Imorgon: jobba med bilderImorgon blir det caféhäng och jobba med bilder för min del. Tänkte först sitta hemma och jobba hela dagen men det är mycket roligare att hänga på nåt café en stund och rita och titta på lite folk och självklart dricka lite kaffeschino. Så så får det faktiskt bli för mig imorgon. Ska försöka få ihop en liten portfolio med bilder som ska framkallas och skickas iväg så småningom. Dessutom har jag två bilder i A2 som ska bli klara...så det är lite att pyssla med imorgon. Stor packning också, alla tuschpennor ska med, samt datorn. Och dessutom har jag ju bilderna i min nya portfolioväska som är stor så jag kommer säkert se kul ut.

Bilderna ovan är från Berlin såklart.

to bid on yourself


Tyckte det var lite väl länge sen jag bjöd på mig själv här på bloggen. Därför får ni här de finaste egobilder, om inte de enda, jag tagit det senaste året. När jag har sovfrisyr och är trött efter en dag i Berlin ser jag ut såhär!
Lite blond, tjock och konstig?

mad ballerina

Hello my dear blogg. Jag skriver inte mycket här, men det är semester nu och vi umgås i familjen och imorgon bär det av till Berlin. Vi stannar en vecka. Vi ska bara softa, äta gott och mysa runt. Najsigt. Idag växlade vi pengar. Det känns alltid lite mysigt att växla pengar, fast mest gillar jag när man får växla till baht och dong och sådana valutor. Långresor är mys, mer sånt när W blir stor.

Har börjat på en ny bild i format A2. Hade en bildidé när jag satt på toa (anteckna nu!) och kunde inte somna innan jag fått ner den på papper.
Tänk att jag tyckte A2 kändes stort förut, men nu känns det roligt att det finns plats att rita massa detaljer och sånt på och det går ju att rita detaljer enklare om de är större. Så nu gillar jag A2. Har fått en fin portfolio av Martin och en stor pappmapp där jag kan förvara bilderna mellan varven. Känns både proffsigare och säkrare för bilderna. Brukar ha dem där de får plats annars, typ i hyllan eller på nåt bord. Har ju ingen ateljé...

Här är förresten en ny bild. Den och andra liknande bilder ska figurera på min kommande hemsida sedan, men kunde inte låta bli att ge en tjuvkik. Får se om det blir fler sådana.