allmänt onödigt inlägg

Dricker grönt te med citron och honing. Har hört att det ska vara välgörande för kroppen, antioxidanter som det sägs innehålla. Jag har också hört att det ska vara bra för magen, så att tarmarna kommer igång om man har sådana problem. Och det har jag. Jag har sådan där så kallad ballongmage. Dock har det, sedan jag började röra mer på mig, börjat minska. Det är verkligen skönt att, åtminstone ibland, slippa se gravid ut.

Har jobbat idag, kom hem vid 22.30 och tog direkt på mig mjukisbyxor. Det är så skönt att komma hem och slappna av ordentligt och vara slö utan att det gör något.

Igår var jag på stan med min mor och träffade en gammal bekantskap. Det var jätteroligt att träffa honom igen och se vad han och hans familj pysslar med nuförtiden. Så tråkigt att man förlorar kontakten med människor man gillar. Mamma tyckte också att det var kul att träffa honom, så hon tyckte han skulle komma till henne på lördag. Vi får se hur det blir. Han verkar vara en upptagen människa.
Jag åt en god kräftstjärtsallad igår och drack en latte. 97 spänn. Haha. Ja, men salladen var ju god, rikligt med kräftstjärtar. Även fast jag inte orkade allt.

Jag skulle vilja gå på stan och shoppa nya kläder..men det får jag inte göra. Jag måste vara snål nu och försöka spara så mycket som möjligt så vi kan resa bort sen. Men det är svårt, det är så mycket man vill haaaaa. Jag skulle vilja ha fler kjolar och fler tröjor. Skulle behöva köpa fler leggings också. Jag har det istället för strumpbyxor. Mycket mer bekvämt utan de där påsydda strumporna. Gudanemej vad intressant.

Jag har inte fotat på länge så jag funderade allvarligt på att gå ut någon dag nu i helgen och fotografera hösten. Sen blir det ju iskallt och vinter så fort så man måste ju passa på när det går. Dessutom kan man hitta rätt mycket små detaljer nu när naturen byter kappa.

Jag ska försöka hitta en stor ram till rimligt pris. Jag har klottrat lite med akvarellfärgerna jag köpte för ett tag sen och gjort små...ja...färgklickar. Som jag klippt ut. Tänkte mig att man kunde klistra alla på ett stort papper och rama in, så har man en stor färgklick av små färgklickar. Hmm. Kanske kan bli fint, kanske inte.

Imorgon ska jag göra marmelad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback