Geflar vilka vita ben

Igår var jag på en tur till Gävle och hälsade på Sophie. Var och träffade hennes katter också, men det var inte möjligt att stanna mer än ett par minuter hemma hos Sophie, för jag är hyperallergisk mot katter. Men de var så söta så. Trevliga dessutom.
Så...vi var på stan först, där jag köpte lite nya kläder. Bland annat detta:



Jag bjuder på dessa bilder! Seriöst alltså, kolla in...gudanemej...alltså...det är söndag. Jag skyller på det. Benen har jag börjat jobba på...busar lite med dem (Brunutansol).

Ja, alltså ett par jeansshorts och ett rosa linne. Dessutom köpte jag en brun kortärmad långkofta och leggings, samt en klänning. Orkar inte fota allt. Hoho!

Sen åt vi på en restaurang som hette Church Street eller nåt. Jättegott och stoooora portioner. Varken jag eller Sophie åt upp vår mat. Drinken vi beställde var ju inte direkt liten heller...

61270-142061270-1419

Med frukt och gelehallon. Jädra god var den i alla fall! Maten också! Sen tog vi kaffe på maten innan vi gick till coffeehouse och drack mer kaffe. Sen pratade vi tills jag skulle åka hem med tåget klockan 21.
Overall, en trevlig dag och alltid roligt att träffa gamla kompisar!

Idag ska vi få besök av mamma, bror och brors tjej. Jag är lite trött men det går väl bra. Hohooo!

Kommentarer
Postat av: Jenny

haha men jag är ju en av dom.. ;) nejdå, men är det bra väder brukar det vara bra stämning i stan =)och man måste ju fira att våren är här, äntligen :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback