jag dog litegrannJa, ni ser ju. Var tvungen att köpa den här ringen igår. Den är ju så sjukt fin! 90 spänn på Glitter!

För övrigt var jag på stan med sötaste Anna igår. Hon var på besök i stora staden och hade tid att träffa mig! Vi fikade, åt glass och shoppade upp mina pengar. Nu har jag flera klänningar till sommaren men är lite mer pank. Tur jag får pengar snart va...men varför är det alltid så, att när man inga pengar har, då finner man kläder överallt som man "behöver" och vill ha! Det är så jädra typiskt! Jaja, jag slösade lite igår i alla fall. Glad för det, är rätt nöjd med köpen måste jag säga!

"kladdkaka" med "grädde" och MLP-bebis!Såhär kul kan man ha i en photo booth med sin lilla dotter! Oj va kul vi hade!

Idag har vi varit i Globengallerian och shoppat. Eller...jag köpte väl inget till mig själv, som vanligt, men lite grejer till W blev det. En supersöt My Little Ponybebis. Var tvungen. Alltså, jag dog när jag såg den. Sen när jag såg att den kostade 99 kronor kände jag att jag inte kunde lämna den i affären. Dock var den felmärkt, så jag fick glatt betala 249 i alla fall men fy vad den är söt. Jag är så himla svag för MLP, trots att de nya ponnysarna är helt olika de gamla knubbiga små. Gillar väl inte riktigt att de har smalnat av såpass, men fasen alltså. Vill ju ha alla!

Vi fikade också, men fasen vilken äcklig "kladdkaka" med "grädde" jag fick...och latten sen...nä fy fasen! Smakade bränt kaffe med sump i botten. Dessutom hällde hon i mjölken först och kaffet sen..det är väl ändå inte så man gör en latte?? Rätta mig om jag har fel, jag är inte någon barista!

Ny orkidé

Fick en jättefin orkidé av mamma på påskaftonen. Så nu har vi två orkidéer i vår ägo. Den andra som inte hade blommat på ett år och som jag sket totalt i under den tiden och som började blomma igen i januari...ja, den blommar fortfarande. Stora, fina, vita blommor. Undrar när de ramlar av? Vattnar typ ibland...funderar på att missköta den nya orkidén också, det kanske är så man ska göra. Hoho!


den ser nästan fejk ut, men det är den inte

Idag är det vår ute. Minns så väl förra året då jag satt här hemma och ugglade mest hela våren för att jag inte kunde gå...i år kommer det bli lite mer vårpromenader än då. Känns skönt att inte vara så handikappad nu i alla fall, även fast det var underbart på ett annat sätt förra våren.

Snart börjar skolan på allvar igen också. Tänk att ett år kan gå så fort...