Rapport fran Bangkok - har kanner man igen sig

Hej hopp fran Bangkok.  Vi har atit mat precis, med banana split till efterratt. Matta ar vi nu.
Igar kom vi hit och mottes direkt av nagra taxikillar som ville lura oss. Men den har gangen gick vi inte pa det. Hihi! Vi lurades tillbaka och tog billigare taxi.
Vart hotell ar inte sa bra som vi trodde och Hong Kong var mycket battre nar det galler allt utom priset.
Anda ratt kul att vara tillbaka pa Sawasdee och kanna igen Khao San road. Vi har redan shoppat litegrann men man far hejda sig denna gang sa man orkar bara vaskan.
Imorgon ska vi kolla pa lite som vi inte kollade pa forra gangen vi var i bangkok, sevardheter alltsa. Jo, vi sag ju thaiboxning men inte sa mycket mer. Vi tankte forsoka se stora shoppingcentret med for att se hur det ar. Inte handla! :)
Kungens gamla palats och lite tempel blir det val ocksa. Sen aker vi till Phuket troligen pa tisdag (det har inte varit tsunami dar pa tre ar sa vi tror att det ar ganska sakert). Vi stannar val dar ca 2-  3 dagar och ska sen forsoka aka ner till Malaysia och ga i djungeln lite. Man maste hushalla med dagarna for det ar inte lika mycket tid denna resa.

Ja, det ar val inte sa mycket mer att rapportera forutom att det ar varmt har med :)
Dessutom haller vi pa och forsoker boka om flyget sa vi kan aka Singapore -  Hong Kong - London - hem istallet for Singapore - Bangkok - Hong Kong - London - hem. Da hinner vi va nagon extra dag i Hong Kong till och det vill vi ju. Vi gillar Hong Kong! :)
Men nu - back to backpacking och svettiga bussresor. KUL! :) Fast da kan man iofs lasa lite bocker. Hehe.

Kommentarer
Postat av: Carin

Det är så kul att läsa om hur ni har det. Jättekul att du håller bloggen vid liv även när du är på andra sidan jordklotet. :) Det verkar som att ni har det väldigt bra.. Här hemma har allt som vanligt. Jag har börjat jobba igen efter semestern. Inte så kul men det funkar.. :) Ha det så jättebra nu.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback