Slappardag med hemresefunderingar

Haha, det var varst vad de vart intressanta de dar svartvita kakorna da. ;) Oreos ar inte saaa speciella att man maste cykla 1,5 mil tva ganger om dagen for att kopa dem. ;) Men kul att manga vill prova i alla fall.

Idag har vi en ordentlig slappardag. Sov till elva, gick upp, duschade, at lunch vid 12.30. Sen gick vi tillbaka upp pa rummet och jag vilade medan Martin sag pa tv. Nu sitter vi vid varsin dator och pillar lite, pa datorn alltsa. Haha!
Vid femtiden, alltsa nar klockan ar runt 12 i kara gamla Sverige, sa ska vi forbi hos skraddaren och kolla laget med Martins bestallda klader.
Efter det, runt sextiden eller sa, blir det val mat. Vi drack god cappuchino igar pa Loken, det var massor av gradde ovanpa, sa det var nog inte akta cappuchino, men mumsigt vad gott det var! Man fick en liten kaka till ocksa, de ar sa sota pa Loken.

Vi ska snart borja kolla narmare pa Airport transit, infor den 8 aug nar vi ska till Singapore. Vi maste nog vara pa Phukets flygplats runt 07.00 pa morgonen for att vara sakra pa att hinna allt vi ska med incheckning och sant.
Nar vi aker hem fran Singapore kommer det bli jobbigt...forst aker vi till Bangkok fran Singapore, i BKK maste vi checka ut vart bagage for att direkt ga till incheckningen igen och fa det incheckat aterigen, denna gang till Stockholm. Sedan sitter vi val pa flygplatsen i BKK tills flyget mot Hong Kong gar, runt 18.00. I Hong Kong maste vi byta flyg. Och Hong Kongs flygplats var inte liten!
Nar vi val forhoppningsvis kommit pa planet i Hong Kong, vantar en tio timmars flygresa mot London. I London maste vi aterigen byta flyg. Heathrow var ingen vacker flygplats for ovrigt...men de hade chewable toothbrushes! ;)
Vi lar val vara hemma i lagenheten runt tvatiden den 13 aug, om vi har tur och slipper diverse krangel och forseningar. Efter det lar man ju dacka pa soffan!
Dagen efter? Ja, da ar det ju jobb igen...fast den 9 far jag veta om jag kommit in pa Konstfack...sa det kanske blir att behova ha samtal med chefen...blaaaaaaaa...

Kommentarer
Postat av: anna

åh min älskade malin *saknar dig och dina bilder*
Hoppas du har det underbart! kramar!!!!

Postat av: madde

hehe, snabbtänkta madde kom på d efter att hon skrivit inlägget. ;D
har träffat douglas nu, iiiiiiiiiiiiiiiiih.

2007-08-04 @ 23:16:32
URL: http://www.muffinsmadde.blogg.se
Postat av: mamma jansson

har inte du beställt nåt i klädväg? Passa på när det e billigt:) Rocki duschade idag igen, Ronja o Rune fick en liten dusch de med men de va inte lika intresserade som Rocki utan flög iväg ganska snabbt, tusan va dom skräpar ner fort. Många smultron har jag plockat men nu börjar de bli sådär så att det inte mognar, blir bara kart.
Puss o Kram till er båda

2007-08-05 @ 12:57:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback