Change of plans

Nu haller vi pa och forsoker kolla flyg fran Phuket til Singapore men det verkar ju inte sa hoppfullt...kostar ca 1000 kr for flyget har vi sett nu, om man aker med Silkair. Men det ar lite dyrt...ar det vart det? Nagon som tycker nat? :)

Annars gillar vi nog inte Bangkok sarskilt mycket, det ar for bullrigt och rorigt och luktar illa. :) Sen kanns det som alla vill lura en hela tiden, det ar lite jobbigt..
Sa vi har kommit fram til att inte aka till Malaysia, for det ar faktiskt lite jobbigt att sitta pa knokfulla bussar i tjugo timmar utan kisspaus. Vi tror att det ar battre att faktiskt forsoka ha lite semester pa semestern, istallet for att behova ta semester fran semestern nar man kommer hem.
Eftersom vi borjar jobba direkt kanske det ar smart att ha lite semester liksom. Och vi har ju faktiskt varit i Hong Kong och Thailand ska vi aka till Phuket i och sen blir det ju Singapore, det ar inte sa lite pa en manad. Det stora aventyret kanske vi far se tillbaka pa som det vi gjorde forra gangen och det var ju inte bara kul utan faktiskt lite jobbigt med. Haha. :)


Vi ar for gamla nu :)

Vi aterkommer nar vi kollat mer.


Kommentarer
Postat av: mamma jansson

Jag tycker att det va lite dyrt dårå, men det e ni som bestämmer. kanske ni kan ha lite roligare för dom pengarna o shoppa lite extra:):)
Här skiner solen o det e varmt. Nu kom Rolle hem så nu ska vi prata lite:)
kramisar

2007-07-22 @ 15:28:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback