Shaken or stirred?

Who gives a damn?

Whatthef**k! Jag var på bio igår och såg den nya Bond-filmen Casino Royal och blev positivt överraskad. Jag har ju aldrig varit ett särskilt stort fan av Bond och filmerna, förutom kanske någon av de gamla med Sean Connery, och trodde ju verkligen inte att denna biokväll skulle bli särskilt givande i filmväg.
I början av filmen var en rolig scen där de flög fram och hoppade och betedde sig allmänt som spiderman. Den gillade jag, riktigt kul.
Inledningssekvensen, där alla viktiga inblandade personers namn syntes osv (kommer inte på vad det kallas nu) var riktigt snygg och låten var bra också. Fan jag skäms nästan över att ha gillat en Bondfilm. Dessutom kändes exponeringen av Bondbrudarna inte särskilt irriterande, vilket man ju såklart hade väntat sig. Det var ju en del men inte alls så ens jag, som är skitkänslig och rabiat ibland, brydde mig nämnvärt.
Det var ett riktigt lyckat biobesök igår kväll alltså.

Jag kom nyss hem från en kurs i hur man arbetar som personlig assistent. Eller snarare en enda lång föreläsning i hur man inte ska göra som personlig assistent...
Men jag slapp jobba för en dag i alla fall, och fick träffa lite folk och fika kaffe med mjölk. Rätt skönt för en dag, trots att tröttheten smög sig på under dagen. Somnade nästan ett tag och fick anstränga mig mycket för att hålla ögonen öppna. Jag pillade på naglarna, drog i tröjärmen, gnuggade mig i ögonen...allt för att inte somna. Haha.

Imorgon är det jobb igen, och återigen dags för intro. Jag hoppas att det ska gå bra för jag har inte hållit i särskilt många intron liksom. Jag har ju bara arbetat som personlig assistent i ett år ungefär. Men det ska bli kul att få ha någon att prata med igen. Det är ett ganska ensamt jobb, att vara personlig assistent.

Nu ska jag laga middag till min kära pojkvän som kommer hem vid 18. Sen ska vi försöka julpynta eftersom det inte blev av i helgen. Sen blir det förhoppningsvis lite glögg och pepparkakor, julmusik och lite gos.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback