Ingen tycker om mig :)

Jaha, då var man hemma igen då och antalet besökare på bloggen sjunker direkt. Nu är det som vanligt igen, med andra ord. Under resan har jag haft upp till tjugo fler besökare per dag (haha ja visst är det mycket??;)) men nu när jag är hemma har det återgått till samma som förut. Intressant det där. :)

Martin fyller 27 år idag, stora mannen nu! Han fick en bok, en slipsguide och en mugg av mig. Så svårt att köpa presenter till Martin tycker jag, särskilt när jag inte har tid eller pengar. :( Hoppas han tyckte om dem i alla fall.
Jag har dammsugit, städat badrummet, och plockat allmänt här hemma för att det ska se någorlunda trevligt ut när Martins släkt kommer på besök idag. De ska dyka upp runt sex-tiden och vi ska förbereda lite mat och gott att dricka. Dock har jag inte hunnit få i mig någon lunch, så en smörgås står på schemat just för tillfället.

Kommentarer
Postat av: anna

jag tycker om dig och därför ger jag dig komplimanger o du behöver inte känna dig tvingad att skriva några tillbaka..dock tycker jag att du är bra på att skriva uppmuntrande så det så.
roligt var att jag precis läste din kommentar om att ge komplimanger och så tänkte jag " åh jag tycker om malin" så möts jag det första jag gör av din rubrik här..så komiskt nästan.
puss!

Postat av: Mrs Harajuku

Trevligt med kalas! Skulle jag också vilja vara på, trots att jag var på ett igår!
Trevlig kväll, tjejen! :)

2007-08-19 @ 16:37:39
URL: http://www.mrsharajuku.blogg.se
Postat av: madde

grattis te martin =)))

2007-08-19 @ 16:49:38
URL: http://www.muffinsmadde.blogg.se
Postat av: barbro

Du tar då i! Tycker visst om dig även om jag inte kollar bloggen varje dag när du är hemma i Skarpnäck! Det kittlar liksom lite mer att kolla rapporter från Singapor, Bangkok och Hongkong, förstår du väl!?

2007-08-19 @ 17:34:54
URL: http://balil.blogg.se
Postat av: Malin

Jag var inte så allvarlig, därav de glada gubbarna efter texten. ---> :)
:)
Aldrig fel med kalas även fast man får slita lite mer när man håller i ett själv.
:)

2007-08-19 @ 22:58:34
URL: http://wilmapalmen.blogg.se
Postat av: Carin

Hoppas kalaset blev lyckat. :)

2007-08-21 @ 12:26:32
URL: http://ladyscorpio.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback