkongen. Mums. Till det hade jag grekisk yoghurt smaksatt med massor av vitlök. Det är inte onyttigt i alla fall, så länge man inte käkar flera deciliter av det.

Jag har varit en sväng på stan också, tänk vad man hinner med...men jag var trött och lite surpuppa så jag skyndade mig igenom mina ärenden med stora suckar däremellan. Nu är jag äntligen hemma och jag tror faktiskt att jag ska lägga mig på soffan en stund. Fast det enda riktiga vore ju att ta en joggingtur eftersom det är behövligt...men...orka.

Kommentarer
Postat av: anna

känner mig också tjock och ful..som en jäsande gropig lös bulldeg...blä...
men du är oerhört vacker och snygg på bilden gumman..du är en skönhet.
*kram*


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback