I vår hiss luktar det alltid kiss

Huga, det var ett verkligt jobbigt pass jag hade senast på jobbet. Jag började kl 22 på söndagskvällen. Skulle arbeta natt. Klockan 08.15 ringde jag till kontoret och frågade vad som stod på eftersom ingen dök upp och avlöste stackars trötta mig. Svaret var att personen som skulle komma dit var sjuk och de letade efter någon som kunde komma istället. Men de hittade ingen...så där fick jag, trött som faan, minsann fortsätta jobba. Den som skulle jobba kväll kom som tur var kl 14 istället för kl 16, men det kändes som det kvittade.. Så jag jobbade 16 timmar i sträck, ingen sömn på två dygn. Gud jag mådde så himla bra. Aldrig mått bättre.

Så kom snön...som om den varit saknad. Är det snö i påsk kommer jag inte att vara en glad påskkärring. Påsken ska ju vara full av knoppar och sol och små krokusar som försöker komma upp ur marken. Kanske någon enveten tussilago också. Inte ska det vara någon jädra snö när det är vår. Nåja, våren kommer väl när den kommer...bara att hålla ut och skrika lite inombords.

61270-7

Sen är det faktiskt väldigt konstigt att de inte sandar ordentligt när det är så här halt ute som det är nu. Jag får trippa fram på tårna för att inte halka. Någon normal gång kan man ju drömma om, då ramlar man ju med huvudet före.
Avslutar för idag med en dikt:

I vår hiss
luktar det alltid kiss
Det känns som man ska spy
och man vill inget hellre än fly
Jag undrar vem det är
som så gärna kissar där
Idag tog jag trapporna ner
för att slippa lukta mer
Stanken försöker de dölja
med lukten av någon sörja
Starkt rengöringsmedel tror jag
Men lukten har ingen lag
Det luktar igenom parfymdoft och sprit
Fy fan vad det luktar skit




Kommentarer
Postat av: grimreaper

varför kissar du i hissen då.....sluta med det och säg till din sambo att inte bajsa i hallen


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback