Ny andring

Nu har vi bokat ett flyg fran phuket till Singapore den 8 augusti. Sa det far bli lite dyrt helt enkelt. Sedan har vi ju flyg redan bokat fran Singapore till Bangkok den 12 aug och sen fran Bangkok och vidare hem samma dag. Sa det borde vara lugnt nu, far vi hoppas!
Man maste ju ha vart i Singapore tycker vi. :)

Men nu ska vi nog snart sova sangen, det ar trottsamt att ha semester.

Kommentarer
Postat av: barbro

Håller med att det är jobbigt med semester. Idag har vi gått på Skansen hela dagen i strålande sol. Fötterna känns stora. Vi måste göra det mesta utomhus nu i början, för det ska bli sämre väder framöver. Ta nu lite semester, så ni inte är helt slutkörda när ni kommer hem. Om ni har tid - kolla peli.blogg.se
Sköt om er!

2007-07-22 @ 17:33:40
Postat av: Anonym

Så blev det då lite regn och vi passade på att at Vikingautställningen på historiska museet och himlar vilka goda bullar de har, fast kladdiga!

2007-07-23 @ 21:18:41
Postat av: Mrs Harajuku

Har läst din blogg ett tag nu och jag gillar den! Tycker det verkar vara en fantastisk resa ni gett er ut på och det låter som att ni tar vara på varje tillfälle den ger er! Härligt, man ska unna sig saker!
Fortsätt uppdatera, vi här hemma läser om era äventyr!
Mrs Harajuku

Postat av: mamma jansson

Regn o regn, men det ska ju va bra för potatisen säger dom som vet;)
Kul med sms från phuket:) känner du igen dig? Ganska mycket nya byggnader va, kolla hotellet vi bodde på, bilarna kör upp på taket:) Kolla om du känner igen kai o cat. Nu ska jag åka till fåglarna:)
Puss o kramisar

2007-07-24 @ 08:30:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback