Portfolioprutt 2

Jag sitter på biblioteket i Farsta och försöker få ihop något slags portfolio. Egentligen var det skolarbete dagen skulle handla om, men ibland måste man prioritera. Det gör jag nu. Prioriterar. Viktigheter. Kanske inte låter viktigt men det är det.
När jag kom hit till Farsta så åt jag först lite tidig lunch. För äta bör man, annars dör man. Jag åt en räkmacka (nyttig sådan) och drack vatten. Sedan gick jag hit. Jag har gjort om flertalet bilder som jag hade inscannade i datorn. Det har tagit enormt mycket tid. Trodde det skulle gå på ett kick att sätta ihop en portfolio men det gör det tamejfan inte.

Tanken var att jag skulle sitta här imorgon också, men det ser ut att bli en kort dag på bibblan imorgon i sådana fall, eftersom jag och Martin ska på möhippa på lördag. Det innebär att vi måste kolla kläder, för det var tydligen tema på den här möhippan. Dessutom måste vi handla och sånt. Deeessutom...måste jag läsa klart en bok och skriva om den. Får åka hit direkt när de öppnar imorgon, tror jag. Så jag hinner göra lite innan alla ärenden.
Kanske att mamma skulle hälsa på imorgon också.

Nu måste jag i alla fall strax röra mig, för jag ska handla med mig mat hem också. Så min lilla familj blir lite gödda och inte blir utan mat.En ny bild jag gjort, till vårt Afrikatema som vi har på
Barnboksprat just nu! Go see!

plugg och bildjobb

Sitter vid ett rent köksbord. Endast mina skolböcker och en tom ciderflaska ligger här och stör. Hatar att ha ett belamrat köksbord, ändå är det oftast det det är här hemma. Men inte idag.

Jag läser ganska trista skolböcker, bara massa fackspråk som jag hatar att läsa för det är bara en massa ordbajseri och facktermer som jag inte fattar så jag får pannknack av att läsa böckerna...
Har i alla fall lite underlag för ett seminarium som är imorgon klockan 13. Ja.

I alla fall...
När Martins lillasyster Sandra tog studenten i somras, fick jag i uppdrag av familjen att rita en studentskylt. Jag hade inte jättemycket tid och försökte väl mest få ihop något eftersom jag lovat, men till slut blev det rätt ballt i alla fall. Även om jag hade kunnat göra det så mycket bättre om tiden funnits och allt sånt där. Det blev en slags bild som speglar lite av hennes personlighet och så gjorde jag den lite som en karikatyr dessutom.

Vill ni se?