Skollördag


En till tuschteckning jag ritat...ja...inte det finaste jag gjort men det var i alla fall nåt jag inte visat förut. Haha, jaaaa!

Jag sitter och skriver skolarbete, om en visionär lärraroll. Hur jag vill vara som lärare, vad jag vill uppnå och förmedla...etc. Det kan tyckas lätt när man först tänker på det, men när jag satte mig ner nu och skulle skriva var det plötsligt så väldigt svårt. Att veta hur man vill vara som lärare är inte så enkelt som man kan tro. Det är så enormt mycket man måste tänka på, när man är lärare. Hjärnan på högvarv liksom.
Så...jag har skrivit 1,5 sidor och ska få ihop 4...det går lite trögt men jag ska laga lite middag nu så kanske det släpper.
Ikväll vill jag se på film och läsa lite i Eclipse, som jag började med i förrgår. Får se om det hinns med, uppgiften känns ju aningens viktigare, eftersom den ska lämnas in på måndag!

Vad gör alla vänniskomarelser denna lördag?


Kommentarer
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

åh jag lskar de här tschskisserna!



jApp en onsdag, kommer väl upp på förmiddagen och jag vil måste vill måste träffa dig! jag kanske kan prata med din grupp också..haha

Postat av: Sassy

Åh, vilken snygg 70-talsbrutta! Retro är fint!

2009-01-10 @ 16:43:28
URL: http://eurotrash.blogg.se/
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

haha halvhändig i allafall..han råkade göra sönder handfatet när han tog bort det..men vi har gömt det på vinden så inte hyresvärden kan se..haha.



Hur mås det med älsklingsmalin idag?

kram

2009-01-11 @ 11:56:21
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: Karin

oh så tjusig teckning!!

2009-01-12 @ 09:26:47
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Kia<3

Riktigt fin teckning!

Duktig du är!

2009-01-12 @ 11:46:14
URL: http://kialin.blogg.se/
Postat av: Malin

Hej Kia!

Tack så mycket! :)



När jag skulle svara i din blogg kom jag bara till bloglovin och det gick inte att kommentera så du får väl kika in här och se mitt svar. ;)



Kram Malin

2009-01-12 @ 11:49:19
URL: http://wilmapalmen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback