Winterland in the bakers mossPå promenaden idag passade jag på att bevara vårt vinterväder. Vem vet när man får skåda en sådan vinter igen. kan vara roligt att ha bilder av det! Visst är det fint där vi bor?

Idag var det strålande solsken så det var rätt trevligt att traska lite idag. Handlade lite på Konsum också. Har ni provat ballerina kladdkaka? Jag gillar inte ballerinakakorna normalt men just den här nya sorten gillar jag. Den är jättegod! Try it!

Sneakpeak!

Jag håller ju på med en barnbok tillsammans med Helena. Jag hade en idé som hon skrev en berättelse utifrån och så ritar jag bilderna. Det ska alltså bli en bilderbok. Känns jätteroligt för det börjar faktiskt bli något. Sedan är det ju frågan om något förlag vill ge ut den...det är ett senare problem...eller problem och problem. Vi får se, fick den bli utgiven vore ju en dröm uppfylld som jag haft sen jag var typ 15...och man ska ju aldrig sluta drömma heter det va?

I alla fall, jag pratade ju om en sneakpeak för ett tag sen och tänkte nu bjussa på en. Eftersom boken inte är klar och jag inte vill säga eller visa för mycket är bilden kanske inte så spännande men när den är klar och utgiven (I wish!) lovar jag visa mer såklart! Ska försöka rita något annat som jag kan visa någon dag också.
Har ett projekt på g för lite konst här hemma också. Vi har ingenting som jag gjort på väggarna hemma. Det är helt enkelt väldigt opersonliga väggar här hemma hos oss, så jag ska måla tre tavlor som ska sitta ovanför soffan. Detta ska jag försöka ta tag i nästa vecka. Då kanske jag visar någon bild.

Här är i alla fall sneakpeaken:


I wanna pyssla


Becasue I'm Superfly, Superfly!

Sommar, sommar och sol. Havet och vinden och doft av kaprifol.
Sommar, sommar och sol, en himmel så blå som viol...


Ja, vem minns inte Hajk. Ehm..

Nu får vintern väldigt gärna ta slut, i alla fall tycker jag det.

Idag skiner solen och himlen är relativt blå.

Hm.

Promenad blir trots allt lite svårt, eftersom de bytt lås på cykel- och barnvagnsförrådet så vi kan inte öppna där...jädra skitgubbar. Nej, vi har inte fått någon ny nyckel...

Jag har så mycket pyssel på gång. Det är inte klokt. Fotoalbum ska göras, barnboksbilder ska ritas, barnböcker ska läsas och skrivas om Här, tavlor ska målas... undrar när jag ska hinna allt det här.
Barnboksbilderna är prio ett dock, ska vara klara i stort sett denna vecka har jag väl bestämt på nåt vänster. Det borde ju gå. Japp!
Ett stort problem jag har är att min dator kraschade förra veckan, vilket medförde att alla mina grejer ju såklart försvann. Däribland redigeringsprogramför bilder. Så jag kan inte lägga upp så mycket bilder, varesig här eller någon annanstans. Det är så enormt handikappande att inte kunna göra det man vill och brukar.