Living the dream...?


Den röda kjolen och de blå shortsen är ett minne blott, de går inte att knäppa...men snart så!?

Nu har jag bestämt mig...hoppas jag! De här bilderna är från 2008, alltså cirka 2 år gamla. Jag är inte smal på dem. Det vet jag om!
Men jag tycker att jag är fin. Det är jag inte nu. När jag ser de här bilderna saknar jag min kropp jag hade då, fast jag inte tyckte att jag var fin då...hur det kan bli va?
Nu väger jag ungefär tio kilo mer än på de här bilderna. Jag vill gå ner de kilona plus tio till egentligen, men skulle som sagt vara nöjd med enbart tio kilo.
Nu har jag ingen fin form, allt dallrar och hänger överallt. Magen blev ju alldeles knasig efter graviditeten. Även fast jag var lite rund förut hade jag rätt platt mage förut i alla fall, det var jag alltid så nöjd med. Min smala midja. Jag hoppas verkligen den går att få tillbaka åtminstone litegrann.
Dubbelhakan ska vi inte tala om, den är enorm nuförtiden. Vill ha tillbaka min ansiktsform.

Ja, det är dags nu. Dessutom går det inte att bli gravid igen med denna kropp. Måste ner innan nästa graviditet. Även om den ligger rätt långt fram i tiden så känns det ju som det är en bra idé inför det.

Jag behöver pepp...

Har tänkt springa cirka tre gånger i veckan och äta lagom stora portioner och inget godis i veckorna. Nu i sommar tänkte jag dra till gymmet lite också och köra ryggövningar samt fria vikter. Förut när jag gick på gym kände jag att det var bra.
Springandet hoppas jag få fason på inom några veckor. Ska ju runt den där sablars tjejmilen den 5 september...hur ska det gå med den här klumpen till kropp...? Nej, ner några kilo innan dess är ju drömmen.

Kommentarer
Postat av: mamma annsan

Synd vi inte bor lite närmare så kunde vi peppa varann i skogen, för ni har ju så nära till springbanan. Trots att jag inte kan springa, men gå är ju också nyttigt. Håller på dig:)



Kramar

2010-06-19 @ 05:49:25
Postat av: Madde

Peppar allt jag kan =) Om du vill kan jag skicka över lite hemmaövningar som jag själv kör, effektiva och bra! kört hemmaövningar i flera år från och till.

Postat av: Madde

Detta kommer gå super!! :o) allt går om man vill!

har lite tips på hemmaövningar om du vill ha.

2010-06-19 @ 08:51:20
URL: http://muffinsmadde.blogg.se/
Postat av: Madde

oj, blev 2 inlägg där.

2010-06-19 @ 08:51:37
URL: http://muffinsmadde.blogg.se/
Postat av: Wysteriia

Jag peppar! :D

2010-06-19 @ 11:35:33
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: Malin

Taaack för all pepp, nu ska det gå det här! :)

2010-06-19 @ 12:34:16
URL: http://wilmapalmen.blogg.se/
Postat av: Helena

Pepp, pepp!



Jag vet ju inte riktigt hur du ser ut nu, men jag håller med om att du är fin på bilderna. Låter som ett bra mål att sikta på någorlunda platt mage, det vore väl toppenbra. Jag har också känt mig plufsig på sistone och börjat tänka på vad jag stoppar i mig och var till och med ute och sprang idag. Får se hur det går...

2010-06-19 @ 18:51:42
URL: http://helenas.dagar.se
Postat av: Maria

Lycka till med träningen! :D Du kan om du verkligen vill ska du se. Det är bara att kämpa på!



sv: Detsamma till dig! :D

2010-06-19 @ 22:25:15
URL: http://various.blogg.se/
Postat av: Malin

Tack för allt peppande, det är alltid lättare men fina ord i ryggen. :)

2010-06-20 @ 20:50:28
URL: http://wilmapalmen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback