nyklippadNyklippt och mer fluffig...känns Malin! Jag hade hår ända ner till rumpan och det var inte så livfullt och mest hängde det bara så jag klippte av en hel del i söndags. Hos frissan, ska tilläggas. Jag klippte inte själv.

RIP Corey Haim

När jag var liten var jag kär i några kändisar...ja, vem var inte det. Det var Jesper Salén, Elijah Wood (när jag var elva och 13 år) och så Corey Haim (mellan typ 10-14). Alla filmer jag hade inspelade med honom. Fast getaway, Nu är det kört, Just one of the girls, Silverbullet, Lost boys (för övrigt en av de bästa filmer som någonsin gjorts!), Rollerboys, Lucas, oh, what a night... med flera. Jag spelade in alla filmer med honom och tittade på dem jämt.
Läste idag att han gått bort. Av en överdos.

Känns alltid lite konstigt när kändisar går bort, särskilt de man haft en speciell "relation" till.

Så, Rest In Peace Corey!


bild: livecitizen.com

mitt första hål!

Jag var till tandis idag, fick veta att mina tänder som vanligt är superfina och utan vare sig tandsten eller hål...MEN! En visdomstand hade ett gigantohål som gör att den måste dras ut. Mina visdomständer är tydligen pyttesmå som mjölktänder och därför svåra att komma åt längst bak, när man borstar. Så...det har blitt hål i en av dem...ska tillbaka på måndag för röntgen. Jippie! Tur att det bara var en av visdomständerna i alla fall, annars var det ju perfekt.

Det är mitt första hål, blääää. Har mått dåligt hela dagen för det. Men det är ju bara en skittand ju...men ändå...har ju aldrig haft hål. Någon gång ska väl vara den första.måleriprojekt nr 1

pink birch fairypågående projekt, ej klart

mitt måleriprojekt...tre tavlor i starka färger med älvmotiv. Den här första blir knallrosa, vit och svart och går under arbetsnamnet

pink birch fairy

får se om jag döper om den sen när den är klar eller om den får behålla arbetsnamnet.


Tid?Det har töat och det har snöat igen...nu skiner solen och idag ska vi ut på en kort prommis efter vilan.

Nu har vi kommit en bit i vardagsrummet, förresten. Vi har fått upp en hylla längs ena väggen, längst uppe vid taket. det enda kruxet är att det känns som hyllplanen bångnar så fort man sätter något på hyllorna...trodde hyllor skulle hålla för böcker. Vi får se, det är ju inte så snyggt med bångnande hyllplan, det var lite därför vi satte upp dessa nya hyllor, så att de andra hyllorna kunde rensas ur litegrann.. Nu ska jag bara hinna måla tavlorna som ska upp ovanför soffan också...tid...vad är det?