Lite avklarat - mer på g

I söndags tog vi fram julgranen - ja vi kör plast i vår familj - och så pyntade vi den med det pynt vi har. Vi har ganska traditionellt julpynt, åtminstone jag tycker att det är finast.


1. Tomte som Sandra gjort. 2. Julstjärnan. 3. Mitt egenhändigt ihoppysslade julspöke. 4. En glittrig duva. 5. En guldig kerub.

Igår pysslade jag klart mosaikburkarna. Det var rätt svårt. Jag har aldrig sysslat med mosaik förr så jag är ganska nöjd ändå med tanke på det. Man kan göra så mycket grejer. Tyvärr har jag ingen mosaiktång så jag kunde inte justera storleken på bitarna, men det gick rätt bra i alla fall. Sen försökte jag verkligen att inte få så mycket mosaikcement i avloppet, utan försökte jääättemycket att få ner det mesta i soporna..det är jobbigt sånt där.



Idag ska jag baka pepparkakor. Martin ska städa. Sedan är det Desperate Hou....va? Är det inget DH idag? Jag fattade inte att det var sista avsnittet förra veckan..fan då. Aja, mer tid till julpyssel. Martin tycker jag gör för mycket. Jag vet, jag gör lite för mycket, blir lite för stressad...men det är ju ingen jul utan hempysslat och hemlagat julgodis och julmat...eller? Nåja, till helgen får jag slappna av troligen. Imorrn är hemmapluggdag och jag har massor att läsa ikapp eftersom adlibris inte skickat mina böcker i tid...

När jag åkte hem idag klev jag av t-banan i Bagis och gick en promenad hem. Jag passade på att fota lite på min vandring. Bilder kommer senare ikväll för den som är intresserad. Rätt nöjd med många faktiskt. Fingrarna höll på att förfrysa men vad gör man inte för konsten?

Nu...förbereda kakbak?


Kommentarer
Postat av: mamma jansson

Vilka fina burkar det blev:) Tänk om du får stopp i avloppet o dom kommer o fixar...vadå näe det
där måste komma från grannen:)
Har du sett reklamen om chinagard på tv, så himla kul jag skrattade som bara den:)
Får se om du orkar komma förbi imöre då, jag åker o hämtar klappen till Rolle sen e jag hemma om du har lust:)
Kramen

2007-12-18 @ 17:47:31
Postat av: Jenny

Åh så jättefina askarna blev! =) Jag tycker också om att hålla på att julstöka, men tyvärr så hinner jag aldrig det, jobbar ända fram till söndag nu.. Men en gran har jag köpt idag iaf! ;) God jul på er! kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback