Maniska gatupredikanter

Jag skulle lägga upp en gammal video till en låt jag älskade när den kom. En låt jag hörde igår för första gången på länge, länge. Och fortfarande tycker väldigt mycket om!
Men youtube vill inte dela med sig.

Det är i alla fall den
här länken.


NFC

När vi reste runt för många, många år sedan, i vår ungdom...ja jag var tjugo och Martin tjugoett...tror jag. Tiden går så fort så jag minns knappt hur gammal jag är. Det var i alla fall 2002. Då! Då åt vi ibland på snabbmatställen som fanns runtomkring i Asien, där vi höll hus. Eller där vi höll guesthouse kanske man ska säga...eller ja.
Vi åt rishamburgare i Bangkok på McDonalds, friterad kyckling med pommes på KFC i Hanoi...alltså amerikanska snabbmatkedjor. Som etablerar sig överallt i stora vida världen. Men de har ju sina egenheter di där ställena. Eftersom det är i Asien blir det som sagt hamburgare med ris och så vidare.

Nu har turen kommit till Götelaborg! Fast där har de NFC...alltså Nordstan Fried Chicken. Hilarious!

Jag var ju tvungen att ta en bild senast när vi var där! Tyvärr åt vi aldrig där. Men jag undrar vad de hade för specialteter...kanske friterade räkor med räkor med bröd...räkor borde de ju haft nånstans på menyn tycker man.


En snopp i en låda?

När jag ändå är igång med Justin Timberlake...ehm..det där lät ju lite dumt...men jag menar ju såklart att medan jag ändå håller på med...eller...ja...jag visade ju ett klipp igår med Justin Timberlake. Puh, där höll det på att spåra ur!
Ja...så då tänkte jag att jag skulle visa ett till klipp idag. Troligen har de flesta sett det, men vafasen. Se det igen!


Justin Timberlake & Beyonce - single ladiesJa, den där Justin Timberlake är himla rolig. Först dick in a box, sen det här. :D
Synd bara att jag inte hittade den där man ser dem dansa istället för inklippta videosekvenser.

Vaccinated und blä

Idag har jag varit till vårdcentralen och vaccinerat mig mot grissjukan, svininfluensan...kärt barn har många namn. Jag har inte fått någon biverkning ännu. Peppar, peppar! Imorgon lär jag vakna med feber, ont i armen och en liten knorr i baken.
W fick också en spruta, hoppas verkligen det inte dyker upp några biverkningar där, då går jag och hoppar i sjön.
Blä.

Men Martin fick ingen spruta, han tillhör ingen riskgrupp. Vi håller tummarna att folk på tunnelbanan vaccinerat sig och att Martin snart får ta sin dos på vårdcentralen. Läskigt med massa sjukdomar...blää igen.Nu längtar jag än mer till sommaren. Det är ju så sablars mörkt och grått ute nuförtiden...usch och blä..igen. Jag blir så himla trött av det här mörka. Det hjälper inte att tända ljus, så kom inte med det förslaget.
Jag vill bara ha sol och värme och mys. Vi får försöka mysa till det lite i det här tråkiga mörkret. Varför bor man i det här landet egentligen. Jag har bestämt mig för att starta eget företag, bli miljonär och sen bo utomlands under vintern. Ja, det blir bra!

SvinisbläslaskvaccinbajsOkej, nu är det ju värsta hypen kring det här influensavaccinet...får samtal om att jag måste springa till vårdcentralen NU för det är sluuuuut! Maj gådd!
Det är i alla fall stängt på vårdcentralen så jag ringde BVC och frågade om de visste något. Det var bara telefonsvararen så får se om de ringer upp mig.
Man blir ju knäpp för mindre...
...svininfluensa...bajs på dig! Du gör människor sjuka utan att ens vara smittade av dig...suck..stress...och nu har de tydligen sagt att bebisar från 6 mån ska ha vaccin också...kan de inte bestämma sig snart...suck.

I alla fall...nu är det höst. Nästan så vintern nalkas. Det har kommit lite kornsnö här hos oss och igår var det rena rama slaskdrömmen ute. Blä. Regn och slask och snöblandat var det.
Idag var marken lite torrare men nu blev jag ju stressad för det där sablars vaccinet istället. Blä igen.

Dessutom...kan de inte ta och bestämma sig för om det är farligt att vaccinera sig eller om man dör av det också?