Bildsnack

Bilder.
Det är något med vår tid som är lite jobbig. Kanske också rätt trevlig i vissa fall. Det här med att vi matas med bilder dag ut och natt in.
Bilder är en stor del av den moderna människans liv. Om vi skulle räkna alla intryck i form av bilder varje dag skulle vi nog bli ganska trötta i huvudet.
Det är på ett sätt intressant att vi kan kommunicera utan text och dialog, utan bara med hjälp av bilder. Språket är så rikt att det inte alltid behövs bokstäver för att använda det.
Ibland blir det lite mycket intryck och man påverkas enormt av alla dessa bilder, trots att man kanske inte tror det. Alla reklampelare med avklädda kvinnokroppar och all reklam för rakhyvlar som visas som jetplan som flyger in under hakan på alla extremt håriga män och svoooschar bort all hårväxt (manlig sådan, kvinnor får resa till Thailand och ligga på rad på en strand och jämföra sina lena ben med alla andra kvinnoben bredvid sig. Samtidigt spelas glad musik och sen kommer en röst som säger att du är en fri kvinna).
Tänk vad vi påverkas...ojojoj.
Bilder är något som alla människor fascineras av, beroende av smak och sådant såklart. Men ibland vill man bara blunda bort alla intryck och gå ut på en äng och känna doften av livet.

61270-1078

Kommentarer
Postat av: mamma jansson

Mossa mossa, orkar du o har du tid o komma imorgon efter skolan o käka med mig???
Hur ahr helgen annars varit, här har det vart lugnt o skönt som vanligt:)
Kramen

2008-01-06 @ 17:05:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback