ojojoj...knas i huvudet och ojojoj...

Ojojoj...det blir mycket svammel i uppsatsen nu...jag måste nog ta bort något för det kommer bli ett bubbelbad av knasiga begrepp och sånt som jag måste knyta an till i bearbetningen och diskussionen annars. Ojojoj...och sidorna blir bara fler och fler...och det fort. Det ska vara 12-14 sidor så jag tror jag måste börja sålla bort massa begrepp nu innan det blir för mycket teori i uppsatsens teoridel...ojojoj...vad jobbigt det blev nu.
Får lite (mycket) ångest inför att skriva bearbetningen och analysen nu...få med allt jag tjötat om innan i teoridelen liksom...hur ska det gå...? Är det för mycket i teoridelen...? Jobbigt att min handlerare inte har tid att handleda tycker jag...borde det inte vara så att man ska vara tillgänglig om man är handledare??
Dessutom har jag hittat en massa intressant som inte är kurslitteratur utan istället har jag hittat massa bra i mina gamla sociologiböcker, vilket kanske inte är så poppis hos mina lärare då...hmm....jädrans...

...blääää...men jag får väl revidera senare om det visar sig att allt bara blitt knas. Man blir ju knas i huvudet av att sitta och skriva och läsa och skriva och läsa och skriva skriva skriva...väldigt knas...man tappar lätt bort sig.


Kommentarer
Postat av: marie

jag känner att jag måste testa fler sorter. snart har jag större mage än dig och då är det bara massa godsaker som är där och inget annat.



Trot uppsatsen kommer bli jättebra!

kram!

Postat av: bea

söta bilder!

2009-03-26 @ 12:27:16
URL: http://beatasbilder.blogg.se/
Postat av: Maria - f a s h i o n s t a r s ☆

haha söt du är =)

2009-03-26 @ 12:49:55
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: hanna

fina bilder :)

2009-03-26 @ 12:53:06
URL: http://hannuis.blogg.se/
Postat av: marie

nej, kanske inte av lite glass men sockermonstret i mig har verkligen vaknat nu :) ska försöka hejda mig efter den här helgen. nu är det jag som är candy girl ;)

kram

2009-03-26 @ 13:58:34
URL: http://mariejohansson74.blogg.se/
Postat av: Sassy

Usch, det är så jobbigt när man bara sitter och skriver och skriver och rätt som det är undrar vad man håller på med och hur man ska gå vidare. Att handledaren är otillgänglig lär ju inte hller underlätta...hoppas det går bra till sist!



kram

2009-03-26 @ 18:33:33
URL: http://eurotrash.blogg.se/
Postat av: Sassy

Ja, lite extra ledighet ska sitta fint:)

hoppas det går bra med uppsatsen!

2009-03-27 @ 09:45:04
URL: http://eurotrash.blogg.se/
Postat av: Alshammar - Style As Lifestyle

vad jobbigt det låter:/

2009-03-27 @ 09:46:57
URL: http://halshammar.se
Postat av: Sophie

Tågbiljetterna var så himla dyra så jag funderar på att ta bilen istället. Petri passar isf på och hälsar på en kompis som bor i Stockholm. Återkommer när jag vet mer! Klappa på magen från tant Sophie. ;-) Kram kram!

2009-03-27 @ 10:09:59
URL: http://luneas.bloggagratis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback