resplaner

Jag och Martin har inte haft semester på riktigt på fyra år... 2002 var vi ju i Sydostasien i 55 dagar  (Thailand (Bangkok), Laos, Vietnam och Kambodja), men efter det har det varken funnits tid eller pengar till att relaxa med. Så vi funderar seriöst på att spara allt vi kan nu och ta ledigt tre-fyra veckor i februari och resa till Thailand, Malaysia och Singapore. Vi får se hur det blir, men det vore ju för jädra skönt att komma iväg. Vi har redan några tusingar undanlagda. Vi levde i 55 dagar på cirka 13000 kr förra gången vi reste så vi borde ju klara oss på samma pengar under tre-fyra veckor nu i så fall.
Jag tycker att en trevlig resrutt vi borde hinna med på de veckorna vore: Thailand; flyg till Bangkok, resa därifrån neråt landet och kolla in små städer och sevärdheter och fina stränder att snorkla vid. Därifrån vidare till Malaysia som ju ligger granne med Thailand och vara där en vecka och kanske lite till, resa runt och kika och kolla nationalparken mm, sedan till slut möjligen resa till Singapore (där det förvisso är dyrare men det vore himla kul att åka dit när man är så nära) och stanna där ett par dagar innan hemfärd.
Vi får se helt enkelt, hur det blir. Vi funderade ju på Sydamerika men jag tycker att vi tar det senare och sparar massor av mer pengar för att kunna stanna där i minst en månad för annars hinner man ändå inte se något.
Så nu först röstar jag för Thailand, Malaysia och Singapore (eventuellt skippa Singapore och resa hem från Kuala Lumpur istället). Hoppas bara det är säkert i Thailand nu då.

Men först: Göteborg tur och retur. 26 oktober till 29 oktober 2006. Det blir trevligt det med.

Kommentarer
Postat av: m-a-d-d-e

ja o en polare ska dit o kika läget på julmarknaderna...=o) o bara åka o ha kul.

2006-10-07 @ 22:07:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback