HunnyBunnyEn till bild ur blocket. Grejen med dessa bilder är att de inte är särskilt genomarbetade. Vet nu inte om min lärare kommer gilla det faktumet men det är så det är. Skulle jag göra skitgenomarbetade bilder skulle blocket aldrig bli fyllt och VFU skulle enbart bestå av att rita. Hela tiden. Så, det är ganska mycket skissartade bilder. Så är det, så får det vara.
Även denna bild är avfotad så det är inte lika fint som om man hade scannat tyvärr. Men men. Jag gillaren en del ändå. Kul att bara få rita som sagt.

when mermaids cryÅterigen en bild jag fotat ur blocket. Det är skolblocket. Alltså, det blocket jag ska fylla med bilder under VFU-perioden. Har ritat den här fina sjöjungfrun i alla fall. Alltså, jag gör verkligen inga djupa bilder med speciellt mycket mening i...men det är kul att få rita lite. Använder färgpennorna och bara gör. Jag gillar ju att rita tjejer så det blir mycket girls. Hoho!

Jag är på VFU nu, har lite rast och ritar i blocket. Hade lektion under morgonen. Det gick faktiskt helt okej och de flesta nappade bra på uppgiften jag ordnat. Kul!

Queen of heartsJag lovade ju att visa en bild jag ritat för ett tag sen. Jag hade med mig blocket till skolan och ritade på raster och liknande. Så den har tagit rätt lång tid att göra. Jag tycker inte den känns klar men den får duga tills jag orkar fortsätta med den. Har inte kunnat scanna för scannern är inte ikopplad och jag orkar inte krångla...så den är avfotad.

Vad tycks?

close upsNärbilder på teckningen jag gjort till Sophie. Nu är ju bilderna askassa vilket ju inte alls gör bilden rättvisa. Färgerna stämmer inte heller. De är mycket skarpare och klarare i verkligheten.
Jag hade inte tid att ta bättre bilder idag... men i alla fall!

beställning nästan klar

Nu har jag nästan gjort klar en beställning av en bild. Det var Sophie, min gamla kära vän, som ställde upp som offer. Och hon betalar för det! Så himla kul att få göra en beställningsbild. Nu hoppas jag bara att hon blir nöjd med den. Jag har lite småpill kvar men är i stort sett klar.
Usch, varför är man så osäker på sig själv. Jag är ju faktiskt nöjd med bilden. Den är Malin och det ska den väl vara.

Dessvärre orkade jag inte fota den i rätt ljus så den har mycket mer gulstick än i verkligheten. Den är i A3 så jag kan tyvärr inte scanna den, då min scanner endast scannar A4.

Har faktiskt en till beställning också som jag ska göra på sommarlovet. Den ska vara i A2 så det blir ännu en utmaning. Funderar på vad för teknik jag ska använda då...denna är gjord med promarkers (tuschpennor) och markers (svarta tunna tuschpennor) men jag är osäker på hur det blir på större bilder än A3. Humhum...Vår och jelly kiss


Har ett nytt läppstift, roooosa och superfint tycker jag. Pink parfait heter nyansen. Från Isadoras nya Jelly kiss-kollektion. Syns ju inte superbra på bilden men jag gillar det jättemycket. Mjuk och len i konsistensen och jättefin rosa nyans.

Nu är våren här. Ja men visst fan är den det. Solen skiner, himlen är blå. Det är 17 grader ute och jag är inne. Inomhus. In the shadow. Har inte kommit ut än, då W tycker vi ska vara inne och INTE vila.
Men men, imorgon är det lördag och vi ska försöka vara ute hela dagen. I alla fall det mesta av den. Jag blir så mycket gladare av soligt väder. Dags att fixa på balkongen snart också. Måste få bort presenningen som ligger där och tar upp halva balkongen och slänga gamla vissna blommor. Plantera nytt och ställa iordning. Köpa ett parasoll måste vi denna vår också. Är så glad för vår balkong. Blir ju som ett extra rum på sommaren. Ett varmt solrum.

Nu återgår jag till att försöka få W att vila här...

gigantodruva och nostalgi


Nostalgitripp till barndomens favoritfilmer. Detta var en av mina absoluta favoriter. Hittade den på cdon och kunde inte låta bli. Hoppas W gillar den också, sedan.

Sitter hemma med osminkad feja (inte för att man måste sminka sig, men det är något jag typ inte klarar mig utan...) och ska snart fixa mig för att skynda till stan och köpa ett block. En ny uppgift i skolan är att teckna. Vi ska köpa ett block med minst 30 sidor och fylla med bilder under VFU som börjar på måndag. Temat är Fragment. Är rätt sugen på den uppgiften. Massa ritande.

Och kolla denna druva då. Har ni sett något liknande? Haha!