TandlossningIgår natt drömde jag att jag tappade tänderna. Jag drömmer ofta om mina tänder...en gång drömde jag att jag tappade alla tänderna, de ramlade ut en efter en. Den här gången var det underkäkens tänder som plötsligt kändes lösa.
Jag vickade på dem och vips så lossnade de, en efter en...jag minns att jag försökte sätta dit saker som skulle se ut som tänder, men de höll sig inte på plats. Usch, jag är verkligen rädd för att få tandlossning..ska bli bättre med tandtråden, det får bli mitt nyårslöfte!

Kommentarer
Postat av: Breki

Det var någon drömtolkare jag läste någon gång som hävdade att när man drömde om att tappa tänderna så var man i själva verket orolig för sin ekonomi.... jag har ingen aning hur han kom fram till det, däremot. :-)Och ja, angående det där med RSS så ska det vara i dina blogg.se-inställningar. Minns inte exakt var, men det ska stå någonting i stil med: "Publicera hela inlägget i RSS-flödet" eller dylikt.

Postat av: Diana

vad cool bild

2008-12-19 @ 13:03:45
URL: http://cheat.blogg.se/
Postat av: SussieK

häftig bild!

2008-12-19 @ 15:56:21
URL: http://sussiek.blogg.se/
Postat av: marie

precis när jag tagit ut tandställningen så drömde jag jätteofta att jag slog ut alla tänder. Jag ska oxå bli bättre med tandtråden!

2008-12-20 @ 20:57:24
URL: http://mariejohansson74.blogg.se/
Postat av: Pamie

Uhf det har jag drömt om massa med gånger, så läskigt! Rena Mardrömmen!

2009-05-14 @ 14:24:52
URL: http://lapetitepois.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback