Flyttstädstankar som flyger ivägGudanemej så trött jag är nu. Vi har städat hela dagen i gamla lägenheten. Det enda som återstår är att städa ur frysen som ska frostas av under natten, samt skura alla golven. Sen tror vi att vi är klara. Det sista tar vi itu med imorrn kväll och sen lämnar vi in nycklarna på torsdag eller så...ska bli så skönt att slippa det här jobbandet nu...och hoppas på att vi slipper få en räkning sen.
Jag har hört att de har blivit hårdare med flyttstädning nuförtiden och skickar gärna ut räkningar om de tycker det är något som är dåligt gjort. Jag kan dock säga att vi jobbat arslet av oss idag...

Tänk att man är så stor nu...så stor och vuxen att man flyttstädar för 4:e gången (tror jag, börjar tappa räkningen nu...) till och med...för 19 år sedan såg jag ut som på bilden ovan och hade inte flyttstädat en endaste gång. Knappt att rummet städades hemma kanske. Hoho! En liten, oskyldig, pigg Malin med rufsigt hår och nya framtänder.En Malin 19 år senare...fortfarande jääävligt oskyldig men med gamla framtänder (dock samma som på bilden ovan) och mer välvårdat hår...kanske lite tröttare...ja...tiden går...flyttstädningarna återkommer...nu längtar vi inte till nästa omgång, jag och lillMalin. Martin och jag hoppas vi ska stanna i den här lägenheten i minst 8 år? Om man ens kan sätta en tid på hur länge man tror att man ska bo i en lägenhet?

Kommentarer
Postat av: Marie

men så gullig du var, kul att se en så gammal bild!

men vad skönt att ni snart är klar.kram

Postat av: Anonym

Söt både då och nu.Kramis

2008-11-23 @ 19:50:42
Postat av: Angelica L

Haha ja jag hör det,men det måste man få ha ;)

Kram

2008-11-23 @ 19:58:38
URL: http://angelicalarss0n.blogg.se/
Postat av: Marie

jag hade massa dagar som jag måste ta ut före nyår, lyxproblem :) jobbar inte en full vecka nu före jul och får vara ledig mycket vid jul och nyår. Men jag har jobbat mycket tidigare så det är jag värd ;)drygt att det är så dåligt väder nu du, hoppas ni kunde fixa det sista iaf så det är borta.kramar!

2008-11-24 @ 14:52:21
URL: http://mariejohansson74.blogg.se/
Postat av: Tina

Boooring med flyttstädning, förrförra gången vi flyttade var jag vansinning på besiktningsmännen, vi städade som tokar och lämnade in nycklarna. En månad efteråt får vi ett brev om att vi måste komma och städa igen för det var dammigt. Klart som f*n att det blir dammigt om man väljer att besiktiga en månad efter att vi flyttat. Va arg jag var då!

2008-11-24 @ 16:07:21
URL: http://trueborn.blogg.se/
Postat av: Angelica L

Nej det kan ju vara det ;)

Hur står det till idag??

Kram

2008-11-24 @ 17:29:56
URL: http://angelicalarss0n.blogg.se/
Postat av: Tess

Tack, var snäll du är som uppmuntrar mig gumman!Du är sååå söt (på båda bilderna)!

2008-11-27 @ 23:19:16
URL: http://egowar.se
Postat av: Cecilia

Vad lik dig själv du var. Gillar håret bättre idag dock. ;)

2008-11-30 @ 05:08:50
URL: http://heartsick.blogg.se/
Postat av: Malin

Cecilia:

Haha taaack, jag som inte tycker att jag är ett dugg lik mig. :)Hoppas du får en fin vecka nu. :)

2008-11-30 @ 19:41:01
URL: http://wilmapalmen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback