Short one

Idag har vi vart pa fagelmarknad, shoppat, sovit, atit mat, sett lasershow, samt promenerat och akt tunnelbana. Fatta vilken ren tunnelbana de har har...aldrig sett sa rent. I Sverige ar det ju varsta sopstationen i jamforelse.

Imorgon ska vi till Bangkok, och vi velar mellan vart vi ska sedan. Tror det blir Phuket eftersom det ar lattillgangligt och sadar.

DET AR VARMT HAR!

Nu orkar jag inte skriva mer idag, vi hors fran Thailand!


Kommentarer
Postat av: Jenny

Åh så härligt ni verkar ha!! Skit kul att du håller bloggen levande, man är ju rätt nyfiken på var ni befinner er och ser och så =D Jag kom hem från dalarna för några timmar sen, håller som bäst på att tvätta.. Men det är skönt med semester!! =D Ta hand om er och ha det så bra! Kramar

Postat av: mamma jansson

Åk till karon o kolla om du känner igen dig:) Vi ska till resebyrån imorgon vi:):)
HA DE BRA Kramisar till er båda

2007-07-19 @ 18:19:38
Postat av: barbro

Här i lagomserige är det lagom vamt. Solen skiner från en lagom molnfri himmel och vi ska in till stan och kolla vad man kan göra i denna spännande stad! HA de!

2007-07-20 @ 08:45:14
Postat av: Linnéa & Karin

Avensjuka!! Vi har ju iofs o-ringen coming up, så det mesta handlar om att kolla upp kvalitéen på regnkläder och luftmadrasser. Pappa påstår att ett regnoväder är på ingång, men vi får väl se. Kram

2007-07-20 @ 21:13:26
Postat av: Pappa Per

Skönt att höra att ni har det bra. Pratade med Karims mamma Elisabet. Karim hade sagt att det var jättevarmt. Varm täven för de som är vana alltså.
Nu drar vi iväg med bilen. Söderut längs kusten. Hmanar i Mjölby coh springer onsdag-torsdag. Sen ner till kompissen Lennart. På fredag sen till Simrishamn och Anns kusin Katarina.
Ha det bra.
Per

2007-07-21 @ 11:56:43
Postat av: mamma jansson

Det kom räkningar, jag betalar dom för de ska va inne 29 juli:)
Hoppas ni har det bra, idag e det varmt här:)
Kramisar

2007-07-21 @ 13:34:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback